Üniversiteli Motosikletciler

sadece itü olarak grup olursa küçük bir grup olur
istanbulda ki tüm üniversiteler hatta kocaeli bursaya kadar herkesi kapsayan bi grup çok daha canlı olur

Tabi öyle bi şey yapmak daha etkin olur, benim dediğim okul kulübü; tiyatro, dağcılık, falan gibi olanlardan. İlk önce okullar çapında kulüpler kurulup birleşilebilir mesela :)

hoşbuldum :)
Geldiğimden beri aklımda olan bi şey; MT itü grubu oluştursak dağcılık kulübü vb. gibi seminerler geziler olsa nasıl olur yeterli adam çıkar mı ki?

mantıklı ama bunun için önce bir toplaşmak lazım istanbul ve civarı aynştayn mode arkadaşlarla :queen:

istanbul üniversitesi - Otomotiv teknolojileri. he bide dün anadolu üniversitesi işletme ye yazıldım :cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sakarya Üniversitesi-Kamu Yönetimi
Konu çok isabetli ve güzel olmuş :)

merhaba ben de istanbul üniversitesi jeofizik mühendisliğinde okuyorum.Son sınıf ocakta bitio okul.Avcılar kampüste hiç motorlu görmedim senelerdir.Daha geçenlerde mt'den bir arkadaşla tanıştık aynı bölümdeymişiz. Tek gördüğüm motorlu oydu.Çeşitli organizasyonlar güzel olabilir.

merhaba ben de istanbul üniversitesi jeofizik mühendisliğinde okuyorum.Son sınıf ocakta bitio okul.Avcılar kampüste hiç motorlu görmedim senelerdir.Daha geçenlerde mt'den bir arkadaşla tanıştık aynı bölümdeymişiz. Tek gördüğüm motorlu oydu.Çeşitli organizasyonlar güzel olabilir.

Senin motor beyaz galiba görüyorum arada :) Bizim kampüste ben (apache) Yunus (er 6) Yasin (cross) Görkem (gt250r) varız mt den başka varmı bilmiyorum :)

Okan Üniversitesi

Uluslararası Lojistik Bölümü

Artık mezun askerlik yolu göründü... :pr:

aralık gibi bulusmaya ne dersiniz ? aralık ayında havanın güzel olduğu günler mutlaka vardır
denk getirebilirsek neresi olursa gideriz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar