koso iyimiş git kawa al gösterge paneli tmm işte en iyisi kawa aralarinda ama ben gt alirdim
en hızlısı değil ama en kalitelileri dedi 2tanede mana buldu depo kapağı ve ön rüzgarlık acun beyelbetteki ninja 250 r
şimdi cbr 250 r ın altın elbiseli adam tanıtımını yapınca bu motordan dehşet soğudum. elde kalan depo kapağı gibi biraz titreyen ön cam hızlı olmayan motor gibi.
Sanirim Büyük ihtimal benim de secimim o olacak. Ama Sipariş verip beklemem gerekecek.
koso iyimiş git kawa al gösterge paneli tmm işte en iyisi kawa aralarinda ama ben gt alirdim
Bekleme gerek yok, Maltepe Konşuk motorda 4 tane siyah, bir tanede tri-color rengi mevcut.
Plaka ruhsat herşey dahil 9.000 TL'ye alabilirsin.
---------- Post added at 11:40 ---------- Previous post was at 11:38 ----------
Koso ekranlar ebay'de 325$'dan başlıyor. Yani Türk Lirası olarak yaklaşık 585 TL yapıyor.
Kargosu gümrüğü cabası..
nasıl 9000liraya alınabiliyor? 9.250+palaka masrafı= anahtar teslim 9.600 dediler bana
şahsen o paraya gidipte tek silindir makina almam yaaaaaa
Merhaba arkadaşlar 3 ay önce honda 2010 model cbr 125 aldim. Daha öncede yamaha ybr kullandiğim için aradığım zevki bana vermedi. Bunu Satarak 3 motor arasindan birini seçmek istiyorum ve kararsiz kaldim.
Bu Motorlar :
Honda Cbr 250 r 2011 Model 0 Yaklaşık Fiyati 9000 TL
Yamaha R125 2011 Model 0 Yaklaşık fiyati 8,500 TL
Ninja 250 R 2 nci El 2009 - 2011 Modelleri arasinada Verebileceğim Miktar 8000 ile 9000 arasi.
Yorum ve önerilerinizi Bekliyorum. Sizce Hangisini Tercih etmeliyim.
Teşekkürler.
Ninja 250 tanıtımını Altın Elbiseli adam yaptıktan sonra bu motora karşı acayip soğudum.
Alacağın motorların hiçbiri pisteki aslının aynısı değil o yüzden sana zevk vermezlerbenim rs 250'yede bak sahibindende var.Ayrıca cbr 125 kullanmışsın gidipte yzf 125'bakıyorsun 125 lik motordan inipte tekrar 125 lik motora binilmez.Cbr 250 tek silindir biliyorsun sanırım.Benim motorlada ilgilenmezsen :king: ninja 250 almalısın kesinlikle...
ninja 250 yi salla satışta zarar edersin parçası pahalı.gözü kapalı honda cbr 250 r al hiç düşünme bence.ha fazla yaksın hızlı kaçsın dersen 30 bini gözden çıkar sen boşver.bu işin sonu yok.gözü kapalı cbr 250 r. honda bir dünya markası motor üzerine...