Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

F54

fatih varya yatacak yerin yok ha ... :queen: şaka bi yana afiyet bal şeker olsun kardeşim..aman ha yanlışlıkla çağırırsın :cherry:
ayıp ediyorsun buyur gel kardeşim.. az önce banstar aradı mynet e girdik bir ileti gelecekmiş ama gelmemiş ne yapıyorsun dedi bende rumeli tulumbası yiyorum dedim yuhhh dedii:queen:

ayıp ediyorsun buyur gel kardeşim.. az önce banstar aradı mynet e girdik bir ileti gelecekmiş ama gelmemiş ne yapıyorsun dedi bende rumeli tulumbası yiyorum dedim yuhhh dedii:queen:

tam adamına söylemişsin.. size son uyarım kardeşim ... o adamın zaafları ile oynamayın:queen::queen:

F54

ya bnmki çok temizde 30bin ben yol yaptım hiç sorun çıkarmadı çok memnundum ama şimdi çinler kafamı karştırmıyor değil.
bide şu apache'ler tip olarak kafamı karıştırıyor kalitesi hakkında bilgisi olan war mı :) biliyorum burası ybr'cilerin yeri bende bir ybr'ciyim ama yinede fikrinizi almak istedim kızmazsanız ;)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...011acil-satilik-apaci-rtr-150-66069199/detay/
ybr ye güzel bi alternatif fakat 2.elii zayıf parça sıkıntısı olabilir yan sanayi parçası yok çünkü birde 90km/h üstü titreşim mevcut ama bu alınmaz anlamına gelmez...

---------- Post added at 22:11 ---------- Previous post was at 22:09 ----------

tam adamına söylemişsin.. size son uyarım kardeşim ... o adamın zaafları ile oynamayın:queen::queen:
suç bende değil onda arkadaş ne yapıyorsun diye sordu bende yalan söylemeyi sevmem hemde üzerinde dondurma vardı:thumleft:

ya bnmki çok temizde 30bin ben yol yaptım hiç sorun çıkarmadı çok memnundum ama şimdi çinler kafamı karştırmıyor değil.
bide şu apache'ler tip olarak kafamı karıştırıyor kalitesi hakkında bilgisi olan war mı :) biliyorum burası ybr'cilerin yeri bende bir ybr'ciyim ama yinede fikrinizi almak istedim kızmazsanız ;)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...011acil-satilik-apaci-rtr-150-66069199/detay/

apache bizzat kullandım 1 yıl kadar.. titreşimi seni motordan soğutuyor.. motor ömrü ybr kadar değil (Sağlamlık) servis yok yedek parça yok.. allah kotusun motoru bi yatırsan 3 ay parça gelcek diye motor garajda yatar

---------- Post added at 20:13 ---------- Previous post was at 20:11 ----------

ybr ye güzel bi alternatif fakat 2.elii zayıf parça sıkıntısı olabilir yan sanayi parçası yok çünkü birde 90km/h üstü titreşim mevcut ama bu alınmaz anlamına gelmez...

---------- Post added at 22:11 ---------- Previous post was at 22:09 ----------

suç bende değil onda arkadaş ne yapıyorsun diye sordu bende yalan söylemeyi sevmem hemde üzerinde dondurma vardı:thumleft:

yıkılmıştır.. :queen:

merhaba arkadaşlar ben bu yaza motor almayı düşünüyorum ybr 125. honda 125. ve apeche arasında kaldım çorumda bu motorların bayisi yok malesef ankardan alsam servise ne sıklıkta giderim çok sorun yaratırmı bana servis yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..

F54

sana en yakın hangi servis varsa o markayı al yoksa sıkıntı olur servis ve garanti konusunda....

bana en yakın ankara ve tercihim ybr 125 olcak sanırım genel servislerine götürsem yağ ve hava flitresi degişimi için rodaj bitiminde bunun haricinde servisle çok işim olurmu. zaten motoru hor kullanan biri degilim

F54

servisle işin olmaz zaten sık sık arıza çıkaran bi model değil yağ değişimini kendinde yapabilirsin zor birşey değil yani ama illa garanti olsun dersen işte sorun burda bence garantiyi kafaya takma benim arkadaşta apache var servise gitmiyor sakaryada servis olmasına rağmen kendi ustasına gidiyor bi sıkıntı çıkarmaz yanii..

düşünmeden ybr al periyodik bakımı dışında servise gitmessin garantiyi kafana takmassan yağını felan sen değiştirir Hİç sorunsuz binersin aşırı derecede zorlamassan hiç bi sıkıntı vermez

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------

iki motorada binmiş biri olarak apachinin 2011 olmak üzere öyle kaslı göründüğüne bakma çelik kuba mondial tarzı motorlardan fazla bi farkı yok direksiyona geçtiğinde

F54

ya bırak şimdi sorarız kaç kaç:queen: diye ama sen mübarek bahaneyi hazırlamışsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar