Verir tabi ilanlari tohumuna parami sayiyor sanki yapar tabi

. @Felon sen motorunda devir kesici olduguna emin misin? 1. Viteste arkatekerı kaldırp gaz ver devır kesıcinin sesini duyacagimiz bi video koysana. Telefondan yaziyorum yazi uzayinca alt satira gecmiyor gormeden yazmak zorunda kaliyorum
Ben de bi ara bedava konuşma hakkı vardı makarasına aradım bu cocuğu,
bi kere dedi "motor kocaelide şimdi gösterme imkanım yok" falan,
aradan 2 gün gecmeden yeni ilan actı, gene aradım bu seferde "ben calışıyorum vaktim yok, ama motor bilmemnerde migrosun önünde gidip bakabilirsin"
bi iki bişey sordum salağa yatarak diyoki "sen neyi sorguluyosun" falan cok makara birisi ya..
Bu resimdeki gibi göstergesi olanlarda devir kesici yok, 2008 sonu st kanunilerde analog göstergesi kalın turuncu değil ince beyaz, (felonun videosunda gözüküyo) devir kesici var ama gec devreye giriyo 12 bin civarı,
bide merak ettiğim bişey var, boştayken devir kesiciyi denemek icin, yada o pıtı pıtı sesini duymak icin verdiğimizde gazı zararı olurmu acaba motora ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:53 ----------
kırmızı sevenlere bi kac wallpaper, resimlerin hepsi kaliteli calışma olmuş ama orjinal manetler ve egzoz motorun havasına yakışmıyo.