Aşık olduğumuz motorlar bazen aerodinamik anlamda hayatın olağan akışına göre üretilmiyor...güçlü naked motorlarla rüzgara karşı direnç göstermek bu işin keyfini kaçırıyor...ama Cadde çocuğu olsam z1000 alırdım...güçlü motor demek hız demek...hız demek rüzgar demek...ardına saklanabileceğin birşey yoksa o hızlarda rüzgar manyağı olmak bana biraz (yanlış anlaşılmasın ama) araba camından kafasını çıkaran köpecik gibi bişey...
teşbihte hata olmaz...
bu eziyeti neden kendisine yaptığını bilmiyor yani...
bence z1000 almak isteyen kişiler daha seçici ...ayrıcalıklı...farkındalık yaşamak isteyen zevkli kişiler...kanaatim budur...
hızı 2. hatta 3.palnda tutan kişiler güçlü bir naked seçiyorlar...ergonomik anlamda sslerin verdiği rahatsızlıklar cabası...ve nakedciler biraz da artcı alma taraftarı değiller...benciller...güçlü nakedlerin (enteresandır ) seleleri sanki tek kişilik...
bence z1000 almak isteyen kişiler daha seçici ...ayrıcalıklı...farkındalık yaşamak isteyen zevkli kişiler...kanaatim budur...
hızı 2. hatta 3.palnda tutan kişiler güçlü bir naked seçiyorlar...ergonomik anlamda sslerin verdiği rahatsızlıklar cabası...ve nakedciler biraz da artcı alma taraftarı değiller...benciller...güçlü nakedlerin (enteresandır ) seleleri sanki tek kişilik...
Son düzenleme: