Buralarda bir helikopter ustasi varmis, yan topikten yolladılar beni.
Yok ustacim, ben baktim oyle sadece, ellerine, kollarina kaynaklarina saglik.Hayırdır arkadaş sendemi konuya dahil olacaksın![]()
Seni yemişler azizim![]()
ben büyük motorlar için söyledim zaten jawalar civalarda zaten ayrı bir koruma demiri için ar ge parası harcadıklarını sanmıyorum ama harley yamaha kawasaki ve diğer büyükler bunlar için kafa yoruyor herneyse dediğim gibi helikoptere devam
Yok ustacim, ben baktim oyle sadece, ellerine, kollarina kaynaklarina saglik.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:50 ----------
Yonca Evcimik vardi bir zamanlar, bandıra bandıra ye beni derdi, devran döndü yiii beni oldu. Halbuki ne kadar masummuş o zamanlar diyerek mesajimi da verir alır başımı giderim.
Mazota da %4 kodular. Gelde kendin yapma kendi helikopterini![]()
vayyy beeee helal ( kaynatana), ( helikopter )dedik patladı gittiiii:cherry::queen:
Ne zaman kodular?
helikopter azim ve dua etmeyle olmuyor okulunda mühendislik okumakla ayrodinamiği bilmekle metalurjiyi bilmek ve sayamıyacagım kadar çok şeyi bilmekle oluyor.Bizim mahallede azmi var mesela çok azimli çocuk yaptıgı helikoptere binmem ama
türk milletinin yegane üretebileceği şey laftır inançtır atmadır tutmadır çünkü okumazlar etmezler hep azme baglarlar herşeyi.
helikopter azim ve dua etmeyle olmuyor okulunda mühendislik okumakla ayrodinamiği bilmekle metalurjiyi bilmek ve sayamıyacagım kadar çok şeyi bilmekle oluyor.Bizim mahallede azmi var mesela çok azimli çocuk yaptıgı helikoptere binmem ama
türk milletinin yegane üretebileceği şey laftır inançtır atmadır tutmadır çünkü okumazlar etmezler hep azme baglarlar herşeyi.

doğru söylersin üstad gene başa döneceğiz anlaşılan:cherry: neyin atma tutmasıdır ben anlamam allah sağ kalır öldürmezse 2 sene sora sana şahsen kerndi yaptığım düzenlediğim videoyu izletirim buradan yüzün kızara kızara izlersin :cherry: helikopter işini tabiki becermek zor zanaat farkındaysan işi gırgıra vurdum fakat uçan bir araç yapmak benim için çok zor değil , mesela mıcro lıght ları ele alalım![]()
allah öldürmezse ilerleyen yıllarda kafamdaki bir projedir şimdi sen diyeceksinki oda mühendislik işidir ,
be kardeşim ona bakarsan her şey mühendislik işi bizim mühendislerden neyimiz eksik illa okumakmı lazımyani kısaca konu yine başa dönecek , merdivenleri yavaş yavaş çıkıyoruz sindire sindire hayat denen üniversitede okuyorum bana mühendislikten bahsedip durma ,
bu arada benim adım irfan soyadım karaman telefon numaram 0 532 683 2087 dir istersen açık adresimide verebilirim buraya kadar anlaşıldı da senide bir tanıyalım öle yavan yavan kalavye karşısında yazmakla yürümüyor bu işiler ne yersin ne içersin, ne iş yaparsın öğrenim durumun nedir yenge yeğen varmıdır
düşüncelerine saygı duyuyorum başım gözüm üzerine fakat şu türk milleti diye yada benzeri imalar kullanman uyuzuma gitmeye başladı bilgin olsun...
not : sizin mahalledeki azmi beni ilgilendirmez konu burada ikimiz arasında dönüyor yaptığı helikoptere değil kendi yaptığın araca bineceksin milletin yaptığı beni ırgalamıyor açıkçası...![]()
mühendislik olayını kutsamayın bu kadar.
hendese bilmek başka dünyayı güzelleştirecek hünerli ellere sahip olmak başka şeydir.
ve en güzel şiirleri türk dili ve edebiyatı profesörleri yazmaz!