Üniversiteli Motosikletciler

Bizim davutpaşa ile alakamız yok bütün herşeyi yıldızda hallediyoruz derslerin tamamıda maslak kampüsünde veriliyo.ama benim bildiğim kadarıya maslak kampüsündede harita bölümü var sizinki neden orda acaba

harita teknikerliği maslak kampüsünde mühendislik inşaat fakültesine bağlı olduğu için davutpaşaya taşındı
önceden yıldızdaydı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İzmir Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği

Yakında motorize oluyorum. Gezi tekliflerine açığım.

Yakın Doğu Üni. Veteriner Fakültesi
ama burslu hee, babam zengin sanmayın :queen:

Özüm Bekdeşer

Karadeniz Teknik Üniversitesi
İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri
bizim okulda en fazla 5 tane motor vardır.MTci kimse yok galiba...

istanbul kocaeli eskisehir bolu artık her neredenseniz öğrenci milleti
birgün havalar iyileşince ortak bir yerde buluşabiliriz piknik, yemek artık ne olursa :))

kuzeniniz hangi bölümde ?
Kontrol Mühendisliği.Gördüğüm en zeki ve anlamlı düşünen bayandır diyebilirim. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:45 ----------

Celal bayar üni
endüstri müh. ;)
Oyy.Üstadım sen Manisa'dasın o zaman.Memleketim güzel memleketim.2 sene Soma ilçesinde okudum 2 yıllık üniversiteyi 2 yılda bitiremedim.Birçok dersin ortak olduğu jeo müh bölümüne geçtim ben de.İzmir'e gezmeye gidersiniz oh.

hoşbuldum :)
Geldiğimden beri aklımda olan bi şey; MT itü grubu oluştursak dağcılık kulübü vb. gibi seminerler geziler olsa nasıl olur yeterli adam çıkar mı ki?

sadece itü olarak grup olursa küçük bir grup olur
istanbulda ki tüm üniversiteler hatta kocaeli bursaya kadar herkesi kapsayan bi grup çok daha canlı olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar