Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ya yazın satıcağım 100%100 bu motoru zaten benimki fanatiklik değil ama bazen bazı laflara sinirleniyorum örneğin demişsin aydınlatmatma yok arkadaşım biliyomusun 2011 lerde farlar sabit gaza göre tepki vermiyor ve yeterli bi ışık veriyor ben bunlara kızıyorum işte yoksa honda gider suzuki gelir yani
hacı sadece o değil ki hala armut ampül kullanıyor...
eskilerde kaldı o...
ki 2011 cbf yide sürdüm aydınlatmasını biliyorum...
esd nin yanında yine sönük kalıyor....
eleştirilere kızmanı da anlayabilmiş değilim, sen yada başkası esd ye istediği kadar laf etsin ben bindiğim motoru biliyorum...
zaten etrafa bakıpta acaba ybr ye laf atan varmı diyede dalmışlığım yok....
neyse iyi akşamlar...

belki uslu bir çocuk olursak bizlerde kapımızda ybr görebiliriz (şirinler çizgi filminden uyarlanmıştır) :D harbiden kıskandım sizi dostlar.darısı başıma inşallah.sürekli gezip 26.000 km yapan arkadaşı da yürekten kutluyorum ayrıca

hacı sadece o değil ki hala armut ampül kullanıyor...
eskilerde kaldı o...
ki 2011 cbf yide sürdüm aydınlatmasını biliyorum...
esd nin yanında yine sönük kalıyor....
eleştirilere kızmanı da anlayabilmiş değilim, sen yada başkası esd ye istediği kadar laf etsin ben bindiğim motoru biliyorum...
zaten etrafa bakıpta acaba ybr ye laf atan varmı diyede dalmışlığım yok....
neyse iyi akşamlar...
ben bindiğim motoru biliyorum lafını tuttum bende aynı taktiği uygulıycam bundan böle...

F54

ben bindiğim motoru biliyorum lafını tuttum bende aynı taktiği uygulıycam bundan böle...
cbf ii de ybr yi de bilen biliyor biz ne desek boş sonuçta piyasada en çok tutulan motorlar kullananlar memnun olmasa satarlar zaten veya satmaya çalışırlar sahibindene koymasa bile forumda müşteri aralar acaba neden motorundan memnun olanlar müşteri arar ki motoruna

ya yazın satıcağım 100%100 bu motoru zaten benimki fanatiklik değil ama bazen bazı laflara sinirleniyorum örneğin demişsin aydınlatmatma yok arkadaşım biliyomusun 2011 lerde farlar sabit gaza göre tepki vermiyor ve yeterli bi ışık veriyor ben bunlara kızıyorum işte yoksa honda gider suzuki gelir yani

alper kardeş neden satıyorsun motoru asıl motoru satmayıp bize inat kullanmalısın ki sağlam olduğunu kanıtlayasın diyosun ya benim motorda sorun yok bakalım kaç bin km yol yapacak sorunsuz yağ yakmadan

alper kardeş neden satıyorsun motoru asıl motoru satmayıp bize inat kullanmalısın ki sağlam olduğunu kanıtlayasın diyosun ya benim motorda sorun yok bakalım kaç bin km yol yapacak sorunsuz yağ yakmadan
kalın yağ koyduğun müddetçe yağ yakmaz...
bi inceltsin yağını bak nasıl eksitlmeye başlıyor...

kendinizi avutmanız güzel bişey
aşağıdada cevap veren cbfler yaraları vardır gocunuyolardır gitsinler yağlarını kontrol etsinler ben kendi topiciğimde yazıyorum onların kinde deil demisinde biz kendi cbf150topicind ybr125 öle böle küçük yavas torksuz diyip konusmuyoruz sen gelip burda konusursan gelir başkasıda bişey söler çekemedi diyemesin hem sen almısın ybr125 arkadasım derdinneki her fırsata laf atıyosun yani derdiniz tartışmamı anlamadım

benden sana tavsiye bırak ne derlerse desinler sinek vızıldaması bunlar akıl var mantık var,
değerler ortada orjinal bir ybr orjinal bir CBF i geçemez açık ve net...
herşey ortada atıp tutmayla birbirini geçmeyen yok merak etme... :D

ya şimdi birilerine bişeyler ispat etmek için commuterda omrumu tamamlıyamam kısmetse temmuz gibi honda 600f yönelicem

F54

benden sana tavsiye bırak ne derlerse desinler sinek vızıldaması bunlar akıl var mantık var,
değerler ortada orjinal bir ybr orjinal bir CBF i geçemez açık ve net...
herşey ortada atıp tutmayla birbirini geçmeyen yok merak etme... :D
benim motor 45t dişli ile 120 km/h yapıyor birde cbf takalım bakalım 45 dişli 80km/h yapacak mı?cbf te 45 dişli olsa onu 5e takmadan geçmeyen ybr mi yakarım :cherry:

Ya motora binecemde çok soğuk ya :pr:

:D dondun mu okan oralarda gel sende alanyaya yaz kış her zaman bin motora

ya şimdi birilerine bişeyler ispat etmek için commuterda omrumu tamamlıyamam kısmetse temmuz gibi honda 600f yönelicem

hayırlısı olsun o zaman abi diyelim

benim motor 45t dişli ile 120 km/h yapıyor birde cbf takalım bakalım 45 dişli 80km/h yapacak mı?cbf te 45 dişli olsa onu 5e takmadan geçmeyen ybr mi yakarım :cherry:

abi ybr nin ki gibi 14-45 dişli seti cbf de olsa 80-90 ı çırınarak zor yapar ybr de bunun yanından el sallayarak geçer :D

@fat280;
yok kalın yağ olduğu için yakamıyor....
@unique;
ağa yaktım gemileri bu akşam gezmeye çıkacağım inşaAllah...
yoksa çıldıracam...

İstanbul gene bura kadar değildir dün 4 dereceydi.

:D dondun mu okan oralarda gel sende alanyaya yaz kış her zaman bin motora

hayırlısı olsun o zaman abi diyelim

abi ybr nin ki gibi 14-45 dişli seti cbf de olsa 80-90 ı çırınarak zor yapar ybr de bunun yanından el sallayarak geçer :D

Valla burda dün 4 dereceydi bugünde öyledir bora bile kar resmi gösteriyor yol bilgisayarında :mrgreen:

F54

bugün motoru temizledim dün dağ bayır çayır nevar ne yok gezdik ava gittim katliam yaptık tabiri caizse:cherry:

Arakadaşlar geçen konularda bahsettiğim uzun esd kasa ön camın siparişini verdim.Yarın bi aksilik olmazsa elimde olacak..İnşallah yakışır sizlerde burada paylaşıp yorumlarınızı alcağım.Malum havalar soğudu biraz da olsa rüzgarı kesmesi için aldım.

Arakadaşlar geçen konularda bahsettiğim uzun esd kasa ön camın siparişini verdim.Yarın bi aksilik olmazsa elimde olacak..İnşallah yakışır sizlerde burada paylaşıp yorumlarınızı alcağım.Malum havalar soğudu biraz da olsa rüzgarı kesmesi için aldım.

iyi yapmıssın abi siperlik şart kışın rüzgar kötü resimleri bekliyoruz takınca

F54

katliam demek abi katil abi seni polise şıkayet edecem yakalasınlar seni :D
yok be fatih katliam dediğime bekma aç gözlülük yapıp 50 tane tahtalı vurmadık sadece 11 tahtalı 4 bıldırcın yani.. ama resim yükleyemiyorum yoksa atacağım birkaç foto aynı komando gibi çıkmışım yani:cherry:

---------- Post added at 23:01 ---------- Previous post was at 22:59 ----------

..........resimleri paylaşmayı bi süre ertelemek gerekli galiba....

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar