Olay Kürtlerden kaç kişi öldü Türklerden kaç kişi öldü olayı değil.
Olay bizi savunmak için görev başında şehit edilen insanlar ile onlara saldırıya geldiğinde ölen insanlar olayı.
Burada Türk-Kürt kavgası var ben ölen Türk'e ağlarım diyenle, ben Kürt'e de Türk'e de ağlarım diyen farklı yollardan aynı hatayı yapıyor.
Önce şunu farkedelim Türk-Kürt kavgası yok.
Bölege insanının da gelişmesini engelleyen,
Ülke milli gelirini silah sektörüne yöneltilmesi zorunda bırakan,
Halkın eğitim almasını engelleyen, cehaletinden faydalanan,
Çocukların eline taş tutuşturup askerle polisle karşı karşıya getiren, o yaşta çocukların zihnini bulandıran,
Okuyup adam olabilecek zeki, ülkemize hizmet edebilecek çocukların böylece önünü tıkayan,
Halka ırkçı fikirler aşılayan ve ırkçılığın iğrençliğiyle ona karşıt ırkçı görüşleri körüklemeye çalışan,
Üniversitelerde kurduğu oluşumlarla okuyan insanlara musallat olan,
Zaman zaman suçsuz günahsız sivil halkı da öldüren (ama neden anlamam kimileri onlara gerilla diyor...)
Uyuşturucu da dahil pek çok kaçakçılığı yöneten ve vergi adında haraç toplayan,
Seçimlerde halkın iradesini silah zoruyla gasp eden,
Kurulduğu yıllarda kendisine destek vermeyen kürt kökenli köyleri hunharca katleden (kuruluş bildirgesinde öncelikli hedeflerin bu insanlar olduğu açıkça belirtilmiştir)
O bölgede kendi çıkarlarına hizmet etmeyen ülkesine sadık doktor imam öğretmen mühendis vb... pek çok yetişmiş elemanı kaçıran ve katleden,
Çoluk çocuk demeden insanları katletmekten çekinmeyen,
Ve zehirli, kanlı, haram yüzlerce milyon dolar parayla oldukça zengin olan,
Diğer ülkelerce destek bulan,
BİR TERÖR ÖRGÜTÜ'NÜN ÜLKEMİZ ORDUSUNA SALDIRMASI VE BUNA KARŞILIK CEVAP ALMASI DURUMU VAR.
Olay Türk Kürt sorunu demek fırat hattına dinamit döşemekten başka bir şey değil...
Bu ülkede ülkesini senden benden çok seven Kürt olduğu gibi, vergi kaçıran yasadışı örgüt kuran bir sürü Türk de var.
Olay bir Terör sorunu arkadaşlar.
Ayrıca Bir karikatür konulmuş "Sen ne zaman ölen kim diye sormazsan o zaman düzelecek" diye, asıl bunu çizen ve onunla aynı fikirde olan insanlar ne zaman "o örgütün kürtleri değil, hırsızlığı, uyuşturucuyu, cinayetleri, silah zoruyla adam kaçırmayı, patlayan bombaları, kara paraları temsil ettiğini anlarsa işte o zaman bu sorun çözülecek..."
Derdim şehitlerimiz üzerinden siyaset yapmak değil, ölen teröristler de oh bari bir kaç tane de biz vurmuşuz demek değil.
Ama onları gerilla diye adlandıran, adeta orduyla bir tutan terör örgütünü suçsuz günahsız gibi göstermeye çalışan insanlara hatalı olduğu anlatmaya çalışmak.
PKK'ya katılıp ölen Kürtler'den, ordudan daha çok siz sorumlusunuz. Çünkü PKK'yı kurtarıcı gibi gösterip cahil çoluğu çocuğu dağa çıkartan sizin zihniyetiniz... Onların şehit ettiği Askerlerden de teröristten daha çok siz sorumlusunuz...
Yazık ki bu zihniyetteki insanlar hala insan hakkı şu bu diyorlar. Ya onlar da cahil ya da onların da çıkarı var...
Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
İnşallah dağdakiler de neye alet olduklarını fark eder, yok yere ölmeden ve askerin kanına girmeden girdikleri yokdan dönerler diyorum.