Kurban Rezaleti Yazıklar Olsun

Burada da ticari bir iş var sonuçta. O kesen dallama sevap kazanayım diye orada olmadığı aşikar.

2 senedir bizzat kendimde kesim işine katılıyorum,eğer herşeyi usulune göre yaparsanız,o hayvana ürkütmeden sevecen bir tavırla yaklasırsanız zaten olayın ne kadar kolay olduğunu görebilirsiniz.

Bu insanlıktan nasibini almamış heriflere kamusal hizmet cezası gibi hayvanlara hizmet cezası vereceksiniz ki onların da canlı olduğunu anlasınlar. Onların da insanlar için ne kadar önem arz ettiğini görsünler... Bu hayvancağızın altında kalıp tekmeler yiyerek hadım olmasını ne kadar isterdim bu herif ve türevlerinin...
Kimsenin müdahele etmemesi de insanlık ve duyarlılık konusunda ne durumda olduğumuzun bir prototipi...

Gerçi sokak ortasında karısını 35-40 yerinden bıçaklayan manyakların,neden bakıyorsun diye insan öldürenlerin yaşadığı bir ülkedeyiz.. Hayvanları kim düşünecek ki ! :pr:

Aynen öyle...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Itirafçi olayim mi?
Tövbe edene kadar binlerce hayvan kestim.
Acaip paralar kazandim.
Hatta sadece bir kurban bayraminda kazandigim parayla o zamanin en iyi ve en pahali motosikletini satin alip, üzerine de daha bir dünya para birakmistim.

Bu isin bir baska boyutu var.
Eski bir kesimci olarak anlatmak lazim.
Ama anlatirsak karisacak gene ortalik.:)
Bu videoda gördüklerinizin çok daha fazlasi, hemen hergün mezbahalarda yasaniyor.
Siz cici çocuklar kasapta satilan etin arka planini bilmediginizden dolayi, ancak kurbandan kurbana mevzuya uyaniyor, iki gün sonra ise herseyi unutup,günlük hayatiniza geri dönüyorsunuz.
Hayvan haklari savunucularina da kiçinizi köpek isirir insallah deyip, meczup gözüyle bakiyorsunuz.
:)
Bilmem hangi ülkede yunuslar vahsice öldürülüyor deyip, topic açarak ana avrat düz giderken,bilmem hangi ülkede köpekler için üzülürken, aynisini ülkemizde yaptigimizi ancak kurban bayrami olunca hatirlamak da biz Türklere özgü bir davranis biçimi.

Bu is çözülmez.
Neden derseniz, o videoda seyrettiginiz adam belli ki profesyonel.
Yani hergün yaptigi isini yapiyor.
caraskalla yatirmayi beceremedikleri boganin, arka ayak sinirlerini kesip dusuren,sonra bogazini kesen hayvanlar!! gördüm.
20 kuzuyu ayni anda yatirip, ayaklarini baglama zahmetiyle ugrasmadan, kalkmasinlar diye, üzerlerine kalas koyup, üzerine bir kaç kisi çikaran, sonra patir patir kafa koparanlar gördüm.
Daha neler gördüm neler.
Ben bu konuda kasabi suçlarim ama suçun büyügü o degil, 3-5 kisi birlesip dana-sigir kesebilir diye fetva veren diyanet bence çok daha büyük suçludur.
Bu manzaralarin asil muhattabi diyanet isleridir.
Dedim ya karisacak ortalik.
Fazla uzatmayayim.:pr:

Elektroşok dinen uygun mu acaba ? onu da düşünmek lazım. Ha bu adamın yaptığı uygun mu diceksiniz ama diğeri de tartışmalı bence. Çünkü eğer kurban olacak hayvanın bilinçsiz bir şekilde baygın olması istenseydi binlerce yıldır teskin edici maddeler var bunlar hayvanın yemeğine katılır ve baygın olması sağlanırdı. Bu yüzden pek aklıma yatmadı doğrusu...

VNWiX.jpg

Bütün herşeyi geçtim bu ne abi... 1011'de mi yaşıyoruz 2011'de mi belli değil. Bir işi yapacaksanız adam gibi, medeni bi şekilde yapın. Hoş hayan kesmenin neresi medeni tartışılır. İkiyüzlülük yapmayacağım,kendi açımdan etleri lüplederken sorun yok ok ama ibadet için hayvan kesmece süper saçma geliyor bana. Neyse konuya dönersek... Resimdeki rezalet nedir yahu.

malesef bunun gibi niceleri var bu sadece haber olabileni!resmen katliam yapıyorlar ben böyle rezalete bayram demem arkadaş hiç sevmiyorum bu bayramı kutlamadım da zaten vejeteryan birisi olarak böyle bir bayramı zaten kabul etmiyorum üstüne böyle gerizekalı mahluklar çıkıyor iyice soğuyorum bu dinden:pr:

Aynısı bizim evin yanında ki yurtta var. 1. günden itibaren yurdun bahçesinde katliam çıktı resmen.

Ortalığı kan revan götürüyor.Keza berbat bir kan kokusu var.

Kendi açımdan bu bayramı sevmek için iyi bir taraf göremiyorum.

malesef bunun gibi niceleri var bu sadece haber olabileni!resmen katliam yapıyorlar ben böyle rezalete bayram demem arkadaş hiç sevmiyorum bu bayramı kutlamadım da zaten vejeteryan birisi olarak böyle bir bayramı zaten kabul etmiyorum üstüne böyle gerizekalı mahluklar çıkıyor iyice soğuyorum bu dinden:pr:

Kardeşim , ters konuşmak istemem fakat bayramı bayram olarak kabul etmek senin tercihin buna saygım vardır.Fakat araştırırsan bir hayvanın nasıl Allah'a kurban edilmesi gerektiğini , tıbben nasıl en az şekilde acı çekeceğini hangi yöntem kullanacağını bulabilirsin.Yani İslam Dininde bu şekilde bir kesim yasaktır.

Nerden biliyorsun diyeceksin ; Birincisi Babam Doktor , kesim anında sürekli kesen kişinin başında ve nasıl yapması gerektiğini tekrar tekrar tarif ettiki aksilik çıkmasın , hatta bir kesimciden vazgeçtik içimize sinmedi , kurban kestirenler olarak bizimde sorumluluklarımız var tanımadığınız bilmediğiniz birine kurban kestirmeyiniz.İkincisi gene tıbbi olarak hayvanın nasıl daha az acı çekeceği belli.Ama böyle acımasızca , vahşice kesim yasaktır.

Bu namussuzların yüzünden Bayram'ı katliam olarak ilan etmek bize , size yakışır mı ? Usülüne göre kesen yok mudur ? Tabiki var , e ozaman var olanların suçu ne ? Bu mevzu uzar gider fakat asıl vermek istediğim mesajı anlamışsındır.

Hala bir kedi gördüğümüz zaman yanımdaki arkadaşım korkutmaya bile kalksa ona kızarım.Yani can yakmak gibi bir niyetimiz yok.Fakat bu namussuzlar can yakıyor.Bunlar yüzündende Bayram ı kötülemek olmaz.
Saygılarımı sunuyorum.

sysroot demek istediğini anlıyorum ama o kadar vahşet oluyor ki ben gerçekten ayırt edemiyorum sevabına mı kesiyoruz yoksa günahına mı?ben hiç kurban kestirmedim bu gidişle kestirmeyede niyetim olmayacak bir iki adak etmiştim ama artık onuda geçtim resmen

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arkadaşlar...
İşin insanlık boyutunu konuşuyoruz.... İslami yönünü değil....
İalamın bunu kabul etmeyeceğini 3 yaşındaki çocuk bile anlar...
İşi islamiyet adına yaptığını sanan geri zekalı hayvanlarda....
Gerçi bunlara hayvan bile denmez ya....

O seyredip müdahale etmeyen insan müsvettelerini hiç bir yaratık sınıfına sokamıyorum.... Kameraya çeken ayrı bir olay...
Allah bildiği gibi yapsın..Akşam akşam bela anmak istemiyorum...

yobaz şerefsiz,iş güzar yelloz ayrıca yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvşak diyorum başkada bişey demiyorum.

F54

böyle adamı da bağlayacan kör bıcakla kesecen kim yapacak derseniz ben yaparım hiç te zorlanmam gece gece ettiğim küfürün hattı hesabı yok ama yazamıyorum işte:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar