MT İstanbul- 4. Gün Bayramlaşma + Gezi + Mangal

F54

zaten oradan helikopter ile gideriz...

Helikopter yanımızda kaplumbağa hükmündedir... :queen:

Herkese Allah rahatlık versin. Yarın için hayırlı yolculuklar, görüşmek üzere...[/QUOTE]abi numaranı kaydettim umarım bi yaramazlık olmaz bende saat 8 de tekeri döndürürsem orada olurum irfandan hala ses yok beni çaldır demiş ama çalışıyor galiba...

abı ikincı boğaz köprüsü bana daha kolay inşallah bı aksılık cıkmaz yanınızda olmaya calışırım .

üzülerek gelemeyeceğimi bildirmek isterim...
affedin beni:(
önemli bir sebebim var(işe gidecem), kusuruma bakmayın....
özellikle Tünal abim senden özür dilerim, hakkını helal ediver...

bayram mesaisi olmasa bende güzel insanlara katılmak iki laflamak isterdim ama ,malesef.sizlere güzel turlamalar tekeriniz düz bassın ,güzel güzel etleri lüpletin :)

bikepics-2299713-full.jpg

bikepics-2299714-full.jpg

bikepics-2299715-full.jpg

bikepics-2299716-full.jpg

bikepics-2299718-full.jpg

bikepics-2299719-full.jpg

bikepics-2299720-full.jpg

bikepics-2299721-full.jpg

Devamı Gelecek!!

söz vermeme rağmen işim gereği (turizm) ani çıkan bir meseleden ötürü gelemedim sizlerle tanışma fırsatını kaçırdım,çok üzgünüm... :(

Süper bir gezi oldu herkese teşekkürler..

img0011pez.jpg

img0010zu.jpg

img0012zi.jpg

img0014yt.jpg

img0016yk.jpg

Son düzenleme:
Katılan herkese teşekkürler. Geri kalan fotoğraf ve videolarıda beklıyoruz...

Herşey on numara oldu. Katılımcı arkadaşlara Özellikle Sakarya'dan gelen F54'de çooookkk teşekkürler...:cat:
srhtsglm kendini üzme, daha çok gezilerimiz olur beraber...:wiinkk:

Özer abinin Genel Kurmay başkanı ile yaveri...

Son düzenleme:
Yollar size sizlerde Allah'a emanet olun.....Her şey için teşekkürler arkadaşlar.Bir buluşmayı artık aileler olarak yapalım......şart oldu.....çoluk çocuk kerkes toplansın...

Dönüşte silivri gazlama ekibine teşekkürler........

Beyler Spedy Gonzalez Özer abimden bugün güzel bir haber aldım hakkımda...Allah hepinizden hoşnut olsun...daha ne diyim...plakamı sayenizde çıkaracam kısmetse...motoru kaptırmayam diye sağa sola gidemiyordum...:p tekrardan Allah ne muradınız varsa versin diyorum...ben orda olsaydım duygu seli olurdu sizlere tek tek sarılırdım yanaklarınızdan öperim...şimdi ben kağıthane trafik tescilden öyle bir plaka çıkartırımki akıllara zarar rakam grubu olacak...2222 veya 3333 veya 1111 gibi bişey niyetindeyim...bakalım veya memleketim Uşak 64 rakamının olduğu bir plakam olması için tescil şube müdür abimize bir ince ayar vericem...

inanmıcanız ama babam bile yapmazdı bu iyiliği...birlikten güç doğdu...panda kardeşiniz bu iyiliğinizi asla unutmaz...

Hazırladığım video youtube ta yükleme aşamasında ne zaman hazır olursa anında görüntü :mrgreen::mrgreen:

---------- Post added at 20:16 ---------- Previous post was at 20:13 ----------

Beyler Spedy Gonzalez Özer abimden bugün güzel bir haber aldım hakkımda...Allah hepinizden hoşnut olsun...daha ne diyim...plakamı sayenizde çıkaracam kısmetse...motoru kaptırmayam diye sağa sola gidemiyordum...:p tekrardan Allah ne muradınız varsa versin diyorum...ben orda olsaydım duygu seli olurdu sizlere tek tek sarılırdım yanaklarınızdan öperim...şimdi ben kağıthane trafik tescilden öyle bir plaka çıkartırımki akıllara zarar rakam grubu olacak...2222 veya 3333 veya 1111 gibi bişey niyetindeyim...bakalım veya memleketim Uşak 64 rakamının olduğu bir plakam olması için tescil şube müdür abimize bir ince ayar vericem...

inanmıcanız ama babam bile yapmazdı bu iyiliği...birlikten güç doğdu...panda kardeşiniz bu iyiliğinizi asla unutmaz...

Plakanın harf grubunuda MT yap hem mete hemde motosiklet net yaniii

üzülerek gelemeyeceğimi bildirmek isterim...
affedin beni:(
önemli bir sebebim var(işe gidecem), kusuruma bakmayın....
özellikle Tünal abim senden özür dilerim, hakkını helal ediver...

ne demek yakışıklı öyle şey olurmu sen kaçırdığın etlere salataya elmalara kestaneye vede dadluya yan......

---------- Post added at 20:24 ---------- Previous post was at 20:17 ----------

Hazırladığım video youtube ta yükleme aşamasında ne zaman hazır olursa anında görüntü :mrgreen::mrgreen:

---------- Post added at 20:16 ---------- Previous post was at 20:13 ----------

özer abi teşekkürler...

---------- Post added at 20:26 ---------- Previous post was at 20:24 ----------

özer abi halletti....on numara adam...

gerçekten güzel ve doyurucu bir gündü:)başta Yüce abi olmak üzere buğün için emeği geçen herkese teşekürler.
yanlız o yol bizi kesmemiş.kendimizi silivride bulduk.olgun ve seri bir yolculuk oldu.katılmcı arkadşlara teşekürler:D:D

ne demek yakışıklı öyle şey olurmu sen kaçırdığın etlere salataya elmalara kestaneye vede dadluya yan......

---------- Post added at 20:24 ---------- Previous post was at 20:17 ----------

özer abi teşekkürler...

---------- Post added at 20:26 ---------- Previous post was at 20:24 ----------

Yine katılamadığım bi gezi malesef yeni döndüm inşallah hocam bi daha ki sefere ,uçuşlar
iyice azaldı umarım ilk geziye gelicem herkese selamlar

Ha

canım abim kağıthaneye bağlıyım...bizim harf grubu sabit...diğer ilçelerde de öyle...:p

st-Kağıthane BE-BF-BG ...2005 de innovamın plakası 34 BF 1112 idi...1111 seçmiştim lube müdür onu bana bırak demişti bunu vermişti...ulan yine aynı playaı alıyormuyum 6 yıl sonra bak Allahın işine...:p

hepiniz 10 numarasınız abicim...

Yine katılamadığım bi gezi malesef yeni döndüm inşallah hocam bi daha ki sefere ,uçuşlar
iyice azaldı umarım ilk geziye gelicem herkese selamlar

ustad dönüşte silivri yaptık geldik maşallah yol pist gibiydi pistledik geldik....inşallah görürüşürüz....

---------- Post added at 20:49 ---------- Previous post was at 20:47 ----------

gerçekten güzel ve doyurucu bir gündü:)başta Yüce abi olmak üzere buğün için emeği geçen herkese teşekürler.
yanlız o yol bizi kesmemiş.kendimizi silivride bulduk.olgun ve seri bir yolculuk oldu.katılmcı arkadşlara teşekürler:D:D

salih bugün hayabusayı nasıl paketledin öyle yahu...

kaçırdık mangalı yahu..:pr:

gece 01:30 da yatınca istemeden de olsa koğuş kalk saati 11:00 civarı olmuştu...gezi aklıma geldiğinde ise ikindiye hazırlanıyordum...

nasip değilmiş...bayram ziyaretlerini bile tamamlayamadım zaten..saat şu anda 21:00 civarı eve şimdi girdim..gidemediğim yerler var hala...:pr:

kestiğiniz kurbanları Allah kabul etsin....

pişirenlerin eline sağlık,elleri dert görmesin,
yiyenlere afiyet olsun,löp löp et olsun,bıngıl bıngıl yağ olsun....:queen:

Motosikleti
bmw f650 cs
Akadaşlar hepinize afiyet olsun Bende olmayı çok iştedim aklım hep oradaydı ama mazeretim vardı ,inşallah baska zaman görüşmek umuduyla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar