Sticker Sökmece

Arkadaşlar motorun üzerindeki stickerları nasıl güzelce çıkartabiliriz? Mesela depodaki "uyarı!" yapıştırmasını sökmeye çalıştım, ya iz kaldı ya parçalandı. Diğer yapıştırmalarda da benzer sorun var. Bazı kimyasal ürünler gördüm ama boyaya zarar vermez diye belirtilmediği için almadım.

Önerisi olan var mı?

Sıcak su bez anında çıkıyor:cat:

Arkadaşlar motorun üzerindeki stickerları nasıl güzelce çıkartabiliriz? Mesela depodaki "uyarı!" yapıştırmasını sökmeye çalıştım, ya iz kaldı ya parçalandı. Diğer yapıştırmalarda da benzer sorun var. Bazı kimyasal ürünler gördüm ama boyaya zarar vermez diye belirtilmediği için almadım.

Önerisi olan var mı?

Sıcak su bez anında çıkıyor:cat:

Hadi ya, okadar kolay görünmüyordu...Utandım doğrusu konu açtığıma. :joker:

Biraz denedim, parçalandı felan işte, arkadakileri de yokladım hiç yerinden bile kıpırdamadılar. Hemen deniycem, sağol Tayfun. :cat:

Ayrıca forumda benzer bir konu buldum, gereksiz olmuş benim konum. Kusura bakmayın :king:

sıcak suyu üstüne dök yavaş yavaş dök sonra tut ucundan çek. iz falan kalmaz. diyelimki kaldı gaz yağı ile sildiğin an geçer:)

Niye çıkarıyosunki uyarı levhasını :silent:

Levha mı?:mrgreen: Bir an öyle okuyunca komik geldi de, yanlış anlamayın lütfen :) Deponun üstünde büyük bir uyarı levhası geldi aklıma...:cherry:

Ya ben yeterince okuduğumu düşünüyorum uyarı yazılarını. 7-8 madde var, motora binmeden önce kontrol etmemiz gereken şeyleri hatırlatıyor bize. Yani artık bir işe yarmıyor, sadece görüntü olarak beni rahatsız ediyor. Depo sticker'ı yapıştırılan yerde kocaman el sallıyor bana her bindiğimde :king:

Ne güzel işte her bindiğinde sana el sallıyosa o uyarı levhası :p demekki tam manasıyla görevini yapıyor demekki :cat: ayrıca motorunu satarsan şayet alan arkadaşada faydası olacaktır ve sökmemen için üçüncü sebepde orjinalliğini neden bozuyosun?örnek şayet benim alacağım iki aynı motor olsa birinde uyarı stickeri olsa diğerinde olmasa olanı tercih ederdim :bounce: haa illa sökcem diosan sıcak su dök üzerine sökmeden biraz bekle sonra ucundan yavaş yavaş tırnakla tırnaklarkende ara ara sıcak su dökmeye devam et halada daha iz kalıyosa gaz yağı ile sil ve bastırarak kurula tekrar :rendeer:

sökmeye çalışmış zaten uyarı levhasını :D
sıcak su ardından iz kalırsa hafif benzin damlatılmış bez (benzin pahalıya o yüzden hafif) :)

valla kardeş bende grenajlarımdaki yazıları söktüm hem sıcak hava üfledim yazının üstüne hemde söktüğüm yeri hemen nemli bir bezle sildim. ne iz kaldı nede parçalandı.sıcak havayı saç kurutma makinasıyla üfledim :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
goo gone kullan

Ne güzel işte her bindiğinde sana el sallıyosa o uyarı levhası :p demekki tam manasıyla görevini yapıyor demekki :cat: ayrıca motorunu satarsan şayet alan arkadaşada faydası olacaktır ve sökmemen için üçüncü sebepde orjinalliğini neden bozuyosun?örnek şayet benim alacağım iki aynı motor olsa birinde uyarı stickeri olsa diğerinde olmasa olanı tercih ederdim :bounce:

Ya işte diyorum ya göz zevkimi bozuyor diye. Bir de yeterince kontrol etmeye alıştım emin ol. Sürerken de kulağım sürekli motorda, "lan şurdan ses mi geliyor, zincir mi o, vs..vs..." gibi :) Yani kocaman ortaya koymasalar rahatsız olmıycam da, hani arabanın kaputunun tam ortasında kocaman bir uyarı yazısı olduğunu düşünsene, madde madde... İster misin? :) Evet satış konusunda haklısın ama kaygılarımla motor sürmek yerine keyfime göre görünmesini tercih ederim. Motoru satarken yalan söylemedikten sonra içim her türlü rahat olur benim, alan alır, almayana eyvallah :wiinkk:

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar