Merhaba arkadaşlar hem elimizin altında sağa sola gitmek için sevimli bir düldülümüz olur hem de eşim motosikletle tanışır düşüncesi ile, görünümünü çok beğendiğimiz ve hakkında olumlu bilgiler aldığımız wolf 125'i biz de edindik. İlk izlenimlerim çok olumlu, işçiliğini vs sınıfı için oldukça olumlu buldum. Sürüş karakteristiğine çok çabuk alışılıyor, ancak eşim bu vites olayına pek ısınamadı, belki bir scoter ile seçim değişikliği yapabiliriz ya da bu sevimli şeyi sadece kendim için ayırabilirim.:cherry: Gördüğüm kadarı ile titreşimi biraz fazla, kısa mesafelerde ayak ve el masajı gibi gelse de uzun sürüşlerde sorun olacak diye düşünüyorum. Neyse bunlar ilk izlenimlerim, şimdi sorularıma geçeyim;
Sanırım ilk sahibinin kullanım acemiliğinden motor henüz 12.000 Km'de olmasına rağmen debriyaj balataları ömrünün sonlarına gelmiş, bir kaçırma falan hissetmedim ama debriyaj ayarı sona yaklaşmış. 2-3 bin km sonra bir balata değişimi yapacağım sanırım. Parça temini için İstanbul'da önereceğiniz yetkili servis var mıdır?
İkinci sorum ise arka çanta bağlantı demiri için bildiğiniz bir çözüm var mı? Bazı arkadaşların bu işe çok güzel çözümler ürettiğini gördüm, nereden ve nasıl çözdüklerini aktarabilirler mi?