Sobalı Evde Büyüyen Çocuk // Okumaya Değer!!!

Valla hacı benımde iiçim hala acıyor belkı üzerınden 30 sene gecti ama cocuk işte ve o soba o kadar hararetli yanmıyordu ne olduysa bırden olmuş

haci olan olmus daha uzulme i:-(. kebap olmuslar biraz ama panter emel duysa foruma uye olur sirf sana cevap yazmak icin haberin olsun:)

yahu adam piliç yada tavukları ısıtır biraz,hem onlarda üşürler..,unutursan da sorun değil,yersin...:pl:..civcivden etmi çıkar hiç:p

F54

beyler kestaneler pişiyor kuzine de haberiniz olsun işten yeni geldiğim için anca attım soba ya...:cherry: birazdan resim atarım üşenmessem..

Konu çok güzel olmuş yaşım genç ama bana güzel şeyler hatırlattı kendi evimizde yoktu ama köyde büyüdüm sayılır hemen hemen herşeyi yaşadım soğuk tuvalet olayı en unatamadığımdır sıcacık odadan buz gibi fayanslarına bile dokunamadığın tuvalete gitmek çok büyük işti prostat yapar adamı tutar tutar öyle giderdik :) bide sessizlikte güp güp güp ses çıkarması hala kulağımda.

Sırf bu topic yüzünden yarın sabah köye gidiyorum.Yazılanların hepsini yapmazsan bi tarafım şişecek yoksa. (civcivler hariç :) ) ::exclaim:

beyler kestaneler pişiyor kuzine de haberiniz olsun işten yeni geldiğim için anca attım soba ya...:cherry: birazdan resim atarım üşenmessem..

yap tabi ama fotoğraf atmak gibi bi hataya düşeceğini sanmıyorum..
sağlığın için...:pl::wiinkk::cherry:

Konu çok güzel olmuş yaşım genç ama bana güzel şeyler hatırlattı kendi evimizde yoktu ama köyde büyüdüm sayılır hemen hemen herşeyi yaşadım soğuk tuvalet olayı en unatamadığımdır sıcacık odadan buz gibi fayanslarına bile dokunamadığın tuvalete gitmek çok büyük işti prostat yapar adamı tutar tutar öyle giderdik :) bide sessizlikte güp güp güp ses çıkarması hala kulağımda.

Hiç unutmuyorum aynı anıdan bende de var. O kadar soğuktu ki pantolonu indirmekle hemen geri çekmek bir oldu. Bırrr acaba şimdi gidip sonramı gelsen demiştim. İki kere üşüyeceğime bir kere geleyim hesabı.

Şehir/tarih : ANKARA/Aralık

Sobanın üzerinde kurutulan çamaşırlar misafir geldiğinde alelacele toplanırdı.....

Çok özlüyorum be sobalı günleri....:)

F54

ulen her gece de kestane kebab olmaz ki:cherry: be yaw ne şanslı adamım he baksana dışarda don var bende de aynı don var:queen:

bu fotolari buraya atmakla cok buyuk hata yapmissin haberin olsun:) sametagir le yurekce hakkinda pek iyi duaunmuyorlar su anda sanirim:)

F54

abi bende daha ne marifetler var bi bilsen geçen gün avda vurduğum tahtalı ların pişirme resimleri çekmeyi unutmasaydım sen o zaman çümbüşü görecektin ama frında resim çekmek aklıma gelmedi ki:cherry:

Kemerburgaz ormanları kestane ağacı dolu ama istanbul halkı bir tane bırakmamış,
hamını damını toplamışlar bizede dikenleri kalmış.
Markete gittim kilosu 10 TL dediler :) Acep hangisi daha diken?

COQ

Motosiklet Eğitmeni
abi bende daha ne marifetler var bi bilsen geçen gün avda vurduğum tahtalı ların pişirme resimleri çekmeyi unutmasaydım sen o zaman çümbüşü görecektin ama frında resim çekmek aklıma gelmedi ki:cherry:

Ilk fotografta soba görmeyince,kestaneleri laptopun uzerinde pisirdin zannettim.
Yazik çocugun bilgisayar çok isiniyor galba diye üzüldüydüm.:p

F54

Ilk fotografta soba görmeyince,kestaneleri laptopun uzerinde pisirdin zannettim.
Yazik çocugun bilgisayar çok isiniyor galba diye üzüldüydüm.:p
abi sobanın gözünü seveyim ben böyle bi icat tanımam her şeyi pişiriyor ee bizide ısıtıyor bu soğuk kış günlerinde daha ne olsun değil mi? evet bazen bilgisayar çok ısınıyor ama üzerinde kestane pişecek kadar değil yani:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar