Selektör yapana 1 yıl hapis cezası!

Sellektör gerektiğinde kullanılan bir yol araç aynı korna gibi ama bizde gereksizler çok çok olduğu için gerektiğinde kullansanızda tepki alıyorsunuz...

Yahu o bana da oluyor iyimi :) Sakat iş, kıracaklar kafamızı bir gün o olacak. Biz bu işleri Mete ağaya bırakalım bence :)

Nedense bu başlık altında yazasım geldi. Yakında sağlam bi bomba patlatmaya hazırlanıyorum. İzmire yerleşmeye bir saatte karar vermem kadar şaşırtıcı olmasa da buad çok şaşırtacak sizi :pl:

Ben inanmiyorum1 yil ceza verildigine, o cezayi 50 lira para cezasina cevirmemisler mi? :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sol şerit sadece araç sollamak için kullanılır.Ben asla sol şeritten yol almam hep orta şeridin sağında gidiyorum.kimi zaman arkama kadar gelip selektör yapanlar oluyor hatta iyice çamurluğa kadar giriyorlar o vakit işte gerçek motorcu ve milli boksör oldugumu ilk ışıklarda anlıyorlar :)

istanbulda sarıda millet korna basıyor diye trafik lambalarında artık sarı ışık yanmadan yeşile geçiyor...

İşte bizim sorunlara çözüm buluşumuz böyle. Sarıda geçeni yada trafiktekileri rahatsız edenleri cezalandırmak yerine sarı ışığı kaldırıyoruz.

istanbulda sarıda millet korna basıyor diye trafik lambalarında artık sarı ışık yanmadan yeşile geçiyor...

İşte bizim sorunlara çözüm buluşumuz böyle. Sarıda geçeni yada trafiktekileri rahatsız edenleri cezalandırmak yerine sarı ışığı kaldırıyoruz.

Durum İzmir'de de aynı yahu. Yada sadece bana korna çalıyolar sarıda

arkadaşlar iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batırmak adına soruyorum peki sol şeritte kağnı gibi giden sürücülere ne yapmamız gerekiyo?
bu hapis cezası trafik kurallari doğru şekilde uygulanan yerlerde mantıklı olur. çünkü orada sol şeritler sadece sollama yapmak (yani amacına uygun olarak) kullanılır.
kaldı ki burda emniyet seridi bile tıkanıyo ambulanslar itfaiye araçları bile sıkıntı yaşıyo buna ne diceksiniz?
bu verilen ceza orda işe yarar burda değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar