Motosiklet Grupları Şehitleri Andı

www.Scooturk.net olarak oradaydık. Çok sorunsuz, duygu dolu bir kortej oldu. Herkesin eline ayağına sağlık.

Teşekkür ederiz....

---------- Post added at 09:39 ---------- Previous post was at 09:37 ----------

Ağzına sağlık Tünal abi XX Aşkına :)

Yine güzel bir gündü,Bağdat caddesi kapanışını yeni bitirip eve girebildik.
bir sonraki Bayramda görüşmek üzere...:)

Eyvallah kardeşim....

Evet dostlar harika bir organizasyon harika gençlik ve tüm motorcu kardeşlerim.Hepinizin Cumhuriyet bayramınızı kutlar sevgi
ve sağlık sizlerin olsun temenni ise ile çokça selamlar

CUMHURIYET için cok ama cok anlamlı bır günde motosıkletlerımızle bu coşkuyu sokağa taşıdık ama hiç bir haber kanalında ben rastlayamadım konuyla ılgılı habere
amacım 1 haber 2 haber 3 haber ve daha fazlası ülkenın her yerınden cok büyük halk kutlamalarıydı nede olsa resmıyette yasak vardı bunu küçük haberler ile geciştirmelerı doğrusu garıbıme gıttı.

Super Moderator
Güzel bir etkinlikti, tahminimden daha düzenli oldu. Ama merak ettiğim iki şey var. MD bu etkinliğe katıldı mı?, Zeytinburnu/Merter Tekzen'in orada toplanan grup kimdi? Bilgisi olan var mı?

Belki gereksiz detaylar ama merak ettim. :)

md etkinliğe katılmadı
zeytinburnu merter tekzenin orda toplanan grup kuryecilerdi:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:31 ----------

CUMHURIYET için cok ama cok anlamlı bır günde motosıkletlerımızle bu coşkuyu sokağa taşıdık ama hiç bir haber kanalında ben rastlayamadım konuyla ılgılı habere
amacım 1 haber 2 haber 3 haber ve daha fazlası ülkenın her yerınden cok büyük halk kutlamalarıydı nede olsa resmıyette yasak vardı bunu küçük haberler ile geciştirmelerı doğrusu garıbıme gıttı.
garibine gitmesin kardeş
geçenlerde başbakan gazetecileri neden toplayıpda fırça attı sanıyorsun:wiinkk:

Son düzenleme:
Güzel bir organizasyon oldu...

Tr raiders ve scooturk gruplarına, korteje katılan yada katılamayıp yürekleri bizimle olan arkadaşlarımıza, desteklerinden dolayı teşekkürler ...

Cem abi tr riders grublarının yaptırdığı yeleklerden keşke mt yani bizim grubdada olsa

Sanırım grup olarak en büyük katılımcı Scootürk oldu. Pek çoğumuz da Yelek yoktu. Ancak Scooter ların %90 scooturk.net grubuydu. Motor delisinin, V-Strom cuların katılmayışı beni şaşırttı.

Motosikleti
Cbr 650F
etkinliğe katıldığımdan dolayı çok mutluyum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar