emret komutanım![]()
nasılsın asker......
yaw bu fullden bir daha benizn alanın...
ramço sen bilmeliydin aslında motor yatacaksa benzin bırakmamak gerektiğini.. ama senin ki kısa sürede uçmuş neyse kim bilir kaç litre benzin gitti neyse sorunu çözdüysen sorun yok
benzin katkısı o:queen: yeni nesil benzin almışsın sen haberin yok muş:thumleft:ağa sorun benzinin uçması değil benzin yerine dolan gaz yağı nerden geldi.....
benzin katkısı o:queen: yeni nesil benzin almışsın sen haberin yok muş:thumleft:
okan bende ybr yok diye cevap yazmadımeskiden ramazan abi vardı onun için forum şenlik içinde idi
geçmiş olsun abi ama o sorun sayılmaz :queen: sonuçda bütün motorlarda o sorun var ben ybrye özel sorunşlardan bahsettim bu arada akşam patlayınca adam daha bir sinir oluyordur

Fatih, arka dişliyi sen mi boyadın. neyle boyadın
fatih resimler için tşk anladın sen....
koğuş kalk... günaydın arkadaşlar....
evet en son fullden yakıt aldım.. geçen ayın 05/09/2011 den bu tarafa motor kullanılmıyor... 12 10 2011 günün eve geldim marş yaptım motor çalışmadı... salladım depoda benzin var..
ayak marşı falan motor çalışmadı... baktım ateşleme var.. buji yi söktüm buji yağlamış... hayırdır inşallah dedim... sonra temizleyip bir daha marş yaptım .... yine buji yağlamış.. motordan benzin çektim ve sonuç vahim.. motordaki benzin uçmuş geri kalan kısım da gaz yağı....
biraz resim atalım motorumun yeni hali![]()