Motosiklet Grupları Şehitleri Andı

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Motosiklet grupları, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Edirnekapı Şehitliği'nde şehitler için dua ederek terörü lanetledi.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle öğle saatlerinde Dolmabahçe'de toplanan motosiklet gruplarına üye yüzlerce kişi, konvoy halinde Edirnekapı Şehitliği'ne geldi.

Motosiklet grupları, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Edirnekapı Şehitliği'nde şehitler için dua ederek terörü lanetledi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle öğle saatlerinde Dolmabahçe'de toplanan motosiklet gruplarına üye yüzlerce kişi, konvoy halinde Edirnekapı Şehitliği'ne geldi.

Motosikletle ilgili sosyal paylaşım sitelerine üye motosikletliler adına bir konuşma yapan Tunal Demirkaya "Maalesef son günlerde yaşanan terör olayları ve Van'daki deprem dolayısıyla neşe içinde kutlanması gereken 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı, acı ve kızgınlıklar içinde geçirmeye çalışmaktayız. Çünkü bu şartlar arasında kutlama yapmak bize zor ve acı geliyor. Van'da hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyoruz. Terör olaylarına karşı tek yürek olan ulusumuzun vicdanı ortadadır. Burada hepimiz bin yıllık kardeşliğin verdiği bir "Çanakkale geçilmez" ruhuyla bir Türkiye'yiz ve tek bir yüreğiz" diye konuştu.

Şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunan grup daha sonra hep bir ağızdan İstiklal Marşı'nı okudu. Şehitler için toplu olarak dua okuyan motosikletli grup üyeleri daha sonra şehitlerin mezarlarını ziyaret etti.

[FB=http://vthumb.ak.fbcdn.net/hvthumb-ak-snc4/162483_10150351758503509_10150351748668509_19122_679_b.jpg]http://video.ak.fbcdn.net/cfs-ak-snc4/352026/274/10150351748668509_56146.mp4[/FB]

[yt]tZGILY7_Lac[/yt]

Doğan Haber Ajansı

Ekli dosyalar

• 29ekimmotosikletkorteji2011.jpg
    29ekimmotosikletkorteji2011.jpg
    26.2 KB · Görüntüleme: 4,587
Son düzenleme:
Tekrar tekrar seyrettim döndüm yine seyrettim.
Göğsüm kabardı,gururlandım. İyi ki varsınız arkadaşlar,iyi ki varsınız CUMHURİYET in çocukları.

gerçekten çok güzel bir organizasyon olmuş her sene oldugu gibi.. Katılanlara bizleri orada temsil ettikleri için çok teşekkürler . bu arda baska resim yok mu =

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
emeği geçen bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler.Allah hepinizden razı olsun.

Süperdi , organizasyonda emeği geçen ve katılan herkese çok teşekkürler...

ben her sene daha iyi toplu sürüş yapıldığına şahit oluyorum bence bu cok güzeldi yüzlerce motosıklet bır arada ama tek bır ufak kaza yada problem yaşamadık cok şükür ve gercekten düzen konusu on numara idi
günün anlamını ve yapılanı konuşmuyorum zaten süper süper süperdı. hepinize cok teşekkür ederım arkadaşlar

aranızda bulunmaktan onur duydum çok mutlu oldum....herşey güzelde haberlerde denk gelmedi hiç bahsetmedi yada bana denk gelmedi arkadaşlar... daha çok video isteriz :) izlemek bile çok keyifli yaşamak bambaşka bişey

önümüzdeki seneyi iple çekiyorum bu kadar motoru bir arada kaç kişi görmüştür :D

Katılan,katılmak isteyip gidemeyen ,emeği geçen herkese va Tünal kardeşime sonsuz teşekkürler.
Geçtiğimiz sene ben bizim burada büyük bir fener alayı düzenlemiştim.300 ün üzerinde katılımcı 100 ün üzerinde meşalelerle.
Bu sene hüzün çöktü ,sessiz kaldı CUMHURİYET !!!

Arkadaşlar Tünal sizden sadece biri , ben olmasam benim gibi milyonlar var bu ülkede önemli olan bayrağı devir alıp taşımak ve her zaman ileriye götürmek,bu memlekette kanlarını canlarını geleceklerini seve seve veren şehitlerimize ,geçmişimize ecdadımız Allahtan rahmet diler ve yürekten bu insanlarımıza teşekkür ederiz....

---------- Post added at 00:25 ---------- Previous post was at 00:22 ----------

Katılan,katılmak isteyip gidemeyen ,emeği geçen herkese va Tünal kardeşime sonsuz teşekkürler.
Geçtiğimiz sene ben bizim burada büyük bir fener alayı düzenlemiştim.300 ün üzerinde katılımcı 100 ün üzerinde meşalelerle.
Bu sene hüzün çöktü ,sessiz kaldı CUMHURİYET !!!

Abi Allah kısmet ederse , yine milli bir bayram için seve seve sana destek olmaya varız.....Motosiklet Net yüreği kocaman insanlarla dolu.....bu yürekler her yere yetişir Allahın izniyle....

F54

güzel bi etkinlik olmuş hazırlayan ve katılanların yüreğine sağlık...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Güzel bir etkinlikti, tahminimden daha düzenli oldu. Ama merak ettiğim iki şey var. MD bu etkinliğe katıldı mı?, Zeytinburnu/Merter Tekzen'in orada toplanan grup kimdi? Bilgisi olan var mı?

Belki gereksiz detaylar ama merak ettim. :)

Motosikleti
750x
Konuş be Tünal abi, kim tutar seni :))

Slayerrr abi farklı sitelerdende katılanlar oldu. Kuryeler falanda ayrı olarak katıldı onlarda isparkda buluşmuşlar

Ağzına sağlık Tünal abi XX Aşkına :)

Yine güzel bir gündü,Bağdat caddesi kapanışını yeni bitirip eve girebildik.
bir sonraki Bayramda görüşmek üzere...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar