TEKTEKER RAMÇO!!! Bir Süre Aranızda Olmayacağım...

selam arkadaşlar çarşıdayız...... mt deyim tabikide....

selamlar ganga...

Bağımsız olarak motosiklet kullanıcılarını denetleyeceğiz ve halka arz edeceğiz....Yalnız hayabusa xx ve kawazaki zx12 14 kullanıcılarına kıyak yapacağız ona göre ...

mete bağımsızlığımız için güvenliği sana devredeceğiz....çarşı 4-2 ye karşı

abi mesajını daha yeni gördüm valla...pardon...:rendeer: çarşı güvenliğe karşı...:p

irfan ı aradım geçen cevap vermedi... neden siteden gitti öğrenmek lazım... mete handro motor değiştirdi bilgisi var... gelelim bana..

karargah hizmet bölüğünde muhabere takımında bmc kamyon şöförüyüm....

hayat iyi güzel çirkin şeklinde geçiyor....

gelmek beni görmek isteyen olursa denizli merkez deyim

11. motorlu piyade tugayı topçu taburu karargah hizmet bölüğü ramazan can olarak çağırttırın...

Denizliye sen teskereyi almadan gelecem aga Allah nasip ederse...ama otobosla gibi...

selamlar ganga...

abi mesajını daha yeni gördüm valla...pardon...:rendeer: çarşı güvenliğe karşı...:p

Denizliye sen teskereyi almadan gelecem aga Allah nasip ederse...ama otobosla gibi...

ağa kulağım hep anons kolonlarında.... kendi adımı duymak için... bekliyorum ağa seni....

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:38 ----------

motorlu piyade tugayı içinde motor varsa yakışır :D

çok ararsın motosikleti tugayda.....

iyiyiz abi sen nasılsın şafak kaç nasıl gidiyor askerlik

ŞAFAK 375 gibi galiba tam saymıyorum.....

Bir kızı çok sevmiştim gitmiştik istemeye..Pahalı bir çikolata bir buket çiçek ile..Takım elbiseyi giyip atladık bir taksiye.. başladık gitmeye kızın evine..Hoşgeldiniz fasılları,nasılsın ayakları..Sordular benim babama ne iş bu delikanlı..NALÇACIDA evi varmı.Kıyak bir arabası acep mutlu edermi bu güzel kızı..babam dedi ne evi var nede bir arabası çalışmıyor şuan zaten yoktur fazla parası..Ama sevmişlerdir madem verin artık şu kızı seveni ayırmanın çoktur günahı..Annesi atladı hemen aşk karın doyurmas ki iki çıplak bir hamamda asla oynanmaz ki..E motorcuymuş zaten bellidir ki serseri..Biz size bu kızı hiç vermeyiz ki babam dedi benim oğlum serseri falan değil aslan gibi delikanlı, yüreği yerindedir..Suç sizde değil, sizlerden kız isteyenlerdedir.bu iş paradan değil yürektendir.Şimdi nemi yapmaktayım yollara bakmaktayım.Elimdeki sigarayla deplasman yolundayım boğazım kurudukça ben biramı yudumlarım.Bana kız vermeyenin ta .....

motorcu çok denizlide ama kimseyi tanımıyorum......onlarla tanışıp* kaynassam daha iyi olacağım.....

Kardeşim hoşgeldin, biz iyiyiz senden ne var ne yok?
Nasıl gidiyor askerlik? Günleri yiyorsun yavaş yavaş :cat:

KimLeri gönderdik KimLer gitti geLdi Askerliqi yedi ßitirdi Üzülme ßoşuna SevenLerin yanında DaraLırsan yak ßi Sigara o karanLık geceLer zindan oLmasın sana kardeşLerin yanı ßasinda Aramasın gözLer TEKTEKER Simdi Asker 460 qelirde qeçer qünler ßir sabah şafak doğan güneş o qünlerde qelir ße kardeş elinde teskere dönersin semtine ßekliyoruz seni Köşede..

KimLeri gönderdik KimLer gitti geLdi Askerliqi yedi ßitirdi Üzülme ßoşuna SevenLerin yanında DaraLırsan yak ßi Sigara o karanLık geceLer zindan oLmasın sana kardeşLerin yanı ßasinda Aramasın gözLer TEKTEKER Simdi Asker 460 qelirde qeçer qünler ßir sabah şafak doğan güneş o qünlerde qelir ße kardeş elinde teskere dönersin semtine ßekliyoruz seni Köşede..
Seni gönderirken şair olabilirsin demeyi unuttuk ama fenada olmamış devammmmmm

Kocaeli İl Temsilcisi
vay vay vay vay ramazanım nasılsın kardeşim hoş gelmişsin sefa getirmişsin ulem gene askerdeyim dime bana şimdi :cherry:

kanka askerde eksozun sesine hasret kalmışsındır
anlamışsındır benim motorun sesinden daha gıcık sesler oldugunu uykulu uykulu koguşş kalk :pl::jocolor:

anlamışsındır benim motorun sesinden daha gıcık sesler oldugunu uykulu uykulu koguşş kalk :pl::jocolor:

SENİn motorun sesine maruz kalayım 24 saat ama 15 dakika komutan sesine maruz kalmayayım.... istikamet sağınız....

yoğ ağa evdeyim...... koğuş kalk sesi duymadan kalkmak ne güzel...

özledik hacı...özleyen ziyarete gelri dicen ama haklısın motorsuzum Pendiğe falan gelmek imkansız gibi...

ben senin egsoz sesi yerine 3 ay daha askerlik yapmaya razı olurdum...:p

motoru satıyon galiba aga ama fiyat bana çok yüksek geldi hacım...inşallah satarsın ...

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
ramço nasılsın ,yukarıda tesadüfen okudum... sana adam kızını vermemiş boş ver denizlide kızmı yok askerliğin bitince at motora kaçır getir. düğün masrafında olmaz.üstelik babanıda masraftan kurtarırsın ,inşallah bir an önce bitirip sağ salim dönersin asker arkadaşlarına burdan selamlar..... allah memlekette kimseyi ramçosuz bırakmasın

tüfek numarasımı kasatura numarası mı :D kanka o kod numaran mı birlik numaran mı ::queen: sıkma canını dışarı daha kötü..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar