Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

tamam boşver ya .. ben yapmadım diyor. gerisi boş. sen benim motora xenon bul ..yok mu oralarda.. F54 250-300 diyo..

bana mı dedin abi zenon bul diye :D

Selamualeykum arkadaşlar, bayadır topiğe girmiyordum neler olmuş öyle yaw, karışmış ortalık.
Hayırdır kimin ne sorunu var anlamadım? Bu arada CBR250R aldım, bir hafta oldu :p

hayırlı olsun kardeş güle güle bin evet birazda topiç karıştı

Daha çekemedim, işler çok yoğun bu aralar. Haftasonu çekerim atarım topiğe :) tabii izin verirseniz :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar kim ne isterse o motoru kullansın cbf kullanan ybr kötüler ybr kullanan cbf i bu degişmez öngüzeli şu cbf bu var ybr de şu yok ybr de bu var cbf de yok seçimi alcak olan arkadaşa bırakak yoksa orda kavga çıkar :)

Son düzenleme:
koray abi al sana zenon :D

http://www.rialli.com/urunler/motor...ubu/9732__xenon-far-kiti-uzunkisa-beyaz-isik/

aynen fatihçiğim ben antalyada konyaaltında 5 yıl oturdum orada motosiklet bi başkadır herkes bilmez ... motosikletin en yoğun olduğu yerlerden biridir antalya çevrende bu işlerle ilgili birileri var mı

abi ben alanyadayım burada birşey anladıkları yok fazla sanayiye o yüzden sanayiye fazla gitmem genelde kendi işimi kendim görürüm siperişleride internetden veriyom genelde ama riallideki zenon senin işini görecektir bence abi fazlasıyla

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Selamualeykum arkadaşlar, bayadır topiğe girmiyordum neler olmuş öyle yaw, karışmış ortalık.
Hayırdır kimin ne sorunu var anlamadım? Bu arada CBR250R aldım, bir hafta oldu :p
hayırlı uğurlu olsun darısı bana inşallah kaça mal oldu yakıt vede performans nasıl acaba?

mercekli falan lazım ayrıca bedavaymış ha neden olmasın hemde 35w

koray abi şunu yap motoruna ybr falcon gibi olur hem orjinalini çıkar eve koy mercekli :D
http://www.rialli.com/urunler/yamah...p-grubu/9711__far-komple-hid-6000k-ybr-125cc/

fatih bunu kim takacak ki montaj yapacak adam bulmak sıkıntı buralarda

fatih abi anlatımı vardır bence o kadar zor olacağını sanmam abartılacak kadar

hayırlı uğurlu olsun darısı bana inşallah kaça mal oldu yakıt vede performans nasıl acaba?

Sağolasın, inşallah alırsın sende en kısa zamanda. Bana toplam 9.000 TL'ye mal oldu.
Yakıt için henüz hesaplama aşamasındayım. Haftasonu Şile'ye gittim geldim.
Uzun yolda çok iyi gidiyor, soluksuz 130'a çıkıyor. Rodajda olduğu için çok zorlamadım.
Bileklerim biraz ağrıdı ama. Kollarım biraz kısa kaldığı için oda, biraz daha uzun olsa kollarım daha rahat olurdu o zaman.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sağolasın, inşallah alırsın sende en kısa zamanda. Bana toplam 9.000 TL'ye mal oldu.
Yakıt için henüz hesaplama aşamasındayım. Haftasonu Şile'ye gittim geldim.
Uzun yolda çok iyi gidiyor, soluksuz 130'a çıkıyor. Rodajda olduğu için çok zorlamadım.
Bileklerim biraz ağrıdı ama. Kollarım biraz kısa kaldığı için oda, biraz daha uzun olsa kollarım daha rahat olurdu o zaman.
allah kaza bela vermesin bizi bilgilendir yanlız herkeze iyi geceler ben kaçıyom(asortikmi kasortikmi her neyse benden sonra girerse şikyet edin lütfen)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar