[Ankara - MT]

Motosikleti
VFR1200X
Adamı sonunda evlendireceksiniz sonra bi ömür kulağınız çınlayacak :farao:

hayırdır kenan seni de mi kaybettik kardeş :) senin konvoyu ne zaman yapıyoruz , içimde kaldı geçen ki konvoya yetişemedim zaten , bari senin konvoyu yapalım da içimde kalmasın :))

Arkadaşlar yarın (27.10.2011) saat 11:30 ile 14:30 arasında Hastanemizin yanındaki "kare çarşıda" (eski öğrenci sosyal tesisi)
Tıp Fakültesi Öğrencileri olarak,
GÜTF Türk Tarih Klübü ve GÜTF Öğrenci Konseyi bünyesinde kermes düzenleyeceğiz.
Katılmak isterseniz bekleriz.
Temiz kıyafet, battaniye vb. kullanılabilir eşyaları da kabul ediyoruz.
İyi akşamlar.

hayırdır kenan seni de mi kaybettik kardeş :) senin konvoyu ne zaman yapıyoruz , içimde kaldı geçen ki konvoya yetişemedim zaten , bari senin konvoyu yapalım da içimde kalmasın :))

evlenen herkese yüksek sesle " la yassık ya laaa " diyorum, ben evlenene kadar da bu böyle devam edecek =) Ama pek uzak olmayan bi zamanda muhtemelen son olarak kendime " la yassık ya laa " diyeceğim =) Dediğim gibi pek zaman kalmadı ama çok da yakında değil, pamuğu tıkacak ( sağdıç ) adama kolay gelsin diyorum şimdiden =)

Arkadaşlar yarın (27.10.2011) saat 11:30 ile 14:30 arasında Hastanemizin yanındaki "kare çarşıda" (eski öğrenci sosyal tesisi)
Tıp Fakültesi Öğrencileri olarak,
GÜTF Türk Tarih Klübü ve GÜTF Öğrenci Konseyi bünyesinde kermes düzenleyeceğiz.
Katılmak isterseniz bekleriz.
Temiz kıyafet, battaniye vb. kullanılabilir eşyaları da kabul ediyoruz.
İyi akşamlar.

Sanırım çalışmayan arkadaşlar yardımcı olabileceklerdir ama tanıdığım herkes çalıştığı için biraz sıkıntı olacaktır diye düşünüyorum, hafta sonu olsa daha iyi olabilirdi =(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Değerli arkadaşlar, Düğünümde konvoya katılan, gelemeyip de selamını yollayan herkese çok teşekkür ederim... Kusuruma bakmayın telaştan çoğunuzla pek fazla ilgilenemedim... Evimize de bekliyorum ki bu sefer sizi güzelce bi ağırlayalım... Özellikle benimle pistte döktüren arkadaşlara da ayrıca selam ederim... :queen: Saygılar...

ne demek mehmetcim o telaş içinde olmana rağmen yeterince ilgilendin bile.inşallah evine de geliriz bi çayını içmeye...

Herkeslerde burdaymış. İyi geceler arkadaşlar. Yarın ne yapıyoruz, nerede toplanıyoruz, gelmeyeni dövüyormuyuz :mrgreen:

gelen gelir gelmeyenin canı sağolsun

selamlar dostlar ya, bugün akşama şöyle bi sinema yapalım diyorum uydurabilirsek. ( Not: Sevgilim var Emir.) Behzat Ç. hazır vizyona girmişken yerde var iken akşam buluşmadan önce bi sinema yapıp sonra gideceğimiz yere gidebiliriz mesela ? Ne dersiniz ona göre hareket ederiz ?

valla bu hafta 2 film izledik bi tane de dvd aldık battım resmen. üste para verseler bile behzat ç ye gitmem :)ama erken buluşalım takılalım derseniz ben varım ...:cat:

Son düzenleme:
mmmm yok abi o zaman madem filme gitmeyi düşünmüyoruz erken buluşmak çalışan (varsa) arkadaşlar için sıkıntı olabilir.

St Kanuni gt 250 r ile aranıza yeni katılıyorum. Ankara'da ikamet eden tüm motosiklet severlere selamlar..

herkese selam...yaz sonunda ehliyeti aldım ama hem maddiyattan hem de sezon sonu gelmesi dolayısı ile bahara erteledim motor işini..mont kask tamam...baharda bi cruiserla aranızdayım inşallah...o zamana kadar poloyla idare edicez artık...

buluşmalarınıza denk gelirsem katılmaya çalışcam..herkese iyi sürüşler...

ikiniz de hoş geldiniz arkadaşlar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar