Aynen bende hergün (yağmur yağmadığı sürece işe gidip geliyorum.) bugay sana fazlamı gelir bilmem ama benım motorumda satılık 2011 model 8bin km de
inşallah yarın bir sorun çıkmaz erol dayıbugün saay 16;00 gibi motorumu çalıştırdım kendi kendine boştayken gaz verdi bir haftadır çadır aldındaydı gittim üstümü giydim kaskımı taktım motorumu çalıştırdım bakırköyde işim vardı motora bindim gaz kolu boşa dönüyor ustamı aradım gelid gaz telimin biri kopmuş bir şey yapamayız dedi hemen z motoyu aradım ellerinde vardı z motoya yakın iş yerimiz vardı amvaoğluna rica ettim gitti hemen aldı yoksa pazar günki geziye katılamıyordum az kalsın baya sevindirik oldum yarın takıcaz allah nasip ederse
inşallah yarın bir sorun çıkmaz erol dayıçünkü pazara gaz teli bayaa lazım olcak sanaa:mrgreen: arkandayım bu sefer kısmetse:cat:
senin motor diğer kardeşlerini özlemiştir abi :mrgreen: ondan böyle yapıyor sanaömer sen merak etme saat 16da z motoyu aradım var dediler telefonu kapatıp 5 dakka sonra almaya gittiler adamda şok oldu ellerinde olmasa bile bu tarz telleri yapan esnaflar var geçicide olsa yaptırırdım valla bu aralar benim motor kudurdu çünki baya çok yakmaya başladı sağ ve salimen gidip gelelim gerisi hoş bir anı olsun
senin motor diğer kardeşlerini özlemiştir abi :mrgreen: ondan böyle yapıyor sanabi yeşil iyi gider ona şimdi:king: evet kazasız belasız cezasız bir gezi olur inşallah
hayırlı olsun. sen bu sene baya motor degıstırdın galıba@ Raphae1 ;
Sen ne kadar istiyorsun motoruna canım?
Ben CBRF imi sattım da yeni bişeyler bakınıyorum :bounce:
Senin motora baktım o baya fazla, ben max 9 - 10bin ayırabilirim.
sahibinden.comdaki er-6f ilanlarında açık ara farkla fiyat konusunda lidersinizAynen bende hergün (yağmur yağmadığı sürece işe gidip geliyorum.) bugay sana fazlamı gelir bilmem ama benım motorumda satılık 2011 model 8bin km de
yok canım 2011 model 2. el toplam 2 adet er6f var onların 2 side aynı fiyatta biri bana ait . diğerlerinin modelleri düşük olduğundan fiyatları daha aşağıda olması normaldir tabi. sonuçta sıfırı nerdeyse 23bin liraya geliyor ben 4 bin lira daha aşağısına yani 19 a satıyorum. Çok istediğimi de düşünmüyorum. şimdi reklamlar.sahibinden.comdaki er-6f ilanlarında açık ara farkla fiyat konusunda lidersiniz![]()
galiba çelik debrıyaj ve fren hortumu şart