- Motosikleti
- Honda sh125
istihbarat vermembuluşmaya gelmediğin sürece zor görürsün sen beni abi
![]()
![]()
istihbarat vermembuluşmaya gelmediğin sürece zor görürsün sen beni abi
![]()
![]()
teşekkürler hasan abi..allah hepimizin gönlüne göre versinallah gönlüne göre versin ilker oda olur inşallah :wiinkk:
geliriz zamanla oda olur :flower:
tamam anlaştık o zaman :thumleft:
evet o mavili benimmm :queen:
çatalı tutuşundan tanıdım![]()
Stator + konjektor 425 tl conta 10 tl işçilik 50 yağ 40 gecmis olsunyedek akuyu fulledim sabaha kadar... taktim motora, ilk marsta calidacak gibi oldu sonra hic umit vermedi... sanirim problem atesleme sistemindede var. minik bir sise enjektor temizleyici benzin katkisi bujileri temizlik ihtiyacina muhtac etmis olabilirmi? pufff asabim bozuldu dostlar... bujileri sokmem gerek ridvanla cadir kurucaz motor basinda bu gidisle
Arkadaşlar selam bir sorum olacak bu motordan almayı düşünüyorum forumuda bayadır takip ettim iyi övmüşsünüz kore malını (türklerin birşey yapamaması ne acı) sizlerin değerli tecrübelerini dikkate alarak almaya karar verdim gv 250 yi herhalde izmirden alacağım bu motorun son fiyatı ne kadar acaba 2012 de alırım herhalde ocak şubat gibi tam kışa denk getirirsem biraz pazarlık ederim diye düşünüyorum)) ama bu dolar euro falan uçtu şuan sıfıırnın son fiyatını bilen varsa cevap yazarsa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim...
Teşekkür ederim... 1-2 ay kadar önce aradım izmirde fuar zamanıydı tam tarih veremeyeceğim adam 7.500 tl dedi ocakta 8.000 lira param olacak nasipse, peşinde umarım indirim yaparlar diye düşünüyorum... birde düz siyah almayı düşünüyorum bu forumda paylaşmışlar resmini gayet güzel duruyor üzerinde sarı saçlı bir bayan vardı... umarım hem siyahını bulurum hemde dediğim o fiyatlara bulurum diye düşünüyorum ama işte malum dolar euro falan uçuşta inecek gibide durmuyor.... o nedenle tam fiyatı bu aralar ne diye düşünüyordum, hiç kanuninin sitesine girmedim hep hyosung diye arattım malum site kapalı saol tekrar link için....hayırlısı artık...Fiyatı 8.367 TL. Ama pazarlık yapabileceğini pek sanmıyorum, 8.000'e bile düşmezler bence. Çünkü satılmayan bir motor değil, geldiğinde zaten fazla gelmiyor, onları da kısa sürede satıp bitiriyorlar.
http://www.stkanuni.com.tr/Model.aspx?model=gv250
ayrica butun gicikligina ragmen esi bulunmaz bir dostun insan limitlerini zorlayan fedakar destegi... İyiki arkadasinim Ridvan. ruhsuz insan ;oD
ayrica butun gicikligina ragmen esi bulunmaz bir dostun insan limitlerini zorlayan fedakar destegi... İyiki arkadasinim Ridvan. ruhsuz insan ;oD
Teşekkür ederim... 1-2 ay kadar önce aradım izmirde fuar zamanıydı tam tarih veremeyeceğim adam 7.500 tl dedi ocakta 8.000 lira param olacak nasipse, peşinde umarım indirim yaparlar diye düşünüyorum... birde düz siyah almayı düşünüyorum bu forumda paylaşmışlar resmini gayet güzel duruyor üzerinde sarı saçlı bir bayan vardı... umarım hem siyahını bulurum hemde dediğim o fiyatlara bulurum diye düşünüyorum ama işte malum dolar euro falan uçuşta inecek gibide durmuyor.... o nedenle tam fiyatı bu aralar ne diye düşünüyordum, hiç kanuninin sitesine girmedim hep hyosung diye arattım malum site kapalı saol tekrar link için....hayırlısı artık...
Yau ben de istiyorum ondan bi tane burda..![]()
sonunda buji degisir hikaye mutlu sona erer...
elde kalan altin tecrubeler ve motora, parcalarina guzelce check-up gozden kacan bikac eksikligin tamamlanmasi ve motora duyulan guven hissinin artmasi...
Keşke yaptığınız işlemleri yeni makinenle fotoğraflayıp burda da paylaşsaydınız. Güzel bir check-up tutorial olurdu.
anladim abi