ethem gerçekten seni açık sözlü olmandan dolayı kutluyorum :cat:at gözlüğü ile ile bakanlar utansın:farao:Yağ eksiltmese olmasaydı ve enj. lu olsaydı canavar olurdu![]()
ethem gerçekten seni açık sözlü olmandan dolayı kutluyorum :cat:at gözlüğü ile ile bakanlar utansın:farao:
evet ben fanatiğim ama FENERBAHÇE fanatiği:queen:bu motorların her birine bi kuyruk acısı koymuş yapımcıları siz tartışakoyun .istiyen istediğini alır
sende dostum bu kadar fanatik olma .at gözlüğüyle bakanlardan şikayetçiysen sende bir bak dön şu aynaya
avpaya gidemedik o yüzden bu sene daha az günaha girdik sanırım:cherry:o fanatiklik bendede var hocam
ama avrupada her türk takımı gibi hüsrana uğruyunca basıyom kalayı![]()
bırak şimdi hondayı baba bu tff ye ne diyosun?:queen:en büyük eksikliği honda kalitesi
Henüz motorum 220 km'de açıpta yağına bakmadım. Ama illaki eksilticek. Eğer sorunsuz bir motor olsaydı ve şu fara bir güzellik yapıp halojen takılsaydı üzerine daha bir hoş olurdu motor. Üzülüyorum. Eski Cbf'lerin mobiletler gibi gaz vermeyince sönüyordu ışığı.
bırak şimdi hondayı baba bu tff ye ne diyosun?:queen:
fenerliyim amma oturupta 90 dakikamı maç karşısında harcamam,bana bir faydası yok.
ne halleri varsa görsünler