wala biladerim benimde yaş 24 2 senedir motor kullaniorum uni bitip işe başlayinca işe dolmuşla gidip gelmeye başlamiştim serwisler bizim ordan geçmio yarim saat yol yuruyorum ole dolmuşa biniorum babam dedi sana araba alalim yok dedim ( hep içimde bi mobilet sewdasi war
ben dedim motor alicam. babamda sasirdi nerden cikti o die cunku dillendirmiodum hep derdim kendi kendime ilerde bi mobilet alicam koyucam kenara die. 1 dedim 2 dedim. babamda gençliginde jawasi warmiş ondan dusup kolunu kirmiş sicak bakmio ama ben bastirinca biside demedi. bigun babam geldi sana motor baktim

dedi git bak surda sari bi motor motorda JİNLUN MARAUDER

motora gittim bi baktim dew gibi

aşık oldum

tabi benimde motordan anladigim yok bi araştirma motosiklet.net i o zaman tanidim. dedim baba o motor yaş keeway supershadow aldim aklimda mobilet warken nelere yoneldim aldim.
alirken ehliyete yazildim 5 gun deneme surusunden sonra olayi cozdum işe onla gidip gelmeye baslasdim. baktim sonra o motorda yaş

sattim gv 250 aldim gv 250 de mercedes gibi geldi bana

simdide bunu begenmiorum

gerçi yolda birakmadi sdaolsun ole cok masrafda yapmadim.
sana arkadas nasihati motor al ama kendine dikkat et babamin kendi söylevi kucuk abin istesaeydi weya kendi alcak olsaydi 20 yilda gecse almazdim almasini istemezdim cunku ona guwenmio cunku DELİ

ama bana aldi ben limitlerimi biliorum daha motordan dusmuslugum yok ama kucuk abim benim motordan dustu

motoru almadan once ehliyete başwur ztn ehliyeti alinca sana koltuk cikarlar
bir nasihat daha babanin arabasi warsa isteme we kullanma werse dahi kullanma ben binmiorum her sur dediklerinde sewmiorum koca araba diorum. o zaman yine anliolar bu cocuk motor sewiyor