Yeni proje-Yeni heyecan-Dijital vites göstergesi

bu konuyu henuz bugun keşfettim ve baştan sona dek okudum,arkadaşlarım ellerinize kollarınıza sağlık....kilitçi nickli dostum harika bir iş çıkartarak kağit üzerindeki devre şemalarını motosikleti üzerinde kullanılır hale getirmiş,bravo vallahi turk insanının ellerinden ucan kaçan kurtulmuyor,bir kez daha tebrikler !!!

Sa

Birincisi kontak kapalıyken yaptığın hiçbir hareketi algılamaz en son nerde kalmışsa oradan devam eder.ikincisi son vites zaten 6'dır ondan sonra istesende 7 yapamazsın mesela benimki 5 vites hiçbir zaman ekranda 6 yazmaz.Vitesi boşa almak bi anlamda devreyi resetlemek oluyor diyelimki 3. viteste stop ettin sonra kontak kapalıyken 1'e aldın sonra kontağı açınca doğal olarak 3 gözükecek vitesi boşa aldığın anda 0 olur yani boş.

Bir video daha hazırladım burada vitesi 1'den 2'ye atmaya çalışıyorum fakat 2'ye geçmiyor yukarıda da dediğim gibi eğer 2'ye geçmezse zaten boşta kalır pedalı ne kadar kaldırırsanız kaldırın hep 0 gözükür.motoru hafif kımıldatıp 2'ye geçmesini sağladığım zaman 2 gözüküyor.
İzleyin:
http://www.youtube.com/watch?v=t--msTeQPDA

Teşekkür ederim.Gelmek isterim fakat malum havalar yağmurlu ben pek yağmurda motoru çıkarmıyorum hele şu yağmurlar bi geçsin görüşürüz inşallah.

kilitci sozunu unutma bekleniyorsun

Hani abi bi alinacaklar listesinyapinda alalim yada siz paket olarak yapimda kargoyla gonderin yardim edinde bizde yapalim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar