TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bıdahakı sefere ınsallah bence sen ustana pek kulak asma 10 /40 ıle 15/50 arasında baya bır fark var gıbı duruyo bu yazılanları okuyup bılımsel yaklasınca motor omru ıcın onemlı yag bılıyosun :) bende bı castrol bı repsol arasında gıdıp gelıyodum sımdı repsol 10/40 tam sentetık yaga karar verdım
bende bakayım bi usta hangi marka koyuyomuş yahu merak ettim:) :)

F54

imperiaer
bugün ön dişliyi tekrar 13 yapıp deneyim bi diyodum. o arada senin çayını içmeye gelecektim bi uyandım :) sel gidiyo :):) bide aşırı sis vardı ula da. kısmet olmadı yani :)
yağ konusuna gelince valla benim usta ne koyuyosa onu kullanıyorum sanırım 15/40 gibi ya dedim ama ona bi kere buna hangi yağı koymak lazım 10/40 15/40 15/50 20/50 fark etmez dedi ya:) bilmiyorum artık :) ben yağa pek önem vermiyorum nedense her 1000 2000 km arası değiştiriyorum. ama artık tam 2000 km de değiştiricem eskimiyo yoksa:)
arkadaşlar bu motorlara 20 50 yağ olmaz kalın gelir 15 40-10 40-15 50 bu numaralardan şaşmayın yoksa motor hızlanmakta zorluk çeker benden demesi nede olsa kış yaklaştı 10 40 tan şaşmayın derim daha çabuk ısınır yaz olsa 15v 50 olabilir

arkadaşlar acılll yardıma ıhtıyacım var bızım motorlarda farın altında ıkı tane civata yerı var bılıyosunuz sıfır aldıgımızda beyaz bı teneke takılıydı oralara ben o tenekeyı soktum oraya ıkı tane led sıs lambası arıyorum cok ısık vermesı sorun deıl gorsellık ıstıyorum sadece ama bulamıyorum nerden bulabılırım bır bılgısı olan varmı benım bulduklarım hep cok buyuk kapa duruyor sole 3-4 cm capında yuvarlak yada o buyukluklerde seklı fark etmez ıste :D

arkadaşlar acılll yardıma ıhtıyacım var bızım motorlarda farın altında ıkı tane civata yerı var bılıyosunuz sıfır aldıgımızda beyaz bı teneke takılıydı oralara ben o tenekeyı soktum oraya ıkı tane led sıs lambası arıyorum cok ısık vermesı sorun deıl gorsellık ıstıyorum sadece ama bulamıyorum nerden bulabılırım bır bılgısı olan varmı benım bulduklarım hep cok buyuk kapa duruyor sole 3-4 cm capında yuvarlak yada o buyukluklerde seklı fark etmez ıste :D

http://www.gunduzfari.com/UrunGoster.php?urun_kod=DRLOLNB10

http://www.gunduzfari.com/UrunGoster.php?urun_kod=DRLHNXA10

http://www.gunduzfari.com/UrunGoster.php?urun_kod=DRLELNA10

http://urun.gittigidiyor.com/LED-GU...UN-GUCLU-AYDINLATMA_W0QQidZZ45926195#aciklama

http://urun.gittigidiyor.com/Gunduz...li-Line-Modul-BEYAZ_W0QQidZZ44225853#aciklama

http://urun.gittigidiyor.com/2-X-DAY-LIGHT-21-LEDLI-BEYAZ-ISIK-SIS-LAMBA_W0QQidZZ38683282#aciklama

bunlar işine yarayabilir:)

bunun biraz geniş olanından bora abi takmıştı geçmiş sayfalarda fotosu vardır

gerçekten güzel hepside çok güzel aydınlatır, mercekli ledler dha iyi gibi geldi
bende oynama yaptım zararını gördüm orj haline getirdim haberiniz olsun arkadaşlar
parkları led olanı ile değiştirdim watt olarak tasarruf ettim
far ampulü ise 55w ile değiştirdim aydınlatma güzel oldu, selektör biraz yavaşladı gibi eskisine göre
asıl sorun ise
parkları açıp geziyorken gösterge aydınlatmasında ve arka stopta kırpmalar oldu
parklardandır dedik denedik olmadı far ampulünü orjinali ile değiştirdik şimdilik sorun yok
osram veya philips taksam belki iyi olurdu bilemem

Güzel olur bende düşünüyorum ama bu linkteki ürünler bana pahalı geldi daha uygunları bulunabilir bence biraz araştırın.

Gündüzfarı sitesindekileri zaten hiç söylemiyorum ama içimde kalmasın söyleyeyim "çüşşş" diyorum :)

Gittigidiyordaki ürün de pahalı 2 parça led için 50 tl fazla bence . Bir araştırmak lazım bende bir bakınayım sağa sola.

arkadaşlar xenon far bende 3 aydan beri takılı bi dez avantajı olarak uzun yapamıyorsun onunda çozumun buldum araya bi röle takarsın olur biter birde bilgilendirmek amacıyla xenon farlarda kelvin ısı ile değil ışığın rengi ile alakalı bunuda bole bilin herkezi yanlış bilgilendiriliyo 5000k sarı 6000ksarıdan beyaza doğru rengi 8000k beyaz 10000k mor 12000k mavi diye gidiyor bu böle biline

---------- Post added at 05:11 ---------- Previous post was at 05:05 ----------

yağ sorunu dediğinize gelelim arkadaşlar mevsimleriniz şayet 0 veya 0 ın altına düşerse yağ numaraları yanı yağın akışkanlığı (viskozite) diye gecer o zaman yağ numarası 1 kademe düşe bizim motorlara zaten 4 mevsim yağ var 15/40w 15 yağın ısındığında yani motorun 90 dereceye geldiğinde yağın sıcaklığı 100 veya110 arası oluyo sıcaklığı 40w hali ise yağın maxkalınlaştığı halıdır yani soğuk halı anladınız arkadaşlar baya gelmedik yardımcı olamadık

---------- Post added at 05:13 ---------- Previous post was at 05:11 ----------

ön dişli bende 14 yaptım hız olarak 5. viteste 5000 devirde 65 yaparken 14 dişlide 5000 devirde 71 km hız yapmakta yani adanalı abimiz arka dişliye oynamış sanırım aynı hızı yakalamış

---------- Post added at 05:15 ---------- Previous post was at 05:13 ----------

İzmir uykuda herhalde. Ya da motoru alan uğramıyor haliyle haberi de olmuyor. Tekrar sesleniyorum... :queen:
Apache kullanıcıları !!!!! :)
Msj attığım 2 kişi var, bu arkadaşlar dışında İzmir'de olanlar msj ile bana ulaşsınlar :thumright pls pls pls :thumleft:

bende izmirde oturuyorum nerede buluşacaz kı

gerçekten güzel hepside çok güzel aydınlatır, mercekli ledler dha iyi gibi geldi
bende oynama yaptım zararını gördüm orj haline getirdim haberiniz olsun arkadaşlar
parkları led olanı ile değiştirdim watt olarak tasarruf ettim
far ampulü ise 55w ile değiştirdim aydınlatma güzel oldu, selektör biraz yavaşladı gibi eskisine göre
asıl sorun ise
parkları açıp geziyorken gösterge aydınlatmasında ve arka stopta kırpmalar oldu
parklardandır dedik denedik olmadı far ampulünü orjinali ile değiştirdik şimdilik sorun yok
osram veya philips taksam belki iyi olurdu bilemem
bence watt yukseltme markası ne olursa olsun bızım motorlara gıdecegını sanmıyorum

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,asla motorun orjinaliyle mümkün olduğu kadar oynamayın,sizin yerinize mühendisler,en uygun olanı zaten düşünmüşlerdir.

ana sayfada sağ altta motorsiklet modellerinin ilk 3 ünde ne olurdu hep 2 gündür göremiyorum. canım sıkılıyo yaw:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:59 ----------

yazın motor bambaşka yahu. motoru araya koydum apartmanın yağmurlar kesilirse çıkartırım belki. havalar kötü baya biraz araba ile gezeyim dedim burda boğa güreşinin yapıldıgı büyük geniş bi toprak alan var hele gireyim dedim şuraya yahu ne zevkli oluyo arabayı coşturdum yahu :) tabi sonra dışarıyı görememe gibi bi durum oldu araba görünmüyordu çamurdan gidip yıkadım benzinlikte peder görmeden:)))

ana sayfada sağ altta motorsiklet modellerinin ilk 3 ünde ne olurdu hep 2 gündür göremiyorum. canım sıkılıyo yaw:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:59 ----------

yazın motor bambaşka yahu. motoru araya koydum apartmanın yağmurlar kesilirse çıkartırım belki. havalar kötü baya biraz araba ile gezeyim dedim burda boğa güreşinin yapıldıgı büyük geniş bi toprak alan var hele gireyim dedim şuraya yahu ne zevkli oluyo arabayı coşturdum yahu :) tabi sonra dışarıyı görememe gibi bi durum oldu araba görünmüyordu çamurdan gidip yıkadım benzinlikte peder görmeden:)))

ben ce kışın motor başka yahu :) her baba yiğidin harcı değil yağmurda çamurda motor sürmek yağmur hafif hafif çiselerken motor kullanmak çok zevkli bana göre ama bi o kadarda dikkat gerektiriyo full koruma şart ne zaman kar yağar yollar buz olur motor o zaman garaja ağaa :) :) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar