HAKKARİDE 24 ŞEHİT.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şurda türkiyenin genel kamuoyunu çok iyi şekilde yansıtıyorsunuz farkındamısınız :) işte bu yüzden hep kaybediceksiniz.Siz düşmanın kim oldugunu bile bilmiyorsunuz yazık

ne gamsız bir hükümetimiz var tabi nasıl olsa 3 gün sonra basındada çıkmayınca olay unutulur daha arka planda neler dönüyo kim bilir üniversitelilerden başka ayaklanan yok yüce rabbim türk milletine yardım etsin

lütfen o dediklerine insanoğlu, özgürlük savaşçısı veya gerilla diyorlar.
sen ve benim gibi faşist ve ırkçı olarak yaftalananlar da onlara it köpek diyoruz.

Evet... apoyu besleyenler insan,
dağda askerimizi öldürmeye gidip geri kaçarken geberen insan...

biz hayvanız zaten... bizim gibiler olmazsa bu memleket güllük gülistanlık olacak.
ilk okulda öğretirler artık
Türkiye Federasyonu - yüz ölçümü 315.000km^2 olan, bağımsız federasyonlardan kurulu (Geçici) bir devlettir.

Küfür aşağılama olmadığı müddetçe . . .

ve adam bir başkası sırf kendisinden farklı düşünüyor diye ''annen maymunlarla cinsel ilişkiye mi girdi'' lafını gayet kol gibi küfür şeklinde söylüyor ve aşağılama yok.

Hocam Dünya'nın yuvarlak olduğunu kabul edene kadar onlarca bilim adamının canının alındığı, cadı diye yakıldığı, evrim'in afını bile duyunca heyheylere binen, assak kessek diye ağzından salyalar akıtan gezegenimizin güzel insanları senin teorini beyni yanmadan nasıl idrak edecek, tartışacak merakla izliyeceğim o günleri.

Ayrıca evrimi maymunun insanla çifteşerek başladığı şeklinde idrak eden arkadışını görürsem şilt, plaket ne varsa vereceğim.

Müthiş söylemlerine akıl erdiremediğim ve de başlıktan farklı konularla dallandırıp budaklandırmak istemediğim için benden bu konuda bu kadar.

TANRI DÜNYAYI YARATTI SONRADA İNSANLARI
İNSANLAR YOLDAN ÇIKTIĞI ZAMANDA PEYGAMBERLER YOLLADI
BAZI KAYNAKLARA GÖRE 24.000
BAZI KAYNAKLARA GÖRE 124.000
AMA NAFİLE HERKESE HERŞEYİ ANLATMAK
ANLATABİLMEK ZOR
BEN SANA HER NE KADAR EVRİM YOK ALLAH CC VAR DESEMDE BOŞ GİBİ
124.000 PEYGAMBERİN YAPAMADIĞINI BAŞKASIDA YAPAMAZ

Yılların sosyalisti ben, sağolsun gazcı ve arabacı arkadaşlarca faşist diye yaltalandım. Bana faşist diyorsanız ben faşistim artık, sizin özgürlük savaşçısı dediklerinize ben onun bunun çocuğu demeye devam edeceğim. Doğuya gitmeden önce çoğu insan gibiydim, 3-5 çapulcu, millet korkudan yardım ediyor falan.. Gidin en büyük hainliği orada görün, ben gördüm... Acemi eğitiminde teröristlerin Alman ZDF muhabirini yanlarına alarak çektikleri karakol baskınını izlemiştim.. Topunu ezer geçeriz diyorduk hepimiz, ama şunu unutmuştuk elimizi kolumuzu insan hakları ıvırla zıvırla bağlamışlardı, en büyük hainliği de onlarla müzakereler yapanlar yapıyordu.. Bu ülke savaş halinde ise savaş kanunları uygulansın, İstiklal mahkemeleri kurulsun, teröristler yaşatılmasın. Herifi yakalayıp hapse atıyorsun 10 sene sonra çıkıp dağa çıkıyor seni vurmaya, o.. çocuklarının kökünü kurutacaksın, yoksa ne doğusu batıda bile güvende değilsin arkadaşım bunu hiç bir zaman unutma..

bizim gibiler olmazsa bu memleket güllük gülistanlık olacak.
ilk okulda öğretirler artık
Türkiye Federasyonu - yüz ölçümü 315.000km^2 olan, bağımsız federasyonlardan kurulu (Geçici) bir devlettir.
bu dediklerin olursa neticesine kına yakacak çok insan var.

Her evden 10 tane çoçuk çıkıyor varın 5 sene sonraki nüfüs hesabını siz yapın. Amaç çok farklı azınlık değil çoğunluk olma yolundalar her eve 3 çoçuk ilkesini fazlasıyla uygulayan adamlar bunlar 10 çuçukdan 2 si dağa çıkmış 4 ü polise taş atmış 3 hırsızlık yapmış sonra hizmet beklesinler ne ala memleket hepsi böle deil ama böle olanların nefes almaya bile hakkı yok.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bunların hiçmi ALLAH korkusu yok nasıl bi zihniyet.. yazık çok yazı kŞEHİTLERİMİZİN ruhları şad olsun..

Motosikleti
VFR1200X
Burada bile bölücü terör örgütü sempatizanlığı yapanları sanal alemlerin dışında meydanlarda da görmek isteriz. Nede olsa bu ülkenin ve bu milletin kendine özgü başka konuşma şekilleride vardır. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine sabır diliyorum.

Olay Kürtlerden kaç kişi öldü Türklerden kaç kişi öldü olayı değil.
Olay bizi savunmak için görev başında şehit edilen insanlar ile onlara saldırıya geldiğinde ölen insanlar olayı.
Burada Türk-Kürt kavgası var ben ölen Türk'e ağlarım diyenle, ben Kürt'e de Türk'e de ağlarım diyen farklı yollardan aynı hatayı yapıyor.
Önce şunu farkedelim Türk-Kürt kavgası yok.

Bölege insanının da gelişmesini engelleyen,
Ülke milli gelirini silah sektörüne yöneltilmesi zorunda bırakan,
Halkın eğitim almasını engelleyen, cehaletinden faydalanan,
Çocukların eline taş tutuşturup askerle polisle karşı karşıya getiren, o yaşta çocukların zihnini bulandıran,
Okuyup adam olabilecek zeki, ülkemize hizmet edebilecek çocukların böylece önünü tıkayan,
Halka ırkçı fikirler aşılayan ve ırkçılığın iğrençliğiyle ona karşıt ırkçı görüşleri körüklemeye çalışan,
Üniversitelerde kurduğu oluşumlarla okuyan insanlara musallat olan,
Zaman zaman suçsuz günahsız sivil halkı da öldüren (ama neden anlamam kimileri onlara gerilla diyor...)
Uyuşturucu da dahil pek çok kaçakçılığı yöneten ve vergi adında haraç toplayan,
Seçimlerde halkın iradesini silah zoruyla gasp eden,
Kurulduğu yıllarda kendisine destek vermeyen kürt kökenli köyleri hunharca katleden (kuruluş bildirgesinde öncelikli hedeflerin bu insanlar olduğu açıkça belirtilmiştir)
O bölgede kendi çıkarlarına hizmet etmeyen ülkesine sadık doktor imam öğretmen mühendis vb... pek çok yetişmiş elemanı kaçıran ve katleden,
Çoluk çocuk demeden insanları katletmekten çekinmeyen,
Ve zehirli, kanlı, haram yüzlerce milyon dolar parayla oldukça zengin olan,
Diğer ülkelerce destek bulan,
BİR TERÖR ÖRGÜTÜ'NÜN ÜLKEMİZ ORDUSUNA SALDIRMASI VE BUNA KARŞILIK CEVAP ALMASI DURUMU VAR.

Olay Türk Kürt sorunu demek fırat hattına dinamit döşemekten başka bir şey değil...
Bu ülkede ülkesini senden benden çok seven Kürt olduğu gibi, vergi kaçıran yasadışı örgüt kuran bir sürü Türk de var.
Olay bir Terör sorunu arkadaşlar.

Ayrıca Bir karikatür konulmuş "Sen ne zaman ölen kim diye sormazsan o zaman düzelecek" diye, asıl bunu çizen ve onunla aynı fikirde olan insanlar ne zaman "o örgütün kürtleri değil, hırsızlığı, uyuşturucuyu, cinayetleri, silah zoruyla adam kaçırmayı, patlayan bombaları, kara paraları temsil ettiğini anlarsa işte o zaman bu sorun çözülecek..."

Derdim şehitlerimiz üzerinden siyaset yapmak değil, ölen teröristler de oh bari bir kaç tane de biz vurmuşuz demek değil.
Ama onları gerilla diye adlandıran, adeta orduyla bir tutan terör örgütünü suçsuz günahsız gibi göstermeye çalışan insanlara hatalı olduğu anlatmaya çalışmak.
PKK'ya katılıp ölen Kürtler'den, ordudan daha çok siz sorumlusunuz. Çünkü PKK'yı kurtarıcı gibi gösterip cahil çoluğu çocuğu dağa çıkartan sizin zihniyetiniz... Onların şehit ettiği Askerlerden de teröristten daha çok siz sorumlusunuz...
Yazık ki bu zihniyetteki insanlar hala insan hakkı şu bu diyorlar. Ya onlar da cahil ya da onların da çıkarı var...

Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
İnşallah dağdakiler de neye alet olduklarını fark eder, yok yere ölmeden ve askerin kanına girmeden girdikleri yokdan dönerler diyorum.

Son düzenleme:
öncelikle şehit olan kardeşlerime Allah'tan rahmet diliyorum...
gazilerimize acil şifalar temennilerimi iletiyorum...

ve artı olarak milletin bu acılı gününde hala nasıl birbirinizi yiyebiliyorsunuz onu anlayamıyorum?
birde açın ellerinizi dua edin....
şu konuda bile tartışacak birşeyler buluyorsunuz...
yazıklar olsun....

Oooofff, off... Dr.MZÇ kardeş. Burada PKK sütten çıkmış ak kaşık diyen kimse göremedim ben. Senin bu konuya yaklaşımını anlıyorum. Senin açından yaklaşarak benim görüşümü de yazayım isterim.

Ben, PKK'nın sütten çıkmış ak kaşık olduğunu düşünmüyorum. İsmini koymak gibi bir çabam da yok isteyen gerilla desin isteyen terörist desin. Bence fark etmez. Neden mi? Çünkü benim görüşüme göre öldürme eylemi, ismini nasıl koyduğundan bağımsız olarak canavarcadır, vahşettir, insanlık dışıdır. Duyar gibiyim, soruyorsun, "neden PKK'yı kınamıyorsun madem?". Meraklanma kardeş ben PKK'yı her zaman kınıyorum. Duymak istiyorsan bir kez daha kınıyorum. Eline silah alan, insanların kanına giren bu vahşet örgütünü kınıyorum. Yargılanmalı ve hak ettikleri cezalara çarptırılmalıdırlar.

Tamamsa eğer, eklemek istediğim bir şey var. Bence devlet te sütten çıkmış ak kaşık değildir. Binlerce faili meçhul cinayet işlenmiştir bu ülkede. Acılar çekilmiştir. Devletin görevi acıları durdurmaktır. Bu görevi yerine getirmek zorundadır. Bu görev insan öldürerek yerine getirilemez.

Uzun lafın kısası ben PKK suçsuz devlet suçludur demiyorum. Devlet suçsuz PKK suçludur da demiyorum. Ben hem devlet hem de PKK suçludur diyorum. Umarım tüm suçlular cezalarını bulurlar.

Son olarak, ben diyorum ki eğer insanlar ölmesin istiyorsanız bunun tek ve yegane yöntemi insan öldürmemektir. Basittir, bazı kan fetişistlerinin söylediği gibi yüksek IQ gerektirmez. Biraz vicdanı olan herkes zeka düzeyinden bağımsız olarak anlayabilir. İnsanlar ölmesin istiyorsan insanları öldürmeyeceksin. Basit, çok basit.

Amaaa, eğer asker ölmesin ama PKK'lılar ölsün istiyorsan... Ha, o olmaz birader. Bunun için de yüksek IQ'ya gerek yok. Kayıp vermeden savaşmak diye birşey yok.

Seçim basit. Ya savaşa devam edeceksin, insanlar ölecek. Ya da savaşmayı bırakacaksın, insanlar yaşayacak...

Aslında çok basit. Çok...

Son düzenleme:
dağa nice şehitlerimiz olucak nice bu muhabbetler dönücek bu topicte akıp gidicek zaman böle dönüp bakıcaz arkamıza dün neyse bugunde aynı olucak şehitlerimize allahtan rahmet sevenlerine başsalığı diliyorum moderatördende konuyu kilitlemesini rica ediyorum...

Yavuz Sultan Selim'in 28 Ağustos 1516 da Ridaniye seferine giderken susuzluk çeken halkı görünce askere emir verir ve tam 12 musluklu büyük bir hayrat olarak Muş'ta bir çeşme yaptırır. Sultan Selim giderken yaptırdığı çeşmeyi dönüşte suyu kesilmiş ve harap vaziyette bulunca ; tekrar eskisi gibi inşaa eder ve üzerine de aşağıdaki mısraları,bizzat kendisi kaleme aldırarak yazdırır.

KÜRD'E FIRSAT veRME YARAB,
DEHRE SULTAN olMA'SIN,
AYAĞI'NI ÇARIK SIKSIN,
GÖNLÜ HUZUR buLMA'SIN.

VUR SOPA'YI AL HARACI,
KARNI BİLE DOYMA'SIN,
OL ÇEŞME'DEN GAVUR İÇSİN,
KÜRD'E NASİP OLMA'SIN
VASİYET'İM olduR KİM,
KÜRD BİN KERRE YALVAR'SIN,
İNAN'MA KAN'MA,
YAKANA BİT,KAPI'NA KÜRD DADANDIR'MA.

Kaynak: Evliya Çelebi, Seyehatname, Zuhuri Danışman derlemesi, C.3, s.80

Vergi vermezsin, yardım alırsın.Cahilim dersin, öğretmeni şehit edersin, hastayım dersin doktoru şehit edersin, yolumuz yok dersin, mühendisi şehit edersin. Resmi dilini bile öğrenmeye tenezzül etmediğin devletten iş beklersin, fakirim dersin ama inatla çoğalıp virüsleri bile kıskandırırsın, fakirim dersin aşiret düğününde görgüsüzlüğün dibine vurursun, sıkıntın varsa gel savaşalım deriz, pis faşist dersin! Arkamızı döndüğümüzde pusu kurarsın! Allah düşmanın bile namuslunu nasip etsin...!

---------- Post added at 19:43 ---------- Previous post was at 19:40 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=3O4Pm_BYBOw&feature=player_embedded

BBelt kardeş benim eleştirdiğim nokta insanların PKK sütten çıkmış ak kaşıktır demesi değil. Zaten PKK'yı öyle gören bir insanla tartışmaya çalışarak vakit harcamam vaktim o kadar ucuz değil.
Benim eleştirim olayın Türk Kürt kavgasına dönüştürülmesi.
Devlet İnsanların ortak sözleşmesiyle kurduğu bir yapı; faydası zararından çok daha fazla olan bir kuruluş. Ama sonuçta insan ürünü. Hata yapmaya elverişli. İçinde hata yapan sürüsüne bereket insan var. İşte bu noktada "Adalet" dediğimiz kavram ortaya çıkıyor. O olayda da devlet adına suç işleyen insanların yaptıklarını devlete mal etmek doğru değil. Ama devleti şununla eleştirebiliriz, bu işi yapanları neden yargılayıp hakettiği cezaya çarptırmadık ya da geç kaldık. Devletin hatası suçluyu ortaya çıkarmamak hak ettiği cezayı geç vermek-vermemek.
N. Yıldırım Gençosmanoğlu'nun Esat Kabaklı tarafından bestelenen bir şiiri var Adalet gecikmez tez verilmeli diyor. İşte devletin hatası bu. Ben de bu hatalar yok demiyorum.

Dostum şunu görmek lazım PKK bir suç örgütü. Bu ne demek suç işliyor ve bir kazanç sağlıyor. PKK uyuşturucu ticaretinden, kaçakçılıktan, haksız kazanç sağlamaktan, halkı zorla istediği insanlara oy verdirmekten vazgeçer mi? İnsanlara ırkçılık aşılamayan imamı öğretmeni orada tutar mı kaçmazsa yaşatır mı? Asker silahını indirse onlar saldırmaz mı? Daha bir ay evvel Ankara'da ölen insanların PKK'ya yönelttikleri silahları mı vardı? Ankara anafartalar çarşısında ölenlerin silahları mı vardı? Kaçırılan öldürülen onca yetişmiş insan (polis asker hariç) silahları mı vardı? Son zamanlarda sivillere karşı yapılan eylemlerde ölenlerin silah taşıdığını bile zannetmiyorum.
Bence kendimizi kandırmayalım. Evet PKK devletin hatalarından faydalanmasını bilen bir örgüt ama bu hatalar hiç yapılmasaydı da PKK olacaktı. Çünkü Haram da olsa paranın, zor kullanarak da olsa elde edilen nüfuzun hazzından vazgeçmezler.
Ben de en az senin kadar insanlar ölmesin istiyorum ama bunun yolu malesef silah bırakmak değil...

Son düzenleme:
4 aylık 7 aylık askerin orada işi ne?! Hani profesyonel askerlik sistemine geçilecekti ne oldu???

BBelt kardeş benim eleştirdiğim nokta insanların PKK sütten çıkmış ak kaşıktır demesi değil. Zaten PKK'yı öyle gören bir insanla tartışmaya çalışarak vakit harcamam vaktim o kadar ucuz değil.
Benim eleştirim olayın Türk Kürt kavgasına dönüştürülmesi.
Devlet İnsanların ortak sözleşmesiyle kurduğu bir yapı; faydası zararından çok daha fazla olan bir kuruluş. Ama sonuçta insan ürünü. Hata yapmaya elverişli. İçinde hata yapan sürüsüne bereket insan var. İşte bu noktada "Adalet" dediğimiz kavram ortaya çıkıyor. O olayda da devlet adına suç işleyen insanların yaptıklarını devlete mal etmek doğru değil. Ama devleti şununla eleştirebiliriz, bu işi yapanları neden yargılayıp hakettiği cezaya çarptırmadık ya da geç kaldık. Devletin hatası suçluyu ortaya çıkarmamak hak ettiği cezayı geç vermek-vermemek.
N. Yıldırım Gençosmanoğlu'nun Esat Kabaklı tarafından bestelenen bir şiiri var Adalet gecikmez tez verilmeli diyor. İşte devletin hatası bu. Ben de bu hatalar yok demiyorum.

Dostum şunu görmek lazım PKK bir suç örgütü. Bu ne demek suç işliyor ve bir kazanç sağlıyor. PKK uyuşturucu ticaretinden, kaçakçılıktan, haksız kazanç sağlamaktan, halkı zorla istediği insanlara oy verdirmekten vazgeçer mi? İnsanlara ırkçılık aşılamayan imamı öğretmeni orada tutar mı kaçmazsa yaşatır mı? Asker silahını indirse onlar saldırmaz mı? Daha bir ay evvel Ankara'da ölen insanların PKK'ya yönelttikleri silahları mı vardı? Ankara anafartalar çarşısında ölenlerin silahları mı vardı? Kaçırılan öldürülen onca yetişmiş insan (polis asker hariç) silahları mı vardı? Son zamanlarda sivillere karşı yapılan eylemlerde ölenlerin silah taşıdığını bile zannetmiyorum.
Bence kendimizi kandırmayalım. Evet PKK devletin hatalarından faydalanmasını bilen bir örgüt ama bu hatalar hiç yapılmasaydı da PKK olacaktı. Çünkü Haram da olsa paranın, zor kullanarak da olsa elde edilen nüfuzun hazzından vazgeçmezler.

Ustam, PKK'yı ne sınıfına soktuğumuz bence önemsiz. İnsan öldürüyorlar mı? Evet. Durdurulmalılar. Bu kadar basit benim için. Ancak realistik olmak gerek. Türkiye'de bir Kürt sorunu vardır. Bu soruna mukabil, PKK arkasında ciddi bir halk desteği olan bir silahlı örgüttür. Son 30 yıl boyunca bu örgütü militer yöntemlerle durdurmak denenmiş ancak başarılı olunamamıştır. Bunlar benim tespitlerim, katılır ya da katılmazsın. Senin fikirlerin de benim için son derece değerlidir.

Benim bir iddiam var. Kişisel bir düşünce diyelim. Ancak bu düşüncemin doğruluğunda iddialıyım. Başbakan bugün operasyonları durduruyorum dese ve buna rağmen PKK ateşkes ilan etmese, bildiğini okumaya devam etse arkasındaki halk desteğini yarın yitirir... Kürtler sanıldığı gibi vahşi filan değiller. Şiddete meraklı da değiller. Kürtler de senin benim gibi insanlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar