Eyvallah.
Benim sandigi bir açayim bakayim.
Cubase falan vardir kiyida kosede.

4-5 cd falandi yanlis hatirlamiyorsam.
Onu kurmak var simdi bir de...
cubase yi kurmak bi dert kullanmak bi dert agam yauuu

bir zaman sora işi çözmeye başlayınca sıkıyor adamı gerçiii gerçek bir orga alışan adama biraz anlamsız geliyor ,
bilgisayar mühendisi arkadaşımda o konuda olm ben işi çözdüm sana ihtiyacım kalmadı diye takılsada içindeki ateşi söndürecek bir org aldı en sonunda
tabiki faydalı bir olay fakat o proğramdı pc ydi filan diyene kadar orta yollu hem iyi olacak hemde bedave bir alet bulunabilirseki keyif üstü keyif olur başlayacak arkadaşa
kal sağlıcakla...
---------- Post added at 19:33 ---------- Previous post was at 19:05 ----------
arkadaşlar org çalmayı öğrenmek istiyorum.kendime 200 tl bütçe ayırdım ve casıo marka org lar buldum.casıo org iyi midir bir de org da render olmazsa bir sorun olur mu ?
casıo marka orglar bir zaman sonra seni sıkacaktır yani pratik ve repertuarını geliştirdikçe şu parçayı çalamıyorum bu parçayı çalamıyorum diye canın sıkılacak sonra yine org aryışına gireceksin
insanı geliştiren alettir alet çalışır el övünür derler

çok iyi süper bir müzisyenim diyemem fakat 20 yıldan fazladır bu aletlerle haşir neşirim , o yüzden senin hangi yolları takip edeceğini görüyorum şimdiden
casıo ya takılıp kalma 2 el mümkün olduğu kadar bütçene uygun aletler , ganimet gibi en azından senin işini uzun bir müddet görecek orglar , olmadı nerden bulurum dersen o konuda da yardımcı olurum bu işin bayiliğini, 2 el ve sıfır pro aletler satan samimi arkadaşım var bütçene uygun bi tane muhakkak buluruz , ayrıca mt kardeşliği adına manevi anlamda bildiğimide paylaşırım yardımcı olmaya çalışırım ,
tabiki her şey senin istemenle azminle ve çalışmanla olacak şu anda en karal orgu koysalar önüne (org çalmak istiyorum ) diyen bir insan o aletin ne kıymetini anlayabilir nede kullanırken haz alabilir
yorum yazan arkadaşlarım bir kaç piyasada bilinen marka vermişler detaylara inmiyorum rolannd markasının sesleri çok parlak olsada artık devri kapanmış bir markadır pahalı sütüdyo aletleri bulunsada piyasaya korg markası hakimdir ve bir çok ara modelleri varki , eski olmasına karşın halen daha günümüzde, bilgisayara usb bağlantısıyla ritim yükleme ve sesleriyle oynayabilmen mümkündür ve bildiğim bu alet en az 10 yılllıktır ,
ayrıca saundları ,ritim ve sesleri daha baskın doyurucu ve güzel çıkmaktadır tercihin , olacaksa korg markasından olsun farkı zamanla öğrendikçe zevk aldıkça anlayacaksın..
roland yaklaşık 20 yıl evvel benimde başlama aletimdi ... roland e 35 ile başladım ve E 96 serisine kadar kullandım ve yamahası,soltonu,kullanmadığım marka model kalmadı, fakat devir değişti artık roland korgun gerisinde kaldı , üst klavye olarak, ekstra kullanılabilir , ve zamanla korg atak yaparak kendini yeniledi şu an yaptığı aletlerde ,
hondanın cbf 150 si gibi 2. eli sağlam olan satışı kolay ve türkiyede 1 numara desem abartı olmaz sanırım tabiki kullanım amacına göre
sanırım yardımcı olabildim , özellikle alacağın alette türk ritimlerinin olmasına dikkat et ve sonra seslerin gerçekliğine ritimlerin güzelliğine desem anlarmısın onuda bilmiyorum her şeyi kullandıkça öğrendikçe anlarsın çünki
haydi bakalım aramıza bir piyanist daha geliyor hayırlısı olsun selametle görüşmek üzere iyi çalışmalar...