s.a. ybr severler.. F54 haklısın walla :joker: pişti oldum.. eğer işim olursa aranızda bana yağ toplarmısınız.. :queen:
Çok acımasızsınız :queen:
koray merak etme ehliyet olduğu için değerlendirmeye alırlar şuan işin varsa çalışıyorsan sıkıntı yok boş bekliyorsan o zaman kötü bu zaman da işsizlik gerçekten kötü hele ev geçindirmeye çalışıyorsan allah kolaylık versin... bende kuryelik için baş vuru yapmıştım ama hava şartları kışın zorlayacağı için aradaki 150 tl ye değmez dedim hasta olmak için ama çağırdılar gitmedim ama part time kuryelik olsa yaparım hafta da 2 gün tam boş günüm var
koray abi yağ takviyesi yaparız tabi, eski kullanılmış yağları göndeririz yeni göndermemize gerek yok nasıl olsa cbf yakıyor onu yenisini israf etmeyelim :queen:
biraz öğleyiz okan huyumuz kurusun :queen::queen::queen:
şuan bir işim var bim de çalışıyorum.ama memnun olduğum söylenemez.O yüzden başvuru yaptım.Bi düşünsene severek yaptığın birşeyden üstüne bide para kazanazaksın
---------- Post added at 23:13 ---------- Previous post was at 23:11 ----------
doğru söylüyorsun devir ekonomi devri :queen:
oo beyler size de ii geceler hadi bakalım sütünüzü içmeyi ihmal etmeyin ılık olsun da ağzınız yanmasın:queen:
saol abi buyur beraber yiyelim.. abi akü konusuna gelince jel akü bende 2 ay önce 35 liraya aldım gayet güzel ama zam gelmiş http://www.adamotorsiklet.com/detay.php?id=424İyi geceler arkadaşlar benim akü araştırmalarım devam ediyor bu gün servise sordum 45 TL dedi jelliymiş markasıda vellom mu dedi öyle bi şeydi :silent: (tam emin değilim ama) nasıldır bu marka akü duyan kullanan gören varmı?@ F54 bu arada Allah keyfini bozmasın yani tam anlamıyla "kestane kebap" sın yani :mrgreen:
evet abi kargo ile uğraşma 3 veya 5 lira için birde ayıplı mal çıkar uğraş ondan sonra yarı yarıya olsa neyse... evet abi mangal yapsak ii olur artık yaza kısmet olur umarım mesafe mühim değil bence maksat muhabbet olsun...eyvallah Fatihçim sağolasın yemiş kadar oldum :rendeer: Akü konusuna gelince ayın 4ünde maaşı alınca (zengin olunca yani) :cherry: gidip servisten alıp taktırayım diyorum dediği aküyü kargo falan uğraşmamış olurum hem hemde garanti falan elimin altında olur bizim yamaha servisi sağolsun elinden ne geliyosa yapar böyle konularda :cat: haa bu arada "MANGAL DEMİŞKEN SEN MANGAL DEDİNDE BİZ GELMEDİKMİ "![]()