abi siyah sprey boya alıyosun 1 kere boyuyosun kuruyunca üstüne bi kat dağa boyuyosun eser bile kalmıyor emin olabilirsinaynen öyle..ama zevkli olmadı mı :mrgreen:
alper demir çentilmez mi? boyasan da belli olur bence. iki karenaj da kırılmayacağına göre basit düşüşte, dedim ki karenaj parası demir parasına yakındır.
yazı karakterini neden kalınlaştırdın ki, polisler daha iyi görsünler diye mi![]()
Arkadaşlar, www.rialli.com a cbf 150 yedek parça başlığı altına yeni koydukları angel zenon la ilgili sizlerin ve benimde merak ettiğim bi kaç soruyu mail aracılığı ile kendilerine ilettim. Mailime çok kısa bir sürede cevap verdiler. Mailimden sonra ilanı güncellemişler. Yeni bi kaç fotoğrafta eklemişler. 35/35 uzun kısa 8000 k imiş. İlan şu:
http://www.rialli.com/urunler/362_honda-cbf-150/9954__far-hid-komple-angel-model-cbf-150/
Bu arada Anesin taktığı angel kaç k acaba ? Oda 8000 k mı =? Eğer öyleyse gerçekten alınır. Montajda zorlanacağımızı pek sanmıyorum.
Ayrıca yazdığım maili ve aldığım cevap mailinide paylaşıyim.
Merhabalar,
Kelvin değeri 8000K dır.12V 35W uzun/kısa .Montajı çok basit sadece aküden elektrik alınarak kit bulunan soket motorun orjinal soketine takılacak.Bağlantı şeması Ürünün içerisinde mevcuttur.Ürün honda servislerinde satılan üründür.
From: Ethem MUTLUCAN
Sent: Friday, November 18, 2011 9:14 AM
To: [email protected]
Subject: Cbf 150 Angel zenon hk.
Slm, aktif olarak cbf 150 kullanmaktayım ve bir motosiklet sitesinde forum ortamında cbf 150 kullanıcıları başlığı altına aktif olarak yazmaktayım. Yeni getirdiğiniz angel xenon farı gördüğümde foruma yazdım, arkadaşlar kelvin lümen değerlerini merak ettiler. İlanı bu şekilde güncelliyebilirmisiniz ? Fotodan anladığım kadarıyla balastıda var fakat, bunu da yazarsanız daha olumlu olacaktır.
Arkadaşlar benim cbf 150 122km ye geldi. Şimdiye kadarki tecrübelerimle söyleyebilirim ki, 2012 cbflerde sanırım tekleme sorunu tamamen çözülmüş. 4000,5000,6000 devirlerde sabit hızla biraz seyir ettim fakat hiçbir tekleme yok.
benimkide 2011 bendede tekleme yok diyince şans oluyor belki sizinkide şans 2012lerde var sizde yok karalıyalım gitsinArkadaşlar benim cbf 150 122km ye geldi. Şimdiye kadarki tecrübelerimle söyleyebilirim ki, 2012 cbflerde sanırım tekleme sorunu tamamen çözülmüş. 4000,5000,6000 devirlerde sabit hızla biraz seyir ettim fakat hiçbir tekleme yok.
selam arkadaşlar elimde cbf 150 motor koruma demiri ve far koruma demiri var .. far koruma demiri sağlam ama motor koruma demiri kazalı biraz .. biraz düzeltme ve boya ile cillop gibi olur .. ihtiyacı olan bana mesaj atsın , bikaç güne kadar isteyen olmazsa çöpe atıcam yoksa... iyi sürüşler hepimize ..
Ee bir fotoğraf görsek süper olur aslında. Xenona ve uzun cama ne kadar para verdin. Bende xenon istiyorum. Motorunda kırmızı direk kendi motorumun üstünde nasıl durduğunu görücem.![]()
Gerçi fotolarda zenon kapalı ama diğer aksesuarlar için bakabilirsin..
Resimler bugünkü MT sapanca gezisinden..
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/95948-sapanca-gezi-fotograflari.html
Resimlerdeki Kırmızı CBF .. Sevgiler
arkadaşlar daha önce de sordum ama tınlayan olmadı... Ls2 nin Ride modeli (çeneden açılır) nasıldır , kullananlar var mı... çeneden açılır lazım çünkü çok sık fotoğraf çekiyorum , kaskı çıkar tak zor oluyor... ama tereddütüm var çeneden açılır mekanizma zamanla bozulup gevşiyormuş... ayrıca kaza anında sakat bir durum olabilirmiş yeterince kaliteli değilse kask (polislerinki nolan sanırım)
fiyatı uygun geldi, kullananlar yorum yazarsa sevinirim... selamlar...