Merhaba,
CBR 250R için Pazarbaşı honda ile bayağı bir mail trafiğim oldu. İlgilenen arkadasların işine yarar diye buraya ekliyorum. Ben çantayı sipariş vermedim D&B motorda çanta varsa bir görmek lazım fakat çanta olupta bağlantı aparatları yok ise beklemeniz gerekir.
Pazarbaşı Honda
CBR250 icin asagıdaki linkteki canta su anda stoklarımızda mevcut degildir.Bu canta 19L kapasitedir Ve teknik acıklaması su sekildedir.Sürüş konforunu bozmadan arka seleye monte edilebilen 19 litrelik Honda Racing logolu arka çanta
Kolay kullanım için 4 farklı ayarlama ebatı bulunmaktadır.
Yağmur koruma kılıfı mevcuttur. Bu urun Belcika Hondadaki ana yedek parca depomuzdan gelmekte olup,Blecikada stok varsa 20-25 İs gununde gelebilir.Sayet stoklarda yoksa,bizim siparisimize istinaden yeniden uretime gececeginden,Bu sure daha uzun da olabilir.Siparisin teyidlenebilmesi icin on kaparo alınmaktadır.Ardından siparisAcılır.
Ben
1) Çanta arka selenin üst tarafı cıkarılıp oradaki tamir kitinin oldugu demirlere mi takılıyor acaba? Yoksa arka selenin üst tarafı cıkarılmadan mı monte ediliyor? Yani cantayı cıkardıgımızda artcının oturdugu sele yerinde duruyor değil mi?
2) Söküp takması ne kadar rahat acaba? Ek bir alet kullanmadan söküp takılabiliyor mu?
3) Ayarlanabilen ebatlarından herhangi birine Medium boyutlarında full-face kask girecek kadar büyük oluyor mu?
4) Canta sert bir malzemeden üretilmemi yoksa plastik falan mı dıs tarafı?
5) Herhangi bir kilit mekanizması mevcut mu acaba cantada?
Pazarbaşı Honda
Sizin sorularınızdan sonra,bunlara cevap aramak icin,bu cantayı daha once getiren ve satan bir bayii arkadasımı aradımVe ardından da Honda Turkiyeyi aradım.Bende sizins sayenizde yeni birseyler ogrendim. sistem kendi icinde tek olan parcayı 2yeAyırmıs.Parcalardan biri canta,digeri ise baglantı demiri.İkisini ayrı ayrı fiyatlandırmıs.Bunu gorunce fabrikayı aradım veOlayı teyidledim.Buna istinaden ARKA CANTA :89-TL + KDV
BAGLAMA DEMİRİ :129-TL + KDV
TOPLAM :218-TL + KDV
Su anda gecerli olan reel fiyat budur.Fiyata montaj dahil degildir.Sorularınızın cevapları ise su sekilde.
1)Sele cıkmadan montaj yapılıyor.Gerektiginde canta cıkıyor ama demir kalıyor.Fakay yolcu oturabiliyor.
2)Cantayı cıkarmak kolay ama demiri cıkarmak zor.
3)Hicbir kask asla girmez
4)Canta yarı hard bir malzemeden uretilmis.Ne yumusak nede sert.
5)Kilit mekanizması yok.Fermuar sistemi var..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:37 ----------
Bir de şöyle bir alternatif var. GIVI nin V35 çantaları takılı sanırım Fotoda. Ayrıca gri renkli cbr250ra cok güzel yakışmış. Foto taylandan.
70 litre CBR250R için fazla olur mu sizce? 1-2 sene sonra motoru büyüttüğümüzde (ben öyle düşünüyorum

) çantaları da alıp yeni motora takılabilir. Hondanın orjinal arka çantası her motora tekrardan takılır mı acaba?