K o r @ y-piyanist_irf-F54 Adapazarı-Eşme çıkarması...

cbf e çamur atma allahı var motor sağlam baksana mete abey gibi adamı 72000 km taşıdı ama mübarek dizel kamyonlar gibi 10 numara yağ bile koysan gider sen ne sandın cbf i:queen:

---------- Post added at 22:45 ---------- Previous post was at 22:43 ----------

gel fatihim bırak antalya apache lerinle takılmayı gel karadeniz uşakları sana en kral hamsiyi ızgara yapsın takıl bize hayatını yaşa.....

inş. fatih abi oda olur bir gün ölmez sağ kalırsak

aman allahım bittiğim an bu an ..... naptın abi ya ..naptın yaaa :queen:

şaka bi yana kartepeye çıktık ya o gün ne gözel olmuştu :)

aga senle heryere giderim ben...bu bizim apaçi fatih ve apaçi ebubekiride tekkeye alak gözleri açılsın az...ama donar totoşcukları bu sütoğlan güvenlikci devrelerimin...:p 0 derecede totoş donması nedir bilmezler...kulube çocukları ısıtıcıları olmasa yapamazlar...:p

cbf e çamur atma allahı var motor sağlam baksana mete abey gibi adamı 72000 km taşıdı ama mübarek dizel kamyonlar gibi 10 numara yağ bile koysan gider sen ne sandın cbf i:queen:

.....

cbf harbidende kamyon gibiyidi aga...tata kamyon...:p

doğru bindi ama 20 kere rektefiye yaptı :queen:

20 değilde 5 kez diyelim...:p

aga senle heryere giderim ben...bu bizim apaçi fatih ve apaçi ebubekiride tekkeye alak gözleri açılsın az...ama donar totoşcukları bu sütoğlan güvenlikci devrelerimin...:p 0 derecede totoş donması nedir bilmezler...kulube çocukları ısıtıcıları olmasa yapamazlar...:p

cbf harbidende kamyon gibiyidi aga...tata kamyon...:p

20 değilde 5 kez diyelim...:p

mete aga seni seviyorum ya adamın kralısın :wiinkk:

F54

adamsın be mete abi ama KAR dan adam:queen:
KORAY bu ayvalar da boğazımı yaktı halis eşme ayva sı ondan:cherry: hemde beleş...

mete aga seni seviyorum ya adamın kralısın :wiinkk:

hehe...harbi bu adamları bi kartepeye çıkarakmı kışın ortasında...:p

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------

adamsın be mete abi ama KAR dan adam:queen:
KORAY bu ayvalar da boğazımı yaktı halis eşme ayva sı ondan:cherry: hemde beleş...

ayva demeyin la ağzım sulanıyor...:p

sütoğlan bekciler siziii...gel sen şov tiviye ayazağa...totoşun ayaz görsün sovık görsün...:p

F54

show tv deme bana hemen aklıma ilk aşkım ex aşkım hadise geliyor:santa:

onlar tatlı su motorcusu bizim gibi bu işe gönül vermiş değiller :bounce:

ybrcilerin böyle oluyor biraz evet asfaltcı oluyorlar...seni kurtardık zaar...:p

show tv deme bana hemen aklıma ilk aşkım ex aşkım hadise geliyor:santa:

o ses türkiye alibeyköyde başka bir stüdyoya taşındı aga...hadiseye aşık olmayan yok gibi...benimde biraz efsanem olur kendileri...ama yengemizse yan gözle bakmayız tabi...:p tvden his yaparız...:p

yemini bozdum ulen , bu işin gücün arasında biz wc ye gidemiyoruz adamlar göl kenarında balık ızgara yapıyor , bi de resim asıyorlar :santa:

fatih , sende bağ bahçe sağlam anlaşılan yine meyvenin dibine vurmuşunuz ,

her derde deva irfan aga , takımlarını herkezin içinde uluorta çıkarıyorsun ayıp oluyo ama bir gören olcak yanlış anlaşılcak ...

:rendeer:

F54

yemini bozdum ulen , bu işin gücün arasında biz wc ye gidemiyoruz adamlar göl kenarında balık ızgara yapıyor , bi de resim asıyorlar :santa:

fatih , sende bağ bahçe sağlam anlaşılan yine meyvenin dibine vurmuşunuz ,

her derde deva irfan aga , takımlarını herkezin içinde uluorta çıkarıyorsun ayıp oluyo ama bir gören olcak yanlış anlaşılcak ...

:rendeer:
ya işte hafta içi müsait olunca bi kaçamak yapalım dedik fakat fazla kaçırdık galiba:) bu sefer meyveler benim bahçeden değil orada bi eleman geldi yanımıza oda motor a takılıyormuş biraz ayar verdik ona oda ben birazdan gene gelerim dedi baktık ayva getirmiş ee geri çevirmek olmaz:santa: herkeze bi çanta getirdik bıraktı hatta bu siteye üye olmuş araştırma yaparken daha önceden tanısaydık mangal falan taşımazdık ona ayarla derdik ama artık bir daha ki sefer sadece yemekleri götürürüz oda mangalı getirir oturur yeriz yaşı küçük fakat terbiyeli bi genç apache değil yani kask mont falan sordu ne alayım dedi..

off muhabbete bak hele....
meta abi hani gangaydık senle:queen:
arada bizede giydirmişsin:queen:

F54

ybrcilerin böyle oluyor biraz evet asfaltcı oluyorlar...seni kurtardık zaar...:p

o ses türkiye alibeyköyde başka bir stüdyoya taşındı aga...hadiseye aşık olmayan yok gibi...benimde biraz efsanem olur kendileri...ama yengemizse yan gözle bakmayız tabi...:p tvden his yaparız...:p
aga ne görsel nede tv den his yapma ona ben her daim his yapıyorum zaten:cherry:

akorayım ustaya sordum...
elçiği takarım gelin dedi....
cuma günü müsayitim ağam istersen gelirsin...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar