siyaset yapmayı siz daha iyi bilirsiniz.
yıllardır deprem vergisi diye toplanan vergiler nerede.
nedense çevremde yaşayan hükümet yanlısı zihniyetler alehte destekli ve ispatlı tüm olan biten karşısında anında savunma mekanizmasını çalıştırıp toz kondurmuyorlar.
kardeşim sözlerimi hakaret olarak algılama
asalak gibi yaşamayı bırak. bugün van yıkıldı yarın bir başka yer yıkılır. olaki bu deprem istanbulda olsaydı ne bok yiyecekti senin savundugun hükümet. halkın gönderdigi yardımları bile bir ihtiyaç sahiplerine ulaştıramayan bir hükümet var ortada daha neyini savunuyorsun.
egriye neden inatla dogru diyorsun.
van da yaşayan vatandaşlarımız için yok pkk yok bdp geçin bunları. eger bir yerde devlet otoritesi yoksa itte ürür kopukta.
allah yardım etsin oradaki insanlar çok zor durumdalar. savundugun hükümet sınıfta kalmıştır.
99 marmara depreminde çok daha geniş bir bölge etkilenmiş ve hükümet imkansızlıklar içinde çok daha başarılı bir organizasyon saglamıştır.
okuyun araştırın öyle millete laf yetiştirin. 25 bin insana devlet sahip çıkamıyorsa vay bu ülkenin haline.
aslen adapazarlıyım...
yüze yakın akrabımızı depremde kaybettik...
şimdi kalkıp diyorsun ki, marmara depreminde çok daha etkiliydik...
buna nedense gören gözlerim hiç inanmıyor...
nedenini söyleyeyim mi sana?
öncelikle yırtık hurda haşat olmuş çadırlardan bahsedeyim istersen?
sonrasıda bölgeye bir türlü gelmek bilmeye devlet elindende bahsedeyim mi?
insanların aç kaldığından, toplu mezarlara gömülmesinden, salgın hastalığın çoğalmasından bahsedeyim istersen?
kendi köylülerimizi kendi imkanlarımızla yerleri belli olsun köyümüze götürdük...
oraya defn ettik...
yoksa onlarında sonu toplu mezar olacaktı...
işi siyasete döküyorsanız, buyrun dökelim...
daha depremin saatinde devlet tüm organlarıyla koştuı oraya, ben marmara depreminde nedense hiç göremedim...
biraz gözünüzü açın yav kuru kuruya eleştiri yapıyorsunuz...
dolu birşeyler söyleyin...