Benim Motorum: Kymco Agility City 125cc

Bu benim ilk motorum. Yaklaşık iki ay önce aldım. Beğenilerinize sunuyorum.

73474528.jpg

73474528.jpg

98755109.jpg

49318676.jpg

59530998.jpg

84435483.jpg

40925463.jpg

Güzel scooter. :) Güle güle kullan.Daha çok yeniymiş.Diğer konuda led döşemek istediğini söylemişsin.Sana şöyle bir önerim var dostum.Gıcır gıcır motosiklet.Ben de aldığımda bir hevesle yok alarm taktırayım,yok xenon taktırayım,parkları beyaz yapayım derken motosikleti 1-2 söktüm taktım.Farın tırnağını çatlattım.(Hızlı yapıştırıcı sağolsun eskisinden güzel) Bence hiç gerek yok.Ayrıca sende benim gibi monster energy simgesini seviyorsun sanırım. :) Güle güle kullan.Gayet uyumlu olmuş siyah-yeşil.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:24 ----------

Bu arada bence ayak koyma yerinin olduğu yere döşemecide güzel birşey yaptır. :) Kauçuk kaymayan paspas,dokuma paspas vs.Zamanla oralarda çizik olabilir.

Hayırlı olsun. En az gilera Runner200 kadar şık bi scooter.

o zaman soralım

Rodaj bittimi yakıt durumu nasıl? motordan memnunmusun?

F54

motor çok güzel bende bi kymco alsam 200 city alırım ama monster stikır güzel olmuş:cat:

Evet, ben de monstercıyım. Mozillamın eklentisine varana kadar hem de :) Paspas işini düşünmedim değil. O rüzgarda kalkmıyor mu? Plastiğe yapıştırmak mı gerekiyor? Önerilerini düşüneceğim, sağol :)

Henüz yakıt hesaplama yapmadım. Sadece binip gidiyorum. Rodaj bitmedi, arada,çok nadir, 70-80 yapıyorum. Tam gaz hiç açmadım.

Teşekkür ederim, daha iyisi sizin olsun :)

Son düzenleme:
maşallah motorun cok guzel korumalarınıda gormek ısterız :D
bu arada bende basaksehırdenım kardesım:)

tekerin düz bassın maşallah canavar baya yakışıklı;)

Motor çok güzel valla. Bende bunların 200'lüğüne çok baktım. Güzel sağlam motorlar. Güle güle kullanın. Kazasız belasız nice kilometreler inşallah.

Evet, ben de monstercıyım. Mozillamın eklentisine varana kadar hem de :) Paspas işini düşünmedim değil. O rüzgarda kalkmıyor mu? Plastiğe yapıştırmak mı gerekiyor? Önerilerini düşüneceğim, sağol :)

Henüz yakıt hesaplama yapmadım. Sadece binip gidiyorum. Rodaj bitmedi, arada,çok nadir, 70-80 yapıyorum. Tam gaz hiç açmadım.

Teşekkür ederim, daha iyisi sizin olsun :)
Civataları uzatıp yeni koyacağın döşemeleri civatalardan geçirebilirsin.Ama kalkacağını sanmam.Zaten motosikletin orası bayağı kuytu olur.Ve bir de senin ayakların olunca üzerinde kalkamaz.Tam farkedilmiyor ama ön çamurluk mat siyah mı? Ben mi yanlış görüyorum.

maşallah motorun cok guzel korumalarınıda gormek ısterız :D
bu arada bende basaksehırdenım kardesım:)

tekerin düz bassın maşallah canavar baya yakışıklı;)

Teşekkür ederim. Koruma olarak kask, mont, eldiven var sadece. Daha diğerlerini alamadım :)
Yakınmışız. Ben de bekarken 2,5 sene Başakşehir'de kaldım. 5. etap 2. kısım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:01 ----------

Motor çok güzel valla. Bende bunların 200'lüğüne çok baktım. Güzel sağlam motorlar. Güle güle kullanın. Kazasız belasız nice kilometreler inşallah.

Teşekkür ederim. Güzle dilekleriniz benden de size gelsin :) Tavsiyeler üzerine almıştım ben de.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:03 ----------

Civataları uzatıp yeni koyacağın döşemeleri civatalardan geçirebilirsin.Ama kalkacağını sanmam.Zaten motosikletin orası bayağı kuytu olur.Ve bir de senin ayakların olunca üzerinde kalkamaz.Tam farkedilmiyor ama ön çamurluk mat siyah mı? Ben mi yanlış görüyorum.

Evet, çamurluk mat. Bugün dıy'da gördüm, 5 TL'ye yapmış birisi :) Denemkte fayda var.

Nazar değmesin,bebek gibi motor.Kazasız belasız sürüşler dilerim

Ayrı bir hevesim var bu modele...Hani scooter alsam bunu alırdım diyorum habire

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Motosikletiniz çok güzel orjinal halini hiç bozmayın :cat:

Hepinize de ayrı ayrı ayrı çok teşekkürler.

Umarım sizlerin her zaman kat kat daha iyileri olsun. Hepimize de kazasız belasız sürüşler.

Kocaeli İl Temsilcisi
allah kem gözlerden saklasın :) kazasız belasız sürmen dileğimle gözü olanın gözü çıksın :):cherry::cat:

Koray Bey, İrfan Bey, çok teşekkür ederim, sevindim beğenmenize :) Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar