Walla o model inş cbf değildir.Bende hiç beğenmedim.Çok berbat bi tasarım olmuş.Kanuni den, kymco dan ne farkı kalıyor.Ben bu motoru zaten bu görüntüsüne hasta olduğum için aldım.O tarza döneceklerse eğer belli bi müşteri kaybını göze alabilmeliler.
neden değişmesin cbr125 lerde 2010da makyaj yiyip 2011de yeni kasa olarak cıkmıstı şimdi biz 2011 de makyajlı aldık bu fuardayeni kasanın çıkmıcanın garantisini kim verebilir bence yüksek orandada çıkabilir konusk motorun gösterdiği motor unicon değil honda dazzler hindistanda satılıyor oda 14bg ön arka disk enjeksiyonlu vede dijital panelli suanki cbf yerini öle bi tutarki azımız açık kalır şimdi bizde cbf var die yerini tutmaz demiyelim---resimleride takmayın dazzler cok güzel bi motor o resimde bi tuhaflık var hata falcop nickli abimiz konu açmıştı dazzler la ilgili apacheli andıran bi tasarımı var ama dağa güçlü dağa az yakıyor büyük ihtimallede dağa az titiriyordurYok yok bence 2013'ten önce değişmez kasa. Tabi sırf bu tekleme muhabbetine yaparlarsa bişeyler ona bişey diyemem. Bu kasa güzel bence. Beyaz sinyalleriyle devir saatiyle daha bir hoş oldu cbf'ler.
neden değişmesin cbr125 lerde 2010da makyaj yiyip 2011de yeni kasa olarak cıkmıstı şimdi biz 2011 de makyajlı aldık bu fuardayeni kasanın çıkmıcanın garantisini kim verebilir bence yüksek orandada çıkabilir konusk motorun gösterdiği motor unicon değil honda dazzler hindistanda satılıyor oda 14bg ön arka disk enjeksiyonlu vede dijital panelli suanki cbf yerini öle bi tutarki azımız açık kalır şimdi bizde cbf var die yerini tutmaz demiyelim---resimleride takmayın dazzler cok güzel bi motor o resimde bi tuhaflık var hata falcop nickli abimiz konu açmıştı dazzler la ilgili apacheli andıran bi tasarımı var ama dağa güçlü dağa az yakıyor büyük ihtimallede dağa az titiriyordur![]()
güzel motor ama bende senin gibi grenajlı kafalı sabit kafayı seviyorumHonda dazzler diyosan google amca da bi ton fotoğrafı var.Merak edenler baksın.Ama ben halen beğenmiş değilim.Tarz meselesi gerçi Ben enduro tarzı sevdiğim için cbf 150'nin tasarımı beni bu konuda tatmin ediyor.Ama dazzler bana hitap etmiyor..Büyük konuşmak istemiyorum da cbf 150 den inip buna binmem yani.
http://xkmph.com/discuss/MGalleryItem.php?id=2809
http://indianmotosblog.com/wp-content/uploads/2010/08/Honda_MegaPro.jpg
http://www.indiancarsbikes.in/wp-content/uploads/2010/05/CB-Unicorn-Dazzler-Red-Colour-Variant.jpg
youtubede bi tvs takmışlardı cok guzel duruyor tabi arkadan orjinal lastiğe göre dağa iri ama son hızı düşürür bi 5-10km die düşünüyorum görüntü olarak 10 numaraselamlar
arka lastiği değiştirmek istiyorum 110/90 18 lik alsam biraz kalın ama sizce nasıl olur. gören bilen varmı arkadaşlar saygılar...
selamlar
arka lastiği değiştirmek istiyorum 110/90 18 lik alsam biraz kalın ama sizce nasıl olur. gören bilen varmı arkadaşlar saygılar...
hocam bence orjinalini kullanın daha iyi. O çok az kalınlık başta sizi psikolojik olarak rahat ya da iyi hissettirir ama sonra ona da gözünüz alışır. Ama lastiği değiştirene kadar son hız, yol tutuşu gibi problemlerle uğraşırsınız.
Küçük hacimli motosikletlerde lastik, egzoz gibi parçaların değişikliğini masraftan başka bir şey olarak değerlendirmiyorum. Keyifli sürüşler..
selamlar
Motorunu güle güle kullan. Koruma demirini beğendim. Bende orijinal grenaj ve motor koruma demirleri takılı. Söküp atmayı düşünüyorum. Çirkin bir görünümü var. Senin taktırdığın daha güzel görünüyor. Koruma açısından nasıl. Hiç düştüğün oldu mu? Grenajı da koruyacak gibi görünüyor. Ama uygulamada nasıl en iyi sen bilirsin.Bayramda çekmiştim fakat bi türlü gönderememiştim.Yavru endurom ile bayram gezisine çıkmadan hemen önce çekilmiş bi kaç poz..Motorum biraz pis kusuruna bakmayınİşten güçten vakit bulup temizleyemiyorum.Malum havalarda soğuk elim gitmiyo..Artı ne zaman motoru yıkamaya kalksam ertesi gün yağmura yakalandığım için
işte öyle
http://img9.imageshack.us/img9/7330/091120112054.jpg
Motorunu güle güle kullan. Koruma demirini beğendim. Bende orijinal grenaj ve motor koruma demirleri takılı. Söküp atmayı düşünüyorum. Çirkin bir görünümü var. Senin taktırdığın daha güzel görünüyor. Koruma açısından nasıl. Hiç düştüğün oldu mu? Grenajı da koruyacak gibi görünüyor. Ama uygulamada nasıl en iyi sen bilirsin.
Honda dazzler kağıt üstünde CBF 150 den daha ileri bir model. Gücü, teknolojisi(Enjeksiyon). Görselliği ise bence CBF150 den çok daha güzel. Birde motor hacmi en az 250 cc olsaydı pek çok kişi yolunu gözlerdi.