ßuda Benim Motorum :)

hayırlı olsun kardeş kazasız belasız bende yanak atcam motora inş. Selamlar

2 / 2,5 yıl önceki halim geldi gözümün önüne:salut: hayırlı olsun. BU YORUMDAN SOONRA Bİ ÇOK KİŞİ AYNALARINI TAK DİYECEKTİR. HAKLILAR. NE KADAR MOTORA YAKIŞMASADA AYNA GEREKLİ.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok ciğerli makina maşallah 140-150 yapmıştık zamanında

herkeze tesekkur ederm ayna konusunu haklısın gerekli ama yapıcak bişey yok gençlik ateşi :)

F54

senin kaportalar bi çatlamaya başlasında sen o zaman görürsün ateşi:queen:

Hayırlı olsun. Allah kazasız, belasız, hayırlı sürüşler nasip eder inşallah...

senin kaportalar bi çatlamaya başlasında sen o zaman görürsün ateşi:queen:

aynalarla kaportanın ne alaka oldugunu çözemedm ama nese :D bu arada motoru alalı 2 sene oluyo bu forumu yeni buldum o yüzden paylasdım 2 seneden beri çatlama yok allaha şukur :) elimiz anahtarda tutuyo arada yokluyorm gerekli bakımlarını yapıyorum gözum gibi bakıyorum suana kadar bi sıkıntı yasamadım kardesm

klasik cup işte...
nedense herkesin cup u aynı...
sök aynaları yanına bi kaç yazı yaz, soba borusu gibi bi ekzoz yap işte bu...
daha ilerisi yok...

dostum bende bu motor almak istiyorum genelde şehiriçi kullanıcam ayda 1 uzun yol yapıcam rahatlığı nasıl sürüş konforu max 2000tl para var oda taksitle

dostum bende bu motor almak istiyorum genelde şehiriçi kullanıcam ayda 1 uzun yol yapıcam rahatlığı nasıl sürüş konforu max 2000tl para var oda taksitle

rahlık ve sürüs konforu diger cuplara göre oldukca fazla :) tavsiye ederm yani cuplarda tekdr suan 2011 modelleri cıkdıgı söyleniyo onlardan al bide modialın Snappy X cuplar cıkdı onlardan alıcagını mfh al :)

çok saolun balıkesirde çok görüyorum bu motordan hem torkuda diğer cuplara göre yüksek ordan belli motorun kalitesi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar