Motosiklet ve Otomobil erkeği..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Süper,kopartıyor gülmekten :)
(İşini kolaylaştırayım buradan okusunlar :) )
motosiklet erkeği vs araba erkeği=ekşi sözlükten alıntıdır....

motosiklet ve araba kullanan erkekler arasindaki karsilastirma. mesela, birisi gitmekten keyif aldigi icin oteki bir noktaya varmak icin arac kullanir.

biri yola kaporta; diğeri baş koyar...

motosiklet erkeği temastan, araba erkeği korunmaktan yanadır

hem motosiklete hem de arabaya sahip olan erkekler ise en keyiflileridir

araba surucusu trafikten, yoldan urker. motosiklet surucusu bir sebep ciksa da gazlasam der.

ikisi de aynı erkektir, gerektiğinde motorsiklet kullanır gerektiğinde otomobil. havanın durumuna göre.

butun motosiklet suruculeri molalarda, duraklarda, benzincilerde vs. birbirlerine selam verir, bir sekilde muhabbet eder, dostluklar gelistirir. araba suruculeri birbirlerini pis pis keserler.

motosikler erkeği skin divingden haz alır, diğeri scuba diving

motosiklet erkeği tek veya eşli takılır, araba erkeğinin 5'e kadar yolu var

motorsiklet erkeğinin hayatı maalesef bir çok orospu çocuğuna bağlıdır trafikte. araba erkeğininki ise...yine aynı ama daha az.

Son düzenleme:
Motosikleti
750x
10. şık ; motorsiklet erkeğinin hayatı maalesef bir çok or*sp* çocuğuna bağlıdır trafikte. araba erkeğininki ise...yine aynı ama daha az.

butun motosiklet suruculeri molalarda, duraklarda, benzincilerde vs. birbirlerine selam verir, bir sekilde muhabbet eder, dostluklar gelistirir. araba suruculeri birbirlerini pis pis keserler.
motosiklet erkeği tek veya eşli takılır, araba erkeğinin 5'e kadar yolu var
süperdi....

motosiklet ve araba sürücülerinin anlayamadığım ve çok tuhafıma gidentek ortak bir lafı vardır, KIZ GİBİ şu sapık düşünceden atamadı bazıları kendini

Dedikleri gibi; araba surucusu trafikten, yoldan urker. motosiklet surucusu bir sebep ciksa da gazlasam der.
Cesareti olmayan ilk düşüşte vazgeçer zaten bu işten :)

Kenarda kalmış, unutulmuş, değeri bilinmemiş ve harcanmış bir konu olup hortlatılmayı haketmekte olduğunu düşünüyorum.

ben bu tarz apaçilerin bir algısı da emniyet kemerinin karizmayı çizdiği ve kemer takanların sütoğlan oldukları...kemer takınca daha vahşi bir stil olmaz sanki...ulen tak işte şu kemeri hayatını kurtaracak belki...

ben bu tarz apaçilerin bir algısı da emniyet kemerinin karizmayı çizdiği ve kemer takanların sütoğlan oldukları...kemer takınca daha vahşi bir stil olmaz sanki...ulen tak işte şu kemeri hayatını kurtaracak belki...
abim emniyet kemeri dedince cezam aklıma geldi:queen:
af çıkarmı acaba:queen:

90 senesinde B ehliyet alıdığımda (A2 daha eski) kemer takıyorum diye millet dalga geçerdi.

Şimdi o dalga geçen arkadaşlarımdan bir kısmı 20 yaşına gelen evladımı tanıma, hatta çocuğuyla yaşıt olup ailece tanışma şansını yitirdi.

Hatta ortanca kardeşim bile amca olmanın tadına varamadı.

Biz milletçe kondomu, emniyet kemerini, bareti, iş eldivenini, çelik burunlu ayakkabıyı, çelik yeleği, kısaca güvenlik ekipmanlarını sevmeyiz.

Risklere karşı önlem almayı ayıp sayarız.

Delikanlı adamın dandik bir riskten ölmesini marifet sayarız.

Önlem almasını ise korkaklık.

Aslında biz milletçe korkularımızın ve aptallıklarımızın esiriyiz,

Moderatör
Kadin : Ben aidsliyim
Erkek : Olsun bana bisey olmaz.

Geçenlerde TÜİK'in trafik kazalarına ilişkin bir istatistik raporunu okudum.
Yılda ortalama 4000 ile 5000 insanımız trafik kazasında hayatını kaybediyor. Hesap makineniz ile günlük ortalamasını alın lütfen.
Şaka gibi... Bulgarıstanda otobüs kaza yaptı 11 kişi öldü, ulusal yas ilan edildi.
Türkiyede günlük ortalama 11 den fazla.
Ayrıca 120,000 (yüz yirmi bin) - valla doğru okudunuz- kişi heryıl trafikte yaralanıyor. Bunların kaçı sakat kalıyor, kaçı tamamen düzeliyor belirtilmemiş.

Şimdi kabaca bir hesap yaparsak 5000 kişi ölüyor 120,000 insan yaralanarak bu travmayı doğrudan yaşıyor. Bunların anne babaları, eşleri, çocukları, yakın arkadaşlarının da aynı psikolojik travmayı yaşadığını iddia edebiliriz. Ne de olsa canından çok sevdiği aileden biri yaralanmış belki sakat kalmış
Her yıl 1 milyona yakın insan trafik kazalarının ne kötü olduğunu çok yakınlarının başına geldiği için biliyor.
Peki nasıl oluyorda 10 yılda 10 milyon araç kullanıcısı vatandaşımız akıllanmıyor da
önünde gidene sellektörler, sabırsız kornalar, hız yapmalar, yanlış sollamalar, makas atmalar,
kendini ispat ve kabullendirme çabalarını trafikte icra etmeler aynen devam ediyor.

Bu denklemin çözüm kümesini denklik şeması ile gösterene matematik öğretmeninden yıldızlı 5 gelecek.

Hocam mühendislik matematiği diye lanet bir dersim var.Türev ve integral.Ama şöyle bakınca biraz çalışırsam galiba geçme umudum var.Ama bu denklemin Ç.K=( ) sanıırım.

Biraz da ben edebiyat parçalayayım...

Motosiklet insanı yaşamı o kadar sever ki hakkıyla yaşamak için hayati riskler dahi alabilir...

Otomobil insanının, sinirle üzerimize direksiyon kırmasının bir sebebi de bu olabilir mi acaba? Düşünüyorum da, hayat yanından akıp geçerken koskoca bir 0'a iki elinle sarılmış, hareketsizce beklemek çok zor olsa gerek :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar