Arkadaşlar Honda CBR 250 mi ? Kawasaki Ninja R250 mi ? Yardımcı olur musunuz ?

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Kardeş peki şaftlı olması bir avantajmı ? yani daha mı iyi ne gibi özeliik katıyor ?

Zincir atma gibi bir problemin asla olmaz.
Hiz yapma gibi bir probleminde asla olmaz.:)
Radarlarla dost saglikli bir insan olursun.:cherry:

250 cc de şaft felan olmaz zaten.. genellikle bmw lerde görüyorum yüksek cc li makınelerde tabiki. sport tourıng tarzı.. sen acaba hangisinde karar kıldın acaba? cbr & ninja ?? burda millet birbirini yiyor cbr ninja diyee:mrgreen:

250 cc de şaft felan olmaz zaten.. genellikle bmw lerde görüyorum yüksek cc li makınelerde tabiki. sport tourıng tarzı.. sen acaba hangisinde karar kıldın acaba? cbr & ninja ?? burda millet birbirini yiyor cbr ninja diyee:mrgreen:
ninja cbr ı döver :queen:

Motosikleti
VFR1200X
kardeşim nasıl bir istatistik anlayışın var ben anlamadım 2008 den beri satılan bir motorla 2011 de pazara girmiş bir motorun satışlarını nasıl oranladın açıklarmısın.

Bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum :thumleft:

Saniyorum bunlardan birini alacak olsaydim,önce söyle bir yan yana getirir bakardim.:)

Bu motosikletler düsük bütçeli, isletme giderlerinin de mümkûn oldugunca düsük olmasina dikkat eden kullaniciya hitap ediyor.
Durum böyle olunca yakit ve diger giderlerin de karsilastirilmasi gerekiyor.

Aslında bu sadece Honda'nın anlayışı. Kawasaki Ninja'yı 1992'den beri üretiyor. Yıllara göre 40 - 36 ve 33bg'lik modeller olarak üretildi ve en son 2008'de bu kasa piyasaya sürülerek Avrupa & Asya'da ki modellerine enjeksiyon eklendi.

Birde Honda'nın sitesinde cbr250r için belirtilen teknik verile şu şekilde:
Maks. Güç (kW@dev/dak) 19.42/8,500(26.4 PS)
Maks. Tork (Nm @ dev/dak) 22.9/7,000
http://www.honda.com.tr/teknik_detay.aspx?series=supersport-cbr250r

Yani iki modelin arasında tork olarak çok fark yok.

İzlediğim videolarda gördüğüm kadarıyla cbr250 virajlarda ninja'ya göre daha başarılı ama düzlüklerde geride kalıyor, tabi bunlar yarış pistlerinde çekilen videolar olduğu için şehir içi günlük sürüşlerde ne kadar fark yaratır deneyip görmek lazım. :)

Bana göre motora yeni başlayacak biri ikinci el ninja alacağına aynı fiyata 0 km cbr250r almayı tercih edebilir.

-----------------

@Tutku1982: Hyosungların anahtarlarını da ekle o fotoğrafa :)

Son düzenleme:
ya hondaya 9.250 vereceğime üstüne 2 milyar daha koyup ninja almama değecekmi yani asıl sorun bu ? değerse alcammm ..

uzun süreli kullanacağım bu motoru 1 2 yıl için değil demıssın.
merhaba arkadasım sımdıden hayırlı olsun alacagın motor. allah herkese kazasız belasız surusler nasıp eder ınsallah. yerınde olsam satmak ıstedıgımde cabuk satılan bi motor alırdım cunku genelde gun gectıkce yuksek cc ıstıoosun yetmıoo cunku :D bi gun ses ıstıceksın bigun hız fikrim tabi :D

Son düzenleme:
Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Zincir atma gibi bir problemin asla olmaz.
Hiz yapma gibi bir probleminde asla olmaz.:)
Radarlarla dost saglikli bir insan olursun.:cherry:

Bunu benim kamyon kırmasının yanında da söylesene , o kendini hayabusa falan zannediyor :)))))

uzun süreli kullanacağım bu motoru 1 2 yıl için değil demıssın.
merhaba arkadasım sımdıden hayırlı olsun alacagın motor. allah herkese kazasız belasız surusler nasıp eder ınsallah. yerınde olsam satmak ıstedıgımde cabuk satılan bi motor alırdım cunku genelde gun gectıkce yuksek cc ıstıoosun yetmıoo cunku :D bi gun ses ıstıceksın bigun hız fikrim tabi :D
Bu yorumunu Cok dikkate aldım kardeşim .. Çok sağol ..
Aynen şimdi 125 lik bi cross var altımda honda ama yetmiyor yaa çok ufak bide ben racing tipi istiorum o yüzden alacam ..

ya hondaya 9.250 vereceğime üstüne 2 milyar daha koyup ninja almama değecekmi yani asıl sorun bu ? değerse alcammm ..
motor işi zevk işi şimdi cbr 250 r ın çalışması gerçekten çok kötü sanki su motoru çalışır gibi eğer bu sesi duymak seni rahatsız etmiyecekse sana zevk verecekse elbette alabilirsin.
benim şahsi fikrim benim bu sesten zevk almam mümkün değil bu yüzden zevk alamayacağım motor ile evlenmek istemezdim. illa sıfır alman gerekmez 2011 model 2 binde ninjalar var 9 bin lira bunlarada bakarsın sıkılınca 500 tl zararına yine satabilirsin.

motor işi zevk işi şimdi cbr 250 r ın çalışması gerçekten çok kötü sanki su motoru çalışır gibi eğer bu sesi duymak seni rahatsız etmiyecekse sana zevk verecekse elbette alabilirsin.
benim şahsi fikrim benim bu sesten zevk almam mümkün değil bu yüzden zevk alamayacağım motor ile evlenmek istemezdim. illa sıfır alman gerekmez 2011 model 2 binde ninjalar var 9 bin lira bunlarada bakarsın sıkılınca 500 tl zararına yine satabilirsin.

Al Burdan Yak...
Bizim Acun Kendini Bir Honda Karışılaştırmasında daha Gösterdi :)
Kardeşim 250 cc sınıfında TR de iyi Ses Alabileceğin Bir Makina Boşuna Arama Çünki Motorlar En Fazla 2 Silindirli .
Anlayacağın 250 cc Sınıfında Dört Dörtlük Motor Yok !
Sana Tavsiyem Honda al
Hondanın Geniş Servis Ağı Var
Hondanın Çok İyi 2.el PAzarı var Çok Az Zarar Edersin Satarken.
Hondanın Enjeksiyonlu Yağ Eksiltmeyen Motoru VarAcun Senin İçinde Söylüyorum bunu Hondayı Sürekli Yağ Yakıyor Diye Karalıyorsun.
Hondanın Hafif Modifiyeyle Ninjayla Rahat Kapışacak Bir Görünümü Var. Örneğin Az Bi Ücretle Jant ve Egzoz Korumalığını Boyatırsan Şöyle Güzel Bir Makine Oluyor :)
6870a.jpg

Bide Plakalık İptali Yaparsan Aynalarıda Değiştirdinmi Tam Cadde Motoru Olur :)

İyi ses ne demek ya biri bana anlatsın. En iyi ses en düşük sestir bana göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar