Motorunuzda En Garip Ne Taşıdınız...

Aslında taşıdığım şey pek garip bir şey değildi. Fakat, akşam eşime bir bayanı motorumla gideceği yere götürdüğümü söyleme gafletinde bulununca yediğim fırçalardan dolayı epeyce gariplenmiştim.

Son düzenleme:
bazı arkadaşlara göre en garip benmişim sankim..çok kiloluyum...:mrgreen:

:)
Gariplerin arasında en garip taşıdığım şey gardoloptu. Kısa bir mesafeydi ama çok çok ilginç bakışlar arasında kaldığımı söyleyebilirim.

Aslında taşıdığım şey pek garip bir şey değildi. Fakat, akşam eşime bir bayanı motorumla gideceği yere götürdüğümü söyleme gafletinde bulununca yediğim fırçalardan dolayı epeyce gariplenmiştim.
abi sende ya söylenir mi hiç :queen:

kendimi senin yerine koydumda durum çok kötü sonuçlar doğura bilir... burda söylememek yada pembe yalana başvurmak lazım...

Koca akustik gitarımı taşımıştım :D AN125 hk ile koltuğa bağlayıpta bi de sırtımı yaslıyodum gitara.. Ayrıca CORT AB4 bass gitar ile 50 lik amfi de taşımıştım o konuya hiç girmeyeyim o zamanda ramzey qm125-10d vardı.. :D Müzisyen adamın hali başka oluyor :p

Koca akustik gitarımı taşımıştım :D AN125 hk ile koltuğa bağlayıpta bi de sırtımı yaslıyodum gitara.. Ayrıca CORT AB4 bass gitar ile 50 lik amfi de taşımıştım o konuya hiç girmeyeyim o zamanda ramzey qm125-10d vardı.. :D Müzisyen adamın hali başka oluyor :p

biliyirim o duyguyu sen yine 50likle kurtarmışsın ben marshall 100 watt bass amfisi taşıdığımı biliyorum.çok zor olmuştu :cherry:

Tabi o zamanlar kullandığım bi mondial zn-125 vardı :/

Son düzenleme:
2 kafes içinde 3 tane kuş. kuşlardan biri kafesleri arkamda tutarken yol alıyorduk.

kendimi 0 kuşun sahibi sanarken asıl sahibi alıp götürdü.

o kuş da vicdansızmış; yaşanan onca şeye rağmen, 5 seneye, sevgiye, emeğe rağmen unuttu beni. mahvetti, bir enkaz bıraktı geride.

kalan son kuş bile yemini falan değiştirirken kafasını yukarı ve yana kaldırıp teşekkür eder gibi bakarken bu kadar sevilen bir insanın bu vicdansızlığı adama çok pis koyuyor arkadaş.

burda bile kimlerden ne kazıklar yedik 1.5 senede.

hayattan soğudum. lanet olsun her şeye.

Apache üzerinde tüplü 17" monitör, kasa, içerisinde klavye mouse vb eşyalar bulunan bir çanta ve en önemlisi 130 kilo arkadaşımı aynı anda taşıdım.

yılbaşı yaklaşıyor maalum 1 metre boyunda yılbaşı ağacı taşıdım :p :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar