günaydın ulkemin güzel insanlarııııı:bounce:
gunaydin arkadaslar,
gezi fotograflarina baktim, cok sey kacirmisiz katilmayanlar olarak.
bir de tam olarak neresiydi gittigniz yer?
saz vurmalı : ahmet ( vurmalı odlugu için ):mrgreen:
bu ne yorgunluk arkadas yaa, sanki victoria's secret mankenleri butun gun podyum niyetine bedenimi cignemis gibi

Dizliklerin ne kadar iyi olduğunu sen bir de Şeyma'ya sor. Buluşma noktasına gelirken test etmek zorunda kalmışlar.dizlikler iyi olmus, hepsi kirmizi olsa daha iyi olurmus![]()
ahmet'in montu da cok guzel![]()
en cok bu fotografi begendim, hem icerik hem de kompozisyon olarak 10 numara![]()
ne yakisikli yapmisin son resimde len beni, amma manita duser bu resme ;oD bide kalabalik resimde "kocca gv nasi yok oldu" kompozisyonu guzel olmus. bu resmi motoru one alip cekelim bidahakine. sekil de soyle olsun; hatunlar aynayla ugrassin, ben lastik sisireyim, ridvan sen biyere tornavida sok (motor uzerinde bi yer olsun), can basimizda cetele tutsun (totomun muduru), devamini getirsin iste millet kendine gore... ;oD
simdi konusturmayin beni ;oD adimiz cikmis tamam... ama okadar fotograf cektirdik hanginizin omzuna ellerimi koyup firikige zorladigimi gordunuz? hasan abi bundan sonra gizli tehdittir benim icin, sessiz cigliktir! ;oD
wayy be çok güzel olmuş resimler..imrenmemek elde değil.kocaman yüreklerinize sağlık..:cat::rendeer:
Kendimden utanıyorumsimdi konusturmayin beni ;oD adimiz cikmis tamam... ama okadar fotograf cektirdik hanginizin omzuna ellerimi koyup firikige zorladigimi gordunuz? hasan abi bundan sonra gizli tehdittir benim icin, sessiz cigliktir! ;oD