arkadaşlar selamlar.
bende kısmetse bugün mc almayı düşünüyorum.
mcx le arasındaki tek fark sanırım arka disk fren oluşu. bunun dışında başka bir fark var mı?
merhaba kerem;
benim bildiğim kadarıyla farklar; disk fren, deponun şekli biraz farklı. selesi biraz daha geniş (teknik verilere göre 2 cm galiba), birde lastik ebatları farklı. mc: 90-90-18, mc-x: 110-80-17. bunların dışında varsa bilmiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------
Arkadaşlar merhaba;
Geçen hafta aldığım motoru, ruhsat plaka işlerinin de bitmesiyle teslim almaya gittim. Daha doğrusu arkadaşlarımda merak ettiği için arkadaşlarımla beraber gittik. Daha ben hiç sürmeden, teslimatı yapan usta sonra arkadaşlarımın hepsi sürdüler. Çok da memnun kaldılar. Hepsi sevindirik olmuştu. Sevinme sırası bana geldi diye düşünmüştüm. Bir arkadaşımın illa gel arkama otur diye ısrarı üzerine oturmuş bulundum. Tabi ben 90 kg üzeri, arkadaş motorun acemisi, bende (artçı olsam dahi). Akıl o ya; durduğumuz yerde dik rampa

Hayde bakalım motor stop eder gibi oldu. Dedim arkadaşa gaz ver gaaaazzz. O da verdi, Allah bismillah önce bi yalpalama sonra ikimizde yerdeyiz. Motor bi yerde biz biyerde. Bize bişey olacak diye çok korktum. Özellikle arkadaşıma. Çok şükür kırık çıkık olmadan ufak tefek zedelerle atlattık. Sonra motora baktık. Bize bişey olmadı ya motor ne olursa olsun dedim. Ama yine de merakla baktım ne oldu diye. Çok şükür onda da bişey yoktu. Gerçi henüz gündüz vakti bakmak nasip olmadı. Hayırlısı. Olayın haricinde motor gerçekten çok güzel. Kazadan sonra aldım kullandım. Alacak olanlara gerçekten tavsiye ederim. Selamlar...