Ebubekir abi baktın mı vosvos'a? 2-3 sayfa geride koydum birkaç tane fotoğraf.
bu güzelliği görmemek eldemi hüseyinim...
teşekkür etmeyi unutmuşuz kusura bakma kardeşim, dalgınlığımıza ver
eyvallah çok saol...
satıyormu bunu?
Ebubekir abi baktın mı vosvos'a? 2-3 sayfa geride koydum birkaç tane fotoğraf.
http://img196.imageshack.us/img196/6170/13082011036.jpg
bu güzelliği görmemek eldemi hüseyinim...
teşekkür etmeyi unutmuşuz kusura bakma kardeşim, dalgınlığımıza ver
eyvallah çok saol...
satıyormu bunu?
fiyat ne düşünüyorlar hüseyin?
ohh çok para hüseyin...9.500 gibi düşünüyorlar sanırım abi. Esner tabi esnaflar sen biliyorsun benim motoru nasıl aldığımı. Pazarlık olur yani.
ohh çok para hüseyin...
bu piyasayı çok iyi biliyorum esnaftır anlarım ama...
böyle güzel araştırır bakarım en fazla 5000'e bulurum...
bizde yapıyoruz esnaflığımızı![]()
kelebekleri açıp boğazı geçersen fena olur hüseyin...Mutlaka öyle abi. Ya şimdi onlarda kendilerine göre hesap yapıyor. Bu araba gümrükten 4.810'a çıktı ilk alındığında belgelerde vardı. Epey uğraştılar. Yani kaça geldi bilmiyorum araba. Fiyat yüksek. Ama bakarsın bana gelirse araba ilk işim senin yanına getirmek olsun abim. Biliyosun var niyetimiz ya öyle yüksek modelli doğan falan. Yada böyle eski 124'lerden falan. Tabi bu da olur. Hemde süper olur. Dedeyle anlaşabilirsek. Açarım kelebek camlarımı geçerim boğazı![]()
kelebekleri açıp boğazı geçersen fena olur hüseyin...
yapma kardeşim şöyle...deme yav...
bak içim cızzz ediyor![]()
kanka o anı ölümsüzleştiremedik ki ben ona üzülüyorumfatih gezi güzel oldu :cherry:
tek sıkıntı patates çuvalı gibi yere yapışmam oldu:queen:
bi daha ki gezi balık avı olur artık :silent:
kanka o anı ölümsüzleştiremedik ki ben ona üzülüyorumbenim gittiğim yoldan keşke sizde gelseydiniz akmeşe ye çıktım çok harika yerler gördüm bir daha ki sefer seninle oralarda takılalım benden demesi sen akmeşe yolundan gelirsin bende kazımpaşadan oradan eşme ye çıkarız gezmek için uzaklara gitmeye gerek yok güzel yerler bize 20 km uzakta haberin olsun:cat:
S.a günaydın beyler
s.a günaydın
250 CC klasmanında CBR 250 yada pek çok çin malı mevcut 400 lük derken biraz eskilerden olacak ama Honda NX4 Falcoon bakabilirsin:cat: fakat fiyat olarak baya fazlaca bütçe ayırman lazım en azından YBR den fazla :bounce:s.a beyler günaydın herkese ...
şimdi bana böyle bizim ybr'den biraz dha büyük motorlu yani 250lik 400lük ama çok uçuk fiyatlı olmayan model önerebilecek var mı ?
yani kafama yatmazsa zaten ybr alacamda ben biraz dha büyük motor istiyorum içten içe onun için bi araştırma yapmak istiyorum ?