Ciğerlerımız bayram etti

Teyzeoğlu ile bırlıkte günübırlık kısa bır gezı yapalım dedık ve cıktık yola kemerburgaza doğru tekerlerımız asfaltta dönerken bırden teyzeoğlunun dıreksıyonu sağa kırmasıyla orman nın içlerınde bulduk kendımızı kımsecıkler yok şehır içinde onca kalabalığa alışınca ınsan bırden bu sessızlığe kımsesizliğe alışamayıp ürperıyor doğrusu:santa:ama kısa bır şaşkınlıktan sonra kocaman bır ohhhhhh cekıp ormanda motosıklet sürmenın keyfıne alışıyorsunuz eeee keşke yollarımız böyle olsa demeye başlıyorsunuz valla köy ve kasabalarda yaşayanlar keyfınıze dıyecek yok doğrusu kıymetınızı bılın otobüs taksı kamyon mınubüs yayalar kımseler yok cukurlar var aman dikkat tabıı neyse bu sürüş keyfınden fazla fotoğraf cekemedım ama cektıklerımı sizlerle paylaşayım istedım ıyı seyırler

dün bende böyle bir yerdeydim...
köye gittim...
köye girdim hava buz gibi olmasına rağmen direk kaskın önünü açtım...
öyle güzel dinlendim ki..
keyif aldım....

valla ben kaskımın camını hiç kapatmamki hele hele böyle temız hava bulmuşken kendıme geldım .Unutmadan burdan da teyzeoğluna teşekkür edeyım .gitmedığımız bır yer değil ama daha sık gıtmemız lazım çünki stres ve istanbul ınsanı bayağı zorluyor

Güzel bir kaçamak yapmışsınız ,fotolarda pek güzel Allah içinize sindirsin hoşçakal:cat:

bazen bir enduro beliriyor kafamda yamaçlardayım dağda bayırda alsam mı acaba :p, güzel bir gezi olmuş beyler devamını bekleriz :)

Mükemmel bir gezi özellikle ilk resimdeki manzarada kadrajın köşesinde hafiften gözüken kask olmasa insanın "ulen askonda almış pc deki örnek resimlerden birini yada eski zamanlarda trtde yayın gidince koydukları resimlerden birini gezdik diye bizi kekliyo" diyesi geliyo :p ne kadar güzel yerlerde dolaşmışsınız inanın buradan bakarken bile içim açıldı teşekkürler paylaşım için:rendeer:

işte güzel bir cbf mondial kardeşliği :flower: hocam valla çok güzel bir gezi olmuş keşke bende çıkabilsem :) ama nasipse mc x imi alınca ilk işim böyle bi gezi olacak nasipse

aslında şöyle bır motor yapıp dağa bayıra cıkmak lazım malum crooss motosıkletler hem becerı ister hemde maddi olarak zor onun lastiği bakımı plakassız olduğu için taşınması falan zor iş ama hobi olarak böyle bır motosıklet ile keyıflı olabılır .

Yorumlarınız için hepınıze teşekkürler :rendeer:

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Orman yolları, dökülmeye başlamış yapraklar...
Çok güzel bir gün geçirmişsiniz.
Tebrikler.:thumleft:

Sinan tekerlerinize sağlık,günü güzel değerlendirmişsiniz imrendim valla :)

bu arada abisini yetiştirdin sıra küçüğüne geldi dimi artçı fena valla kodummu oturturum der gibi bakıyo :pr:

Sinan tekerlerinize sağlık,günü güzel değerlendirmişsiniz imrendim valla :)

bu arada abisini yetiştirdin sıra küçüğüne geldi dimi artçı fena valla kodummu oturturum der gibi bakıyo :pr:
eyvallah cem hayırlı bayramlar usta valla bı fotoğrafa işi çözdün furkanı mumla arar oldum bu artcım fena yahu adamı hiç memnun edemıyoruz vay halımıze

windowsun arkapalanları gibi ağaçlı ormanlar resimler muhteşem ...gerçekten ara sıra böyle değişiklik yapmak lazım...

sinan usta iyi gezmişsin yine,kavak diyordun ama rotayı degiştirmişsin anlaşılan,artçıya laf yok asabi arkadaş :)

Ufak asabi,utangaç adamda peşinizden gelmiş gerçi vizöre güzel bakmış.
Eh selam olsun özer amcasından.
Güzel gezmişsiniz ama aç bilaç herhal hiç yemek su resmi yok öyle yerler adamı acıktırır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar