Bugün havanın sıcaklığını fırsat bilip kendimi dışarı attım.Motor 20 gündür çalışmıyordu.Yol nereye götürürse gidip fotoğraf çekesim geldi.
Ön amortisörlerin sertliğinden daha önce bahsetmiştim.Tamirciye uğradım.Ön taraf komple sökülüp ön amortisörün tapaları alyan ile açıldı.Sorun hava yapmasıymış.15.00 civarında işim bitti.Gelelim fotoğraflara...
Öğle saati sıraları..20 gündür uyuyan Aslanı uyandırma vakti...
Tamir işi hallolduktan sonra teker çevirme zamanı.İlk adres şehrin hareketliliğinden arınmış doğup büyüdüğüm yer, Yenikent...
İhtiyaç molası..Fotoğraf makinesinin pili bitti pil aldım.Lastik havalarına baktım.Garajda yattığı sürede ön 20 arka 34 olmuş.İkisini de (26) yapıp yola devam...
Bu manzara yerini aşağıda görünen yoldan geçerken farkettim.Hemen çıktım tabi.Pek bakımlı bir yer değil her taraf moloz.Ama manzara güzel.Resimde görünen Toki evleri yani Ihlamurkent..
Şoferevleri-Yenikent...
Güneş yavaştan batmaya başladı hava gitgide soğuyor ve kötü haber şeffaf vizörüm yanımda değil.Bu da demek oluyor ki geceye kalırsam vizör açık halde gitmek zorundayım.Bu yüzden tempoyu hızlandırıp son adresi ŞelalePark yapıyorum...
Eve dönüş.Dağ taş tepe düzlük demeden beraber 100 km dolaştık.Hakkını verdi ama beni de mahfetti.Her yerim ağrıyor
Aslanı uykuya bırakma vakti...
Keyifli bir gündü.İzlediğiniz için teşekkürler

Bu arada Skoda Favorit benim değil komşunun.Birlik olup apartman garajını işgal ettik