bugünlerde 2012 model 0 km ybr alacağım. bayiden teslim almadan önce lastiklerini değişmek istiyorum. hangi marka-model tavsiye edersiniz?
Honda da 100 tl farkla mıydı neydi Michelin takıyorlardı. Varsa direk öyle versinler. Daha ucuza gelir. Hayırlı olsun bu arada. Ne renk alıcaksınız?
mavi istiyorum. keşke burada da öyle bir şey yapabilsek. kabul ederler mi bilmiyorum. direk patronla görüşmem gerek. yarın konuşacağım. öncesinde de 2007 model cbr 125e bakacağım. 3 lira derse onu da alabilirim. motorun durumuna bağlı.
bana dediğin motorsa ondan uzak dur:cat:mavi istiyorum. keşke burada da öyle bir şey yapabilsek. kabul ederler mi bilmiyorum. direk patronla görüşmem gerek. yarın konuşacağım. öncesinde de 2007 model cbr 125e bakacağım. 3 lira derse onu da alabilirim. motorun durumuna bağlı.
var debriaj balatasının arkasında duruyor debriaj bitmedende değişmiyor o yüzden sert kullanımda çabuk bitiyor debriaj balatası...bizim motorda yağ filtresi var mı?
lastiklere baktım michelin 2.75 18 ön 90-90-18 arka toplam 200 tl. feyizoğlu muydu nereydi... dediğim gibi, ybryi aldığım yerde motoru daha kasadan cıkarmadan değişmelerini isteyeceğim. syn022nin dediği gibi üste para vererek olursa daha iyi olur. 4.420 gibi bir paraya tüm işi halletmiş olurum. bakalım.
yürü beeee... kim tutar seni..:flower: 17000 km de taş gibim mübarek..:cat: sana laf edenin dilinde çıban çıksın emi..![]()
tşk...:queen: bana laf eden sadece bi insan var hani 2 kişilik yere tek başına sığmayanyürü beeee... kim tutar seni..:flower: 17000 km de taş gibim mübarek..:cat: sana laf edenin dilinde çıban çıksın emi..![]()
tşk...:queen: bana laf eden sadece bi insan var hani 2 kişilik yere tek başına sığmayan
hani böyle sarı çizmeleri var irice bi cüsse si var yaklaşık 150kg civari bi minik yani....
vallaha bilmiyorum ne iş yaptığını değişik işler yapıyor motor alım satım işleri vs ama kendi si yaya.. ona özelden mesaj yazalım senin motorun olmasa da gel ybr sayfasına yaz diyelim adam kendini yanlız hissetmesin değilmi acıyalım ona:queen: