çok güzel asfalt hele hele bi manzaralar bi virajlar bi rampalar aklım hayalin şaşar bence :cherry:tamam fatihim o tarafa gezeriz..
ama asfalt olsun :queen:
75 tl ye almış arkadaş yakında link atarhttp://c1112.hizliresim.com/s/3/w6tt.jpg
Arkadaşlar, bu resimde en öndeki YBR'nin ön camını nereden temin edebiliriz?
rambo sen izine mi geldin?ybr 125 47 günlük yatışın ardından beni baya uğraştırıp çalıştı..akü şarjda ama asıl sorun sibob larda...lastik hava kaçırıyor...cürümüş siboblar.. 2 de resim çektim bu gün...
Arkadaslar ben rodaj donemını cok ıyı bir sekilde gecirmek istiyorum yani canavar gibi olsun istiyorum Yapmam gerekenlerle ilgili en ufak bir fikrim yok...??
KimLeri gönderdik KimLer gitti geLdi Askerliqi yedi ßitirdi Üzülme ßoşuna SevenLerin yanında DaraLırsan yak ßi Sigara o karanLık geceLer zindan oLmasın sana kardeşLerin yanı ßasinda Aramasın gözLer TEKTEKER Simdi Asker 460 qelirde qeçer qünler ßir sabah şafak doğan güneş o qünlerde qelir ße kardeş elinde teskere dönersin semtine ßekliyoruz seni Köşede..
ybr 125 47 günlük yatışın ardından beni baya uğraştırıp çalıştı..akü şarjda ama asıl sorun sibob larda...lastik hava kaçırıyor...cürümüş siboblar.. 2 de resim çektim bu gün...
umarım bi sorun yoktur çünkü daha yeni gittin askere
her şeyin fazlası zarar azı karardır... ben hiç bir motorumda rodaj yapmadım.... çok basıp motoru şişirme.. ara sıra motoru yokla.... ama sıkıştırma... 500 km ilk yağ bakımını yap... 1000km bekleme....
peki yedek depo ya geçirdiğin halde mi çalışmıyor öyle ise yedek depo vanası arızalı olabilira.s ... ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:47 ----------
beyler benim benzinle ilgili sıkıntım var motorun benzini bittiğinde depoyu çalkalıyorum benzin sesi geliyor benzin göstergeside baya bir hareket ediyor ama motor çalışmıyor tekrar benzin aldığımda çalışmaya başlıyor sürekli oluyor bu aynı olayı yaşayan var mı