Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bu bir suşi buluşması olacak galiba :)
bu arada cidden paslanmış mı yaa içime kurt düşürdün erdal abi ile konustum yarın cıkma ihtimali var motorun konjektor gelirse :)

Arkdaşlar uygunsa Cuma akşamı suşi yemeğe gidiyoruz bende hiç yemedim klavuzu ahmet olanın burnu suşiden cıkmazmış :) Kan geldi yüzüme valla motor cıkacak diye :)

ben polat abiye sordum zaten bugün, furkana aldığımız makineyi göstermeye gittiğimizde..senin garip
yatıyordu oracıkta, küsmüş sana :queen:
büyük olasılıkla da yarın çıkar bence..

bende hiç suşhi muşi midir nedir yemedim, tam olarak nedir bu acep :p sonra ölmeyelim :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
[/COLOR]Arkdaşlar uygunsa Cuma akşamı suşi yemeğe gidiyoruz bende hiç yemedim klavuzu ahmet olanın burnu suşiden cıkmazmış :) Kan geldi yüzüme valla motor cıkacak diye :)

Suşi'den sonra Taksim yaparsanız içmeye gelirim ama suşi falan bana gelmez :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
sushiciye gitmicez, once evde pratik yapmak gerek ;oP bide sushiciye cikiyonda bize mi gelemiyon can efendy eve verecez siparisi benim hesapta, ama mekana gitsek daha renkli olur tabi...

ben polat abiye sordum zaten bugün, furkana aldığımız makineyi göstermeye gittiğimizde..senin garip
yatıyordu oracıkta, küsmüş sana :queen:
büyük olasılıkla da yarın çıkar bence..

bende hiç suşhi muşi midir nedir yemedim, tam olarak nedir bu acep :p sonra ölmeyelim :queen:

Çiğ balıktır aslı bunun börtü böcek yok :) Makinede küssün ben alırım onun gönlünü paslanma filan yok demi beni sıkıntıya sokma şimdi yarına cıkar inşallah :)

Suşi'den sonra Taksim yaparsanız içmeye gelirim ama suşi falan bana gelmez :)

Yapabilriiz tabe sıkıntı yok..

sushiciye gitmicez, once evde pratik yapmak gerek ;oP bide sushiciye cikiyonda bize mi gelemiyon can efendy eve verecez siparisi benim hesapta, ama mekana gitsek daha renkli olur tabi...

Ya bir mekana gitsek iyi olmaz mı ama motor gelrise sizede geliriz tabi ama susşiden sonra içmeye gidemeyiz taksime benim anladığım kadarı cuma sen ebn yengeler susiye gideriz bu bizim içmeyi seven ötv yi kutlar içer bizde onlara katılırız sonradan :)

Makinede küssün ben alırım onun gönlünü paslanma filan yok demi beni sıkıntıya sokma şimdi yarına cıkar inşallah :)

yok be ne paslanması daha neler :mrgreen: maksat makara olsun :queen:

---------- Post added at 17:38 ---------- Previous post was at 17:36 ----------

bu arada bir karar verin be, nerede ne için nasıl ne şekilde buluşacağız :p

neyse ben oluşturayım madem :p

şusiye hayır diyenler:
1-Rıdvan
2-Uğur
3-
4-
5-

taksime gideriz diyenler ( ya da başka bir yer artık )

1-Rıdvan
2-Uğur
3-
4-
5-

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben niye icemiyorum acaba?
illa taksim illa para bayilmaca hadi bakalim

ilk olarak evde pratik mantikli, biz bi defasinda kabuklu kabuklu karides salatasi yemeye calismistik disarda, sebek olup kalmistik :mrgreen:

ahmet pilot esliginde sushi+icme'ye ben gozum kapali gelirim. ama benim ameliyat ihtimali var bu hafta, bi ara hatirlarsaniz macta darbe yemistim, sag dizimde on capraz baglar kopmus.

ameliyat, is guc neyse de, motora binemeyecem 1 aydan fazla, ona yaniyorum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı

İlla Taksim demiyorum, herhangi bir yer olabilebilr. Ben siz dışarı çıkıp suşi yiyeceksiniz diye dedim. Hatta illa içki içelim bile demiyorum. Suşi hariç her şey bana uyar. :p

ilk olarak evde pratik mantikli, biz bi defasinda kabuklu kabuklu karides salatasi yemeye calismistik disarda, sebek olup kalmistik :mrgreen:

ahmet pilot esliginde sushi+icme'ye ben gozum kapali gelirim. ama benim ameliyat ihtimali var bu hafta, bi ara hatirlarsaniz macta darbe yemistim, sag dizimde on capraz baglar kopmus.

geçmiş olsun mesut şimdiden ..

Forumdan Uzaklaştırıldı
sushi candir, hele wasabi ve zencefil tursusu yokmu yanindaki mmmm deisik lezzetlere herzaman acim acigim. midye ve kokorece bayilanlarin. tertemiz baliga iyk demesi tuaf. dene farkli damaklari. tanis farkli insanlarla. kaynas. ;oD

Forumdan Uzaklaştırıldı
ridvan gibi şizo seviyesinde arastirmaci birinin liderligini oylamaya acmak istiyorum. bize hava durumuna bahli yol durumundan tutunda, guncel fiyat bilgileri ve bunlara bagli adam basi butceler gibi hesaplar esliginde herkesin ortalama mesafesinde, butcesinde ve zevkinde bi bulusma ayarlayabilecegine inaniyorum. tek ses, tek fikir, tek rota lazim artik bize. ha?

---------- Post added at 18:04 ---------- Previous post was at 18:02 ----------

sinif baskani olsun bu genc, kolluk da ayarlayalim ;oD

Ya taksimi ben dedim adam siz suşi yerken bende içerim dedi ondan dedik yoksa taksim diye bir durum yok ben her yere varım.

Çok geçmiş olsun mesut acil şifalar diliyorum. Taksimde flian olursak gelebilimisin bilmiyorum gerçi o ameliyattan sonra ayağa hemen kalkabiliyormusun onuda bilmiyorum gerçi biz sana geliriz olmadı :)

İlla Taksim demiyorum, herhangi bir yer olabilebilr. Ben siz dışarı çıkıp suşi yiyeceksiniz diye dedim. Hatta illa içki içelim bile demiyorum. Suşi hariç her şey bana uyar. :p
Şusi yi ben dedim ahmet ballandıra ballandıra anlatınca :)
sushi candir, hele wasabi ve zencefil tursusu yokmu yanindaki mmmm deisik lezzetlere herzaman acim acigim. midye ve kokorece bayilanlarin. tertemiz baliga iyk demesi tuaf. dene farkli damaklari. tanis farkli insanlarla. kaynas. ;oD

Tamam işte sen bıyle anlatınca bir deneyelim dedik sen nasıl diyorsan oyle olsun ister içeride ister dışarıda fark etmez bize :)

ridvan gibi şizo seviyesinde arastirmaci birinin liderligini oylamaya acmak istiyorum. bize hava durumuna bahli yol durumundan tutunda, guncel fiyat bilgileri ve bunlara bagli adam basi butceler gibi hesaplar esliginde herkesin ortalama mesafesinde, butcesinde ve zevkinde bi bulusma ayarlayabilecegine inaniyorum. tek ses, tek fikir, tek rota lazim artik bize. ha?

Rıdvan hiç bir seyi beğenmez benim bomontime bile laf ediyor :) şaka bir yana bana uyar ben sadece hazır Ahmet gibi şusi bilen bir adam var gidelim deniyelim dedim

---------- Post added at 18:04 ---------- Previous post was at 18:02 ----------

yaw arkadaş ne sorunlu adamsın sen, dermişim falan :p

ne güzel burgerde takılıyorduk yalan ettiniz he :p

biriniz suşi , biriniz içki anlamadım gitti yav :mrgreen:

yokum ben arkadaş :queen:

Sen her zaman geliyorsun oyle yokum filan yok arkdaş için çiğ tavuk bile yanir sende gel çiğ balık ya hahah

Bu arada iki toplanma olabilir uyarsa şusi yiyecekler cuma yemiyecekler perşembe (burger) gibi olurmu?

Forumdan Uzaklaştırıldı
yok daha neler 2 toplantiymis. evin guzelligi burda iste, isteyen yer isteyen scar isteyen icer. bi masaya kuru pilav koy bi masaya sushi... illa disari diyenler icin 2 lafim var... 1- 8de cikiyorum isten, 2- 750 tlye calisiyorum ;oD kilo vermek icin, saglik ugruna (hikaye, yazin saglam kaslarla havuz basinda boy gostermek amac ;oD) kurus hesabina dondu ekonomim. mesut gecmis olsun unutuyorum cig baliktan hafiza balik oldu.

Forumdan Uzaklaştırıldı

Olm sen şimdi iyi bişey mi dedin kötü bişey mi. ::koop::

Forumdan Uzaklaştırıldı
bundan bi cacik olmazmis pardon, bu zamanda vasifli bi lider bulmak ne zor

Forumdan Uzaklaştırıldı
yok daha neler 2 toplantiymis. evin guzelligi burda iste, isteyen yer isteyen scar isteyen icer. bi masaya kuru pilav koy bi masaya sushi... illa disari diyenler icin 2 lafim var... 1- 8de cikiyorum isten, 2- 750 tlye calisiyorum ;oD kilo vermek icin, saglik ugruna (hikaye, yazin saglam kaslarla havuz basinda boy gostermek amac ;oD) kurus hesabina dondu ekonomim. mesut gecmis olsun unutuyorum cig baliktan hafiza balik oldu.

Bana ev uyar aslında sorun yok ama ev olunca bizi ağırlama imkanına sahip sadece sen ve Can varsınız. Hep aynı kişilere gitmek olmuyor ondan dedim.

bundan bi cacik olmazmis pardon, bu zamanda vasifli bi lider bulmak ne zor

:p

:queen: 2 saat içinde ortalık çorba oldu :queen:

tamam ayarlayın birşeyler varım arkadaş, ister suşi ister başka birşey, isterseniz hiçbirşey.. maksat muhabbet ne de olsa: cat::cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar