herkese iyi geceler..walla uyumuş kalmışım yorgunluktan şimdi uyandım,yazayım öyle devam edeyim dedim uykuya
İskenderun'dan sevgilerle...
Satış işlemini nihai sona erdirmiş bulunuyoruz. Allah kaza bela vermesin... Hayırlı olsun.
Bu arada ben böyle makarna hayatımda yemedim. Dediği kadar mış....
yaa işte olgaç sen anlat abi ben daha ne diyeyim..herkes tutturmuş ahmedin makarnası da ahmedin makarnası,halbuki iskenderunda bir değer yükseliyor.:rendeer:
ugurla konustum simdi, aksam isten cikinca ugurlara gec sen ridvan, sana soracaklari varmis. motirlari parlatin beni bekleyin, bende cikinca geleyim yaniniza, birlikte yola cikalim. can da bu arada yengeyi alip isten indigoya gecsin... sorusu, sorunu olan?
işte bu yaaa..bir komutan edasıyla harekat emri verir gibi..dostum çok süper olmuş.kullandığın bazı cümlelerden tam harekat emri formatı geldi aklıma

bence sen yanlış mesleği seçmişsin dostum :wiinkk:
şimdi gelelim bugün(yani şu saat itibariyle dün oluyor artık) yaşadıklarımıza...
benim için çok yoğun geçti ve yorucu geçti..sabah olgaç abiyi otobüsten indikten sonra karşıladım,birlikte sohbet+kahvaltı yaptık.sonra karacayı görmeyi müteakip satış işlemlerini gerçekleştirdik.sonra şu sahtemi gerçekmi bilemediğimiz ama gerçeğe oldukça fazla benzeyen lazer marka kaska bakmaya gittik..
Hüseyincim adamın elindeki o ilandaki kask orjinalmiş,gerçekmiş ama artık yok.satmış elinde son kalan m bedenmiş.o da yok artık..üzgünüm..
neyse hemen sonrasında ben olgaç abiyi kuzenine bırakıp hemen koştur koştur giyinip çelenk koyma törenine katıldım,sonra olgaç abiyi de peşime takarak mesaiye gitmek zorunda kaldım..
artık en son "motosiklet kullanmayı öğreniyorum 1" dersine başladık..olgaç abinin yol yorgunluğunu da hesap edersek sanırım benden daha çok yoruldu..ilk başlarda fotoğraf çekmeyi pek akıl edemedik ama olgaç abi motor kullanmayı öğrenirken birkaç poz çektim.işte resimler..
evet şimdilik bu kadar..ha bir de komiktir..pratikler esnasında benzinimiz bitti.yedeğe geçtik bu sırada biraz uğraştık ve komik oldu.sonra gidip benzin aldık devam ettik..
herkese iyi sabahlar diliyorum..