herkese çok teşekkür ederim ameliyat olmak istememin sebebi artık bu şekilde işlerimin sürekli aksamasındn bıktım beni tanımayan birisi hala çocuk sanıyor bir taraftan genç göstermek güzel aslında

ama günlük yaşantımı çok etkiledi yani rahatsızlığımı öğrendikten sonra hiç kafama takmamama rağmen baya bir düşüş oldu daha önceleri 60 - 63 kg arasındaydım öğrendikten sonra 55 - 57 arası önceleri bisiklet tutkunuydum ana yola çıktığımda arabalarla yarışırdım şimdi ise 100mt gitmeden tıkanıyorum ( ani hızlanma yaparım kalkışlarımda bisikletle çabuk hızlanırım(dım) ) daha önceleri hiç yorulmazken şimdi ise deli gibi yoruluyorum yani artık hayatımın normale dönmesini istiyorum. herkese ilgisi için teşekkür ederim
---------- Post added at 11:23 ---------- Previous post was at 11:15 ----------
ben istanbulda özel bi kalp hastanesinde saglık memuruyum..hatta kalp servisinde kalp ameliyatı olan hastalara bakıyorum..sgk bütün masrafları karşılıyo artık özel hastanelerde bile anlaşması olan özel hastanelerde hepsini karşılıo...ne ameliyatı olacagınızı yazarsanaız size ameliyatla ilgili bilgi de verebilirim. yaklşık 6 yıldır bu hastalara bakıyorum ben..by pass.kapak op..asd(kalp deligi tamiri) ve kalp nakli...istanbul florance nightıngale hastanesin deyim..
---------- Post added at 00:46 ---------- Previous post was at 00:44 ----------
ayrıca ameliyat sonrası kullanacagın ilaçlarıda ssk karşılıo..
hocam öncelikle ilginiz için teşekkür ederim aslında bende amelyiatımı istanbulda olmayı düşünüyorum ama orayı hiç bilmediğimden hastaneleride bilmiorum neresi iyi neresi değil. olmak istediğim ameliyat aort ve mitral kapaklar değişecek. bu iki kapakta daralma var hatta isterseniz özürlü raporum var %48 oranında size bir kopyasını gönderebilirim zaten aslıda bende değil.faxlayabilirim yada başka bir yolla da gönderebilirim dilerseniz. saygılarımla